Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
locca spune:
Alina, multumesc. Si tie, Ina, multumiri, asa cu intrebari mi-am mai facut si eu lumina in creier.
Matei nu mai doarme cu noi in camera de dinainte de a implini 2 luni. Eu il mai aud si cand se foieste si da cu picioarele in stinghiile de lemn. Dar revelatia am avut-o cand am fost in concediu si am dormit in aceeasi camera, atunci mi-am dat seama cat de mult se foieste.
Cand era mai mic, sa zic 5-6 luni, adormea singur seara, dupa aia s-a stricat si a inceput sa adoarma in timp ce manca de seara (tzitzi).
Hai ca m-am lamentat azi pe forum ... Va tin la curent cu rezultatele
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cge spune:
Anya, eu ii adorm pe pitici amandoi in acelasi timp.
Pe Anca o legan un pic in carucior + laptic, si cu Victor care e in pat povestesc despre intamplarile zilei.
Si uite asa adorm copiii.
Cateodata adorm si eu cu ei.
Dupa ce a adormit in carucior, o mut in patut.
Dupa ce termin de strans prin casa, pregatit haine, ghiozdan ptr a doua zi ma duc sa ma culc si eu lg. Victor.
Prefer sa fac dorm cu ei decat sa fac drumuri prin casa. Nu de alta, dar daca nu ma trezesc la 6, nu mai ajunge Victor la scoala.
Sotului ii place singur, doarme asa de 6 ani
Jadi, si eu cunosc seria cu pricina si sunt pe gustul meu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Ioana si eu m-am gandit la patut de copii mari, dar tot imi trebuie un fel de grilaj... ca sigur o sa zboare din el . Si in plus Bogdan zice "ee... de acuma?!?!" (sigur ii e groza ca o sa incep eu cu fel de fel de idei crete
).
Vladut adoarme oriunde numai in patul lui nu . Dupa baie mai adorme in patut pana ii aduc laptele, dar asta se intampla maxim 1 data pe saptamana. Dar dupa ce adoarme il pun in patut si din 2 in 3 nopti se trezeste o data. Eu sunt multumita si momenta nu-mi bat capul sa-l reinvat sa adoarma singur in patut
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
RalucaN spune:
Aha Cristina, deci dupa o vreme incepe sa-i placa. Si eu care-mi faceam griji ca am parasit patul matrimonial.
Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
b_irina_c spune:
V-am zis asera ca sotul a fost la bere. A venit tarziu si s-a culcat in sufragerie... si eu am dormit tare rau singura (cu Vlad nu pot dormi ca ma termina cu foiala lui).
Ioana, Oana putem vedea si noi pozele cu patutul lui Andrew? Aveam eu ideea asta cu pat mai mare in cap, dar acum mi-ati zgandarit piticul
.
Poze
cge spune:
Da, Raluca, chiar il amenint cateodata ca las copii sa doarma singuri in camera, si el 'nu si nu'.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
anya spune:
Eu acum le-am facut paturi suprapuse, cu dimensiuni de adult. Matei doarme jos si pe Calin il culc inca in patut de bb, pus pe post de grilaj sa nu cada Matei din pat.
Pot sa va zic din experienta mea cu primul copil ca nu e bine sa poata sa se dea jos cand vrea el. Pe la varsta de 2 ani se vor da jos si din paturile astea de bb, iar la 3 ani va trebui sa faceti paturi mai mari. Matei al meu la 3 ani avea 1 metru (la 3 ani jumate - 1.12)
asa ca nu mai incapea decat pe diagonala in patut . Noroc ca a venit barza, ca altfel, parinti denaturati, il lasam sa doarma colac ca sarpele.
Usile nu le inchid, pt ca as aud daca e vre-o problema, sau cand iese Matei la baie (e baiat mare si face p-su singurel si noaptea). De fapt in momentul in care se pot duce singuri la baie, noaptea, e obligatoriu sa le asiguram pat "obisnuit" - pana atunci pot dormi oriunde.
Cu mine in pat -nu !!! Parca as dormi cu ramele !!! Si la ei in pat trebuie sa ma uit bine cand vreau sa-i mai invelesc, ca niciodata nu stiu unde le e capul!!
b_irina_c spune:
Ioana am banuit ca de aceea am pus-o si pe ea in intrebare
. Oricum nu ma grabesc... astept sa sape piticul ceva mai adanc
.
Anya . Asa zice si sotul ca pe la 2-3 ani sa-i luam pat obisnuit... Om trai si-om vedea
Poze