Apa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu m-am obisnuit cu mersul de la buda! Beau multa apa si tot metoda cu sticla de jumatate o aplic!

Si merge sa stiti, eu fac asa ca sa nu uit cat beau, caci sunt o persoana setoasa de felul meu!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,
Eu beam f multa cola si nu credeam ca pot renunta la ea,dar uite ca am reusit si nu mai beau deloc.
Apa am ajuns sa beau cam 2,5-3 l pe zi ...
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu imi aduc la serviciu o sticla de la cola plina cu apa cu lamaie.E un inceput si o chestie psihologica, dar vad ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by olim

fetelor, eu imi aduc la serviciu o sticla de la cola plina cu apa cu lamaie.E un inceput si o chestie psihologica, dar vad ca tine

Esti tare!!!!!!
Anca cum ai reusit sa te lasi de cola???Ca eu nu reusesc sa-l conving pe al meu sa se lase.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu cu sotul meu beam fff multa cola si la un moment dat am zis amandoi stop.
El isi mai cumpara cate o sticla de 2 l din care bea cam 2 zile,iar eu mai gust asa cate o gurita (dar fff rar) de pofta.
Se poate dar trebuie sa renunti dintr-odata sau cel putin noi asa am facut.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

Si eu beau foarte putina apa (lichide ingeneral) pentru ca nu simt senzatia de sete decat spre seara, dupa ce nu am baut nimic toata ziua.
Si atunci un pahar imi e deajuns.
Stiu ca nu e bine, trebuie sa ma disciplinez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Nici eu nu ma prea omor cu apa dar stiu ca altfel de lichide consumate au nevoie tot de apa pentru a fi metabolizate, asa ca daca beau 1 l de suc stiu ca tre sa beau cel putin tot atata apa, inca mai mult, pentru digestia alimentelor. E greu sa bei peste 2 l de apa, daca nu iti este efectiv sete, dar este sanatos. Eu ma straduiesc sa beau apa cu o cana de 400 ml, si sa beau cat mai mult din ea, de mai multe ori pe zi. Asa am certitudinea ca beau peste 1,5 l pe zi. Si ideea este sa limitam consumul de sare, pentru a nu face retentie hidrica.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vad ca multa lume nu prea consuma apa .....eu beau cam 3.5-4 litri / zi .
Suc nu beau deloc ,nici macar in oras .Doar daca imi fac acasa un suc de fructe .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

eu beau atat cat imi cere organismul, adica pe perioada de frig cam 1.5-2 litri iar vara cand sunt caldurile insuportabile beau dublu
sucuri deloc, ceai (miere) si cafea numai cu zaharina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Apa mea e ....berea!

Mergi la inceput