Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
alexxia spune:
Fetelor imi spuneti si mie ce vaccinuri ati facut bebeilor pe 2 luni ? Trebuie sa cumpar si eu vaccinul , dar vreau mai intai sa aud si parerile voastre ( inainte de a hotara pe cere-l cumpar ) asa ca va rog frumos da ti-mi niste informatii
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
_Ralu_ spune:
pufy, trimis pm! sper ca l-ai primit!
pufy, putzuruca, credo, mirabela, multumesc pt raspunsurile ref la alex a mea care se tot ridica. pe mine m-a speriat! cand o vad cum se ridica mi se face pielea de gaina! mi-a sa nu-i afecteze coloana ei mica si cruda! m-am mai linistit oricum!
putzuruca, cum sa nu te topesti dupa un asemenea zambet? alexia rade toata ziulica si cu toate astea eu sunt vesnic cu lacrimi in ochi de dragul ei...oare cand o sa ma obisnuiesc?
alexxia, ma bucur ca sunteti mai bine! alexia mea acum face bine dar inca ii dau duphalac, suntem a 5-a zi, si nu stiu ce sa fac, daca sa-i mai dau sau nu! cred ca intrerup, dar mi-e teama ca nu mai face dupa aia...dr ne-a zis sa-i dam pana se regleaza scaunele...
a, si de vaccin: noi am luat vaccinul infanrix hexa! costa 260 ron, se gaseste destul de greu, si uneori la pret chiar mai mare 300 ron, si se pastreaza la 2-8 grade celsius! pe usa de la drigider sau in tavita de legume e ok! e bine sa-l iei cu o zi inainte sa nu-l tii prea mult la tine! e mai sigur! noi l-am luat seara si a doua zi la 3 l-am facut!
alina
, multumim pt complimente!
sheryll, si alexutza mea are o pata rosie pe ceafa, e ok! si eu am avut la nastere si inca o am!
doamne, dar ce-a patit ilinca? tot raceala aia nenorocita? slava domnului ca-i mai bine acum! saraca ileana, prin ce trb sa fi trecut...
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
_Ralu_ spune:
alina, tu nicioadata nu zici cand pui pozici! am avut cu ce ma delecta! o tona de pozici! ce frumusica e adelina! sa ascunzi tu asemenea dulceata de pui....
si l-am vazut si pe craciunelul de dragos de anul trecut!
ai niste copii minunati!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
lilina spune:
Ioana (pufymic) - merci de intrebare. Bebe al meu a trecut repede peste faza cu operatia de hernie; mai greu am trecut noi, parintii
Iti dai seama ca nu-i usor sa-ti internezi de urgenta copilasul la numai 3 saptamani pt.o operatie. Abia dupa ce ne-am mai interesat si noi pe net despre operatia de hernie, ne-am dat seama ca am cam exagerat...dar cine nu ar fi procedat asa in locul nostru
Alexxia, nasol ca ai patit-o si tu cu operatia, dar banuiesc ca eshti bine...sa fii sanatoasa
Cat despre memorie, eu o duc tare greu....inca din timpul sarcinii. Mi-a scazut capacitatea de concentrare, fapt pt.care la un moment dat nici nu am mai condus, de frica sa nu fac vreo prostie. Uit ce vreau sa fac din momentul in care vreau sa fac ceva. Si eu sunt varza rau. O sa iau Ginkobiloba, dar dupa ce nu voi mai alapta.
Eu i-am cumparat lui Vlad vaccinul Act HIB si i-l fac pe 30 nov. Eu m-am inscris in campania de vaccinare a statului, care este gratuita. Pediatra mi-a spus sa-i iau si Act Hib care este un vaccin impotriva meningitei si pneumoniei, vaccin pe care-l combina cu cel gratuit de la stat. Asa au procedat si prietenele mele si a fost super ok.
In pliantul vaccinului scrie sa-l tii la temperatura de 2-8 grade C. Pediatra mi-a zis sa nu ma stresez si sa-l tin la frigider.
Mirabela, poate nu reusesti sa te apesi tu pe san acolo unde trebuie ca sa curga laptic. Eu asa am facut odata si nu iesea lapte deloc, iar cand am vrut sa-i arat sotului, mi-a tras un super jet in ochi ![]()
Katia, asa patesc si eu cu bebe uneori...el papa cate 50 de ml (are 2 luni) desi ar trebui sa pape la o masa cam 90-100 ml, poate si mai mult. Insa mananca mai des...daca fac calculul cat trebuie sa manance intr-o zi, atunci e bine.
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
lilina spune:
alexxia, ai niste fetite superbe !!!!!!!!!!!!!!!
sa va traiasca, sa fie sanatoase si sa va aduca multa fericire si bucurie
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
alessia80 spune:
Neatza si de la mine intr-o zi moharata rau!
ILEANA_ Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente, dar esti o curajoasa si o luptatoare si cu siguranta Ilinca -a mostenit aceste calitati de la tine! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si te asteptam cu vesti bune luni!
MAMILILI-
Multumesc pt raspuns- de altfel esti singura care a observat postarea mea 'disperata!
BEATRIX- ARMAND saluta ERIC!
PUTZURUCA- ti-am zis ca o facem star? Zambeste la camera de acum!
RALU- si eu vreau sa stiu de unde iau costum de craciunel! Pup craciunita dulce!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
alina, tu nicioadata nu zici cand pui pozici! am avut cu ce ma delecta! o tona de pozici! ce frumusica e adelina! sa ascunzi tu asemenea dulceata de pui....
si l-am vazut si pe craciunelul de dragos de anul trecut!
ai niste copii minunati!
raluca![]()
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
Raluca, m-ai facut sa zambesc!
Promit sa anunt data viitoare.
Multumim si noi de aprecieri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
_Ralu_ spune:
din carrefour am luat rochita.
intrati pe siteul lor sa vedeti. e in pliantul general nu in cel de craciun. de fapt sunt ceva costumase si in cel special de craiun dar sunt mari, nu pt bb. si in magazin il gasiti tot la bebelusi la oferta speciala, in fata, la inceputul raionului de bb.
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
alessia80 spune:
ALINA- WAAAAAAWWWWWWWWWWW- ai asa 'o figura de smecher' si nu spui nimic??? M-a terminat baiatul tau, ce ochi are, n-am mai vazut!!!!
Mi-a placut si galushca mica; daca mosteneste ochii lui Dragos mi-o pastrezi de nora?![]()
CARMEN- cum te simti? Ti-a trecut sanul?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
mephala30 spune:
Alexxia, eu i-am facut doar vaccinul gratuit. N-am cumparat nimic in plus.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze