Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu vreau sa-i ofer Mirunei optiunea sa se duca singura la culcare. Simt/cred ca si-ar dori asta, uneori o tinem mai mult fara sa ne dam seama (si se culca pe jos, si mi se face o mila de mor). Despre usi - deja deschide usile fara nici cea mai mica problema (e inalta). Abia astept sa vad daca o sa mearga noaptea prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si Calin a inceput sa traga de clanta de la usa de la intrare. Vrea sa plece de cate ori are ocazia. Noroc ca pt a putea dechide larg usa ar trebui sa se dea inapoi, ceea ce inca nu-i trece prin cap. Cu cel mare... daca vrea asta pleaca ca ajunge la intrerupatoare, clante, butoane la lift...Mai avem un pic si-mi cere si cheile de la masina!

Ioana, idea cu culcatul nu e rea, dar ce te faci daca vrea sa se si dea jos din pat si sa-ti faca o vizita cand "te mai intalnesti" si tu cu sotul din dotare? AAAA? Ii spui ca a vazut barza?

Mergi la inceput

Anya, nu aruncam patutul actual, cu plasa; o sa incercam sa vedem cum se comporta in pat normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mamici, va rog sa ma ajutati.
In legatura cu DVD-ul baby einstein cu animale. Tareee mi-as dori.
de unde se poate procura copie? sau original chiar nu ma deranjeaza? unde pot gasi?

Plizzzz sa-mi raspundeti ca as vrea neaparat pt. Steff.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor
ce bine de voi ca in Romania exista cresa,in Germania nu ii ia la gradinita numai dupa ce nu mai fac in pampers.Ce e mai nasol ca majoritatea gradinitelor sunt Katolice si nu iau numai copii botezati la catolici .
am fost la o gradinita (tre sa il inscri pe copil inainte cu un an doi),abia l-am adus pe Dennis acasa ,tare mult i-a placut .sper sa ii placa si peste 2 ani.
va pupam mihaela si Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Vorbiti de adormit copilul, noi il ´abandonam´ in patut pe Fabiano si adoarme singur. Pana acum nu vrea cu noi in pat, si bine face
Mihaela Specht, incearca la o gradinita evanghelica, ei primesc copii si de alte confesiuni. Si unii catolici primesc, poate ai nimerit tu la unii mai ciudati. In fond, platesti, ce, banii tai nu sunt buni? Eu marg cu Fabiano la o Spielgruppe sponsorizata de biserica evanghelica.
Pup toate fetele.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

mersi carmi
am fost in cele din urma la gradinita evanghelica si acolo or sa-l ia pe Dennis,da ce sa zic ca nici cand trebuia botezat nu a vrut sa-l boteze la catolici daca un parinte nu e catolic.nu-s normali nemtii astia .ce spielgruppe?carmi?poti sa-l duci de acum ?
am fost cu Debnnis in ikea mama ce ii place sa se joace acolo,urla cand il iau .
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

sal´tare !

mama da´cat ati mai scris de ieri!!!

incerc sa recuperez ceva ceva acum ca tb sa vina sotu si iar ma da afara(DE LA CALCULATOR, NORMAL)

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

salutare innaa

Mergi la inceput

mihaela.
Veronica, vezi pe http://www.babyeinstein.com/ exact pe care il vrei, si apoi cine il are o sa-ti spuna.
Irina Noeliei, jucati poker, si cine cistiga are prioritate la calculator in ziua respectiva (numai prostii te invatam).

Mergi la inceput