Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, uite il vreau pe asta

scrie acolo ca nu se poate achizitionat numai pe teritoriul Americii si Canadei. Cum e cu asta?
Voi cum le-ati obtinut?
m-as pune sa caut in forum dar nu mai stiu unde?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, nu am acel cd. Din cite imi amintesc, fetele au copiat diverse BE-uri de pe dc++ sau alte retele peer-to-peer. Eu nu am folosit niciodata asa ceva. E posibil ca in adresa comuna sa fie instructiuni de folosire dc++, sa te uiti prin toate folderele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, nu e nici o problema...ce este atunci. E bun si ala care ai.
Am programul DC++

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Veronica, pai daca ai DC++ iti poti lua singura tot ce vrei, si in format mai bun; ale mele se intrerup des, vreau si eu niste versiuni mai bune. De aceea nu i-am recomandat nici zinei ce am eu, si am pierdut cu ocazia asta multe prajituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna fetelor!

Am scapat si eu cu bine de cel mai greu examen de pana acum!Mi-a fost foarte dor sa va citesc si sa mai scriu si eu din cand in cand!Urmeaza o vacanta bine meritata pana in ianuarie,apoi voi incepe munca!Promit ca de acum inainte ma voi baga mai des in seama cu voi!

Felicitari feteleor care au ramas gravi din nou!Abia astept sa raman si eu, probabil la anul!

Codruta, mi-a placut foarte mult Clujul! Iti multumesc,mi-ai fost de mare ajutor cu pensiunea.Imi pare rau ca nu am vizitat Gradina Botanica,am inteles ca e cea mai frumoasa din tara!

Am trecut printr-o perioada foarte stresanta din viata mea si colac peste pupaza inainte sa plec Mateiu meu a racit si mi-a facut febra 39c.L-am lasat in ingrijirea mamei,sotul meu fiind plecat! A fost groaznic,vorbeam la telefon si imi spunea ca este bine,dar eu stiam ca nu e asa! A fost prima data cand m-am despariti de bebe meu! Pana la urma s-a rezolvat cu bine!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Matei bea lapte Zuzu; i-am dat iaurt Campina,iar acum am descoperit Jogobella.

Ce parere aveti de Jogobella si ce lapte folositi?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Irina lui Matei, felicitari pentru examenul luat si bine ai revenit! Mult succes in cimpul muncii, din ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina, ma bucur mult pentru tine. Te-am vazut pe lista cu rezultate. Ai toata admiratia mea ca ai reusit asa o performanta avandu-l pe Matei atat de mic. O sa vezi ca va fi bine.
Si mult succes pentru proiectul de la anu' .

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

RalucaN si eu vreau sa mai ajung la un control pt picioruse dar din ianuarie incolo, asa ca sa fiu mai linistita...sa-mi zici si mie cum au decurs lucrurile la dr asta, poate vin si eu la el.Parerea mea e ca ar trebui sa te duci la dr. ca si cum nu stii nimic, in nici un caz sa-i zici de dr celalalt. Succes si sa fie bine Bursi!b irina c si noi VladutulIoana, moaaama ce mai de jucarii pe site-ul ala - n-am rezistat pana maine...pacat ca nu prea au din ce au afisat Oricum e misto, mie imi placeDin ciclul "cum adormim copiii"- mentionez si eu acelasi abandon in propriul patut, dupa baie , laptic , suzeta of course si noapte buna! rezultat = in max 5 minute este lemn. Eu dorm primul somn langa husband iar la prima trezire, adica in jur de 2,raman la d-ra ,pentru ca mi-e lene sa mai repet figura si la 6 cand se trezeste pt laptic. Deci, cam asa e modelul, in felul asta s-au mai redus si trezirile alea gen friki-friki, care or fi fost ele o perioada, dar cine le-a auzit?..Eu le aud numai pe alea serioase Mentionez ca asta e programul normal, cand e bolnavioara nu plec de langa ea si ma trez din juma 'in juma' de ora Gata, ma duc la somn ca deja trag de oki... "gudnait" la fete.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

dau o bere ..........dar vad ca nu este nimeni pe acilea
ce fac fetele?
noi sintem bine, mai nou urlam cit ne tine gura ,mutam deplasam si prindem tot ce ne atrage ......deci sintem un "pepsicola" fara lamaie

miflorepai stiu de ce nu isi face timp sa vin prin paris sotul!!!!!!!!!! sa iti spun eu? te asteapta sa veniti impreuna

irina 81 felicitari pt examen si bine ai revenit printre noi

ioana tinem pumnii sa iasa bine cu gradi ,deci pina la urma sint mai multi oameni nemultumitii?!

tonnia ce mai face burtica?cind este termenul?

poze

Mergi la inceput