Apa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am 1.67 si 83 de kile, iar cu rinichii nu am avut probleme decat in 2 ierni cand eram studenta la cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu daca nu am sticla cu apa langa mine si ziua si noaptea nu pot sa fac nimic. Beau imediat ce ma trezesc un pahar, ma trezesc si noaptea si beau si ziua tot timpul, 2 litri pe zi se duc usor. Chiar imi este sete si nu stiu cum ar putea sa fie un chin sa bei apa cand e ceva fiziologic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

olim, la 83 de kilograme ar trebui sa bei minimum 2,5 litri. Fromula e asa: greutatea x 0,03 l. Daca 4 litri sunt mult, nu ma pot pronunta, nu sunt medic.

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!

Mergi la inceput

si eu sant cu sticla de apa dupa mine, am si in masina una, iar noaptea ma trezesc cel putin odata sa beau.Daca e minim 2.5 litrii, inseamna ca stau bine, ca nu in fiecare zi beau 4 litrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu azi am baut probabil un litru,dar am stat numai la baie.Cind simteam ca trebuie sa o iau iar din loc, mai beam o cescuta macar sa merite deranjul.Numai maninc nimic dupa ora 18 sa vedem ce se intimpla.
Am incercat sa intru in clubul fetelor care beau apa plata cu lamiie,insa mi-a dat aciditate la stomac ,deci trebuie sa renunt si sa beau numai apa chioara.
Astazi nu m-am simtit prea grozav:parca m-a durut capul,am avut o stare de agitatie si o senzatie de voma, pe care le asociez cu efortul de a bea atita apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Aaaaaaaaaaa,un subiect interesant rau,nici eu nu pot sa beau apa.Mai mult,daca beau 2 litri/zi,fac ture muuuulte la toaleta,ceea ce nu prea e placut cind esti la locul de munca.....

Sintem 70% apa.Organismul uman este in majoritate apa.Rinichii filtreaza toata apa care trece prin organismul nostru.Daca nu ii spalam,exact cum a spus cineva mai sus,imaginea unui wc la care nu tragi apa e cea mai potrivita.

De curind mi-a recomandat cineva o carte foarte interesanta,"Mesajele ascunse din apa",scrisa de Masaru Emoto.
Daca aveti rabdare sa cititi cite ceva de pe site-ul de mai jos,o sa vedeti ce prostie facem privindu-ne organismul de apa.

http://www.masaru-emoto.net/rumanian/romindex.html

Si totusi....care e solutia? Cum putem face sa putem bea cel putin 2 litri/zi?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Ce frumos,parca sint bijuterii si inca mai perfecte!
Cred ca am mai citit in "Formula As", daca nu ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Eu ce fac?? ca nu pot sta o zii fara Pepsi sau Cola..beau apa doar daca trebuie sa iau un medicament..ca sa nu il iau cu suc..in rest..simt nevoia sa beau in fiecare zii cola si pepsi,,...

mamy_taty

Mergi la inceput

SI EU AM DE FURCA CU BAUTUL DE COLA, DAR INCERC SA MA LAS, SPER SA SI REUSESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Brenda, am vazut fotografiile lui Esamoto in filmul "what the f_ck do we know" si am fost fascinata (merita vazut filmul, cautati numele ori asa, ori what the bleep do we know).
On-topic: nici eu nu beau apa sau (cand ma fortez) beau prost, asa cum a descris Angelique - merci ca ai spus, ca sa stiu sa beau corect de acum inainte. Singurul moment un viata cand am baut apa a fost cand am alaptat.
Insa am observat ca dupa cateva zile in care ma fortez sa beau incet incet organismul incepe sa ceara singur apa.
Off... de maine incerc iar sa ma obisnuiesc sa bag.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by anda141

Eu daca nu am sticla cu apa langa mine si ziua si noaptea nu pot sa fac nimic. Beau imediat ce ma trezesc un pahar, ma trezesc si noaptea si beau si ziua tot timpul, 2 litri pe zi se duc usor. Chiar imi este sete si nu stiu cum ar putea sa fie un chin sa bei apa cand e ceva fiziologic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Tu noaptea nu dormi?

Si eu ma stradui sa beau mai multa apa dar ma enerveaza mersul la buda!!!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput