Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani copilasilor care implinesc azi 3, 2 si o luna! Bianca Maria, David, Mario, Luca Ionut, Katia, Emanuel, Bogdan Tudor, Bianca!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

La multi ani Bianca,David, Mario, Luca, Emanuel si nu in ultimul rand puiului meu drag Katia! Sa ne traiti sanatosi!

Ileana, sa va dea DD sanatate si putere sa treceti cu bine peste aceasta problemutza!

Copilul meu si azi a fost cam agitata....a mancat mai bine pe la 2 abia. Acum doarme cu tati, iar eu sunt ametita rau.

Va multumim pentru urari!

Ralu, Alessia eu am vazut mai demult pozele Alinei M. intradevar super copii!

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

seara buna fetelor,

noi am fost azi la contol si papusa mamei are 5400gr si 62cm. a zis dna dr. ca e tare bine. Am facut si vaccinul, a plans destul de tare cand a intepat-o cu acul, dar in rest a fost destul de cuminte azi. I-am tot pus comprese, un supozitor cu paracetamol, iar acuma seara o sa punem preventiv si novocalmin. Pana acum nu a facut febra si sper sa nici nu facem.

ralu am vazut Craciunita, tare frumoasa e! sa va traiasca

pufy m-am uitat si la flacaii tai. Doamne ce frumosi sunt. Ce bine seamana Nicolas cu Alessio si amandoi cu taticu. Sa creasca mari si sanatosi!

credo bine ai revenit! si multumim de complimente. Asteptam pozici si cu puiutul tau!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by sheryll

Am descoperit ca are si un semn din nastere , la ceafa e destul de mare .....doctorita mi-a spus ca multi copii au semnul ala la spate la cap dar ca la unii trece la altii nu . Va intreb daca copilasii vostri au avut asa ceva sau m-a pacalit dr ca sa nu ma sperii prea tare .

David are pe spate, deasupra funduletzului o pata ca o vanataie, practic e mai inchisa un pic pielea la culoare, e destul de mare si mi-a zis ca va trece, acuma om vedea asta...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Adriana, nu cred ca e vreo problema ca Dudu nu-si sustine inca bine capusorul. Incearca sa-i pui manutele in fata ca si sprijin si ai sa vezi ca-si tine caputul mai bine. Katia abia acu vreo saptamana a inceput sa-l ridice mai bine, pana acum tot asa statea mai mult cu nasul in pat si ridica picioarele. Eu zic sa-i faci masaj asa cum a zis doctorul si sa-l pui mai des pe burtica! Pupici!

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumim mult amarantina, pufy, gripo pentru cuvintele frumoase. Multi pupicila mame si piticutzi.
Ileana multa sanatate puiului, ne gandim la tine, sper sa fiti bine. Imi pare rau ca ati ajuns la spital cu puiul asa de mic.
Adriana mica Dudu de-abia implineste 2 luni, nu cred ca trebuie sa ii ceri foarte multe. Stai linistita, bebe e bine, nu are de ce sa aiba probleme neurologice, a fost nascut la timp, cu Apgar bun. Si David a fost lenes la ridicat capul, dar la noi mai era o scuza, ca s-a nascut prematur. Eu incerc sa nu ma mai panichez si sa il las sa se dezvolte in ritmul lui.

Va pup.

Ignatica - mamica de David ( 29 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, am iesit tot in Copou, fireste. Numai ca inainte de pranz, cam de la ora 11 la 13, si ne-am intalnit drept in mijloc, la teiul lui Eminescu . Pacat ca nu ne-am intalnit toate 3. Poate daca mai persista vremea frumoasa ne vorbim intr-o zi si ne intalnim toate cu bebeii la o tura de parc, poate in botanica...
Faine pozele!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Credo, bine ai revenit! Multumim pentru aprecieri! Cred ca esti singura care a observat ca fii-mea ar avea ceva din ochii mei (oricum genele lungi si arcuite sunt sigur de la mine )

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Ileana si Igantica multa sanatate puiutilor mici!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise tu cate kg ai dat jos ca arati f. bine in poze. Pe mine ma enerveaza 10 kg la purtator care nu vor sa plece + burtik de luna a 3-4 si dulciuri nu pap deloc chiar. Dar sa am lapte acuma ca le-oi da eu jos.

Si David a inceput sa pape mai bine la san, nu mai plange asa des, de aseara deloc chiar, sper s-o tina tot asa.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput