Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Alessia, da, mi-a trecut sanul imediat, de atunci n-am mai avut probleme. In schimb, am grija sa ma storc de fiecare data cand e plin si nu-l goleste.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
mephala30 spune:
schimbare de semnatura ![]()
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
roxanae spune:
Multumesc mult de tot fetelor.
Am citit asa spicuit ca nu prea am timp, dar am inteles mesajul.Astazi i-am dat pana acum numai la san.A mancat des ce-i drept dar important este ca a mancat.Multumesc inca o data.
eloise spune:
Roxana, ce ma bucur pentru tine! Vezi ca se poate! Si eu tot asa, la inceput, 2 saptamani intregi dupa nasterea lui Vladut eram convinsa ca al meu prunc nu va suge niciodata, ca e deja obisnuit cu biberonul, si apoi o pediatra m-a ajutat sa il pozitionez corect si sa perseverez, sa nu-i mai dau de la biberon, si usurarea a fost imensa, cand am scapat de pompa, pe care o uram din toata inima (cum spune si amarantina, mi se pare odioasa). Mult spor la alaptat si mult laptic (ceea ce-mi doresc si mie
) !
Azi am iesit cu bebe la plimbare in parc si ne-am intalnit spontan cu Roxana-Lullabay, a fost dragut ca am dat nas in nas in centru parcului si ne-am recunoscut reciproc dupa fotografii. Roxana si bebe Stefan sunt bine, voiosi si sanatosi! ![]()
Ma gandesc si eu la Ileana si Ilinca... bine ca acum fetita e bine... cred ca i-a fost tare greu Ilenei... sper sa revina repede cu vesti bune
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by alessia80
ALINA- WAAAAAAWWWWWWWWWWW- ai asa 'o figura de smecher' si nu spui nimic??? M-a terminat baiatul tau, ce ochi are, n-am mai vazut!!!!
Mi-a placut si galushca mica; daca mosteneste ochii lui Dragos mi-o pastrezi de nora?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">[maroon]saitu' lu' ARMAND
[font=Century Gothic]uite cum cresc...
[b]Alessia, Dragos e un smecher in adevaratul sens al cuvantului.
Se pare ca si Adelina va avea tot ochi albastri, sa vedem. Noi nu avem nici unul ochi albastri si toti se mira cum am "nimerit" chiar asa la copii
...parintii au ochi albastri.Multumim de aprecieri!
Si noi l-am "ochit" de mult pe Armand, dar n-am mai zis nimic ca erau altele la usa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
matahut spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ileana e in spital cu Ilinca de miercuri seara.
Acum Ilinca e bine.
Luni sau marti le dau drumul acasa.
Mai multe nu e in stare sa povesteasca, cred ca a trecut prin niste momente groaznice.
Of, eram sigura ca ceva trebuie sa se fi intamplat. Slava Domnului ca acum e bine mititica. De Ileana ce sa mai spun, sa o tina Dumnezeu ca e groaznic sa iti vezi copilul suferind.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Multumesc mult de tot fetelor.
Am citit asa spicuit ca nu prea am timp, dar am inteles mesajul.Astazi i-am dat pana acum numai la san.A mancat des ce-i drept dar important este ca a mancat.Multumesc inca o data.
Bravo, bravo, tine-o tot asa!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Azi a venit si la noi medicul pediatru; am facut vaccinurile(a plans Dudu de ti se rupea inima; acum s-a mai linistit si a reusit sa adoarma) si ne-a consultat. A incercat sa il ridice de manute, dar Dudu, fie ca este putin mai lenes, fie ca era abia trezit din somn, nu a vrut sa isi sustina sub nici o forma capul(asta dupa ce la controlul de acum o luna a iesit foarte bine). Medicul zicea totusi(sub forma de consolare) ca nu arata a copil cu probleme neurologice(?!) si ca sa incerc sa il masez la ceafa si sa il pun mai des pe burtica; cu toate astea sunt un pic ingrijorata. Eu observasem ca isi ridica mai greu capul cand este pus pe burtica - cam asa sau asa adica mai degraba sprijinit(spre deosebire de cum am vazut in marea majoritate a pozelor voastre), dar cand il tin in pozitie verticala in brate, nu are nici o problema in a-l sustine cu destul de multa usurinta. Si apoi stiu ca fiecare copil are propriul sau ritm de dezvoltare; va rog, spuneti-mi, este vreuna dintre voi care sa aiba un bebe ceva mai "lenes" din acest punct de vedere?
In alta ordine de idei, pt combaterea constipatiei avem voie sa dam ceai de musetel , sau o un sirop Lass Baby 2.5ml o data pe saptamana / la 10 zile dupa caz.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Azi am iesit cu bebe la plimbare in parc si ne-am intalnit spontan cu Roxana-Lullabay, a fost dragut ca am dat nas in nas in centru parcului si ne-am recunoscut reciproc dupa fotografii. Roxana si bebe Stefan sunt bine, voiosi si sanatosi!
Si eu am iesit azi in parc, in Copou. Voi unde-ati fost? Ma uitam la toate mamicile doar-doar vad o fata cunoscuta de pe forum...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Buna ziua! Daca tot e week-end si activitatea pe forum e mai slabuta, m-am decis sa pun niste poze interesante. Asadar, puteti vedea cum se impart loturile de pamant in Argentina, apoi Cordiliera Anzilor si craterul unui vulcan din Insula Pastelui. Toate astea,aici .
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Hai ca pun link-ul cu totul pana ma lamuresc de ce nu merge cum vreau eu. http://community.webshots.com/album/556003207brBPro
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias

Mathias (17.10.2006)