Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, ginecologul tau seamana cu dr mea.

Care era convinsa ca la sarcina a doua mai mult dureaza sa iti puna epidurala decat sa nasti. Si a avut dreptate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bonsoar la tutmond!

Yo racita, cu muci copti, nu-mi trece cu nimica'. Poate doar c-o tzuica fiarta, the ultimate remedy!

Fata mai binisor; a incheiat azi sedintele de kineto si pare in forma.

In sfarsit, dupa patru luni de asteptare, avem si noi verighete. Acu' mai trebuie sa ne incumetam sa dam pe la

In rest vad ca faceti si defscaeti cu cresele. Ioana, tin pumnii la revolutie, nu ne lasa in ingnoranta si tine-ne la 220.

Nu ma bag sa discut despre cezariene, ca nu ma pricep deloc si sper sa nu simt pe pielea mea vreodata una. Remember, eu sunt "nesimtita" care a nascut natural si nici n-a stiut ca a avut parte de epiziotommie

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

alina si anya

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

UFFF, ati scris asa de mult ca nu stiu de ce sa ma agatz mai intai.

B_irina_c, e super tare Vladutzul tau! Eu ma minunez in continuu de ce stie sa faca!

cge, cristina, esti o mama eroina cu doi nazdravani! Si Anca sunt sigura ca va fi la fel de voluntara si de descurcareata ca si tine, am citit si de ea cat e de dragutza si de avansata! E o minune sa ai doi copii asa frumosi...si cand ma uit la pozele tale zau ca nu imi dau seama cum poti tu sa ai doi copii...ca tu ai fata de copil

Zano si Ruxi, ma faceti invidioasa cu intalnirile voastre de taina, din Militari. Daca ma mut si eu acolo???

acu sa zic si relele: Pampers nr 4, e laaarg rau, aricii vin peste animalutz, cred ca stiti la ce ma refer...pur si simplu daca pun aricii nu mai vad fatza animalutzului...Am schimbat totusi de la nr 3, ca nu mai dadea bine la un an!!!

Cand citesc ce mananca bebeii vostri ma apuca disperarea. la noi e mancare bebelusheasca, blenderuita, cu putina sare si ulei si atat. Asa imi doresc sa nu mai gatesc separat pentru ea...

Revin, ca fac o placinta maaare de tot.

Ahh, inca ceva! Bun (re)venit pentru LiaMia si Florin! Ne-a fost dor de voi!

Vreau sa raspunda la apel Sofia! Unde esti si ce faci de nu ne mai scrii?
Ca sa nu mai zic de aura Diafera si Nadina (simodina) cuscra mea draga...ce faceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

KID placitttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaa ai zis cu ce? ......haide spune repede meresau branza

ina sa le stapanitii cu multa dragoste si sanatosii verighetele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

, Kid, n-am mai fost demult asa laudata.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Aloooooooooo,ce-i aici?Io inteleg ca-i week-end,da chiar pe pagina 2 si chiar sa nu scrie nimeni de aseara?

Kid,tu tot faci placinta aia sau ii gata de mancat deja?Chiar asa,da detalii,cu ce-ai facut-o?

Am culcat pruncu,tac-su-i la serviciu,io ma duc sa gatesc.Fac o supa de gulii cu pui si fasole verde cu vitel;asa mai dietetc sa manance si fiul si noi.

Va tzuc si va doresc mult...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ina, te compatimesc, caci stiu cum e sa fii racita rau. Eu nici tzuica n-am putut sa beau. Insa tu fa-ti de cap ca poate trece.
Si nu esti nesimtita ca n-ai simtit epidurala, ci norocoasa.

Da, Kid, si eu am vrut sa spun demult: Cristina chiar pare f. tanara, si daca nu i-ar semana copiii, as spune ca ne pacaleste .

Ca vorbeati de pampersi, copilul meu e la nr. 5, desi are in jur de 10kg. I-am schimbat pentru ce cei nr 4 o strangeau la picioruse (dumneaei este genul cu coapse mai "pline", ca sa zic asa). Mie mi se par ok acum.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna dimineata zanitele mele!!

Ce mai faceti voi? In we toate? Mai bagati nasul si pe aici sa ne salutati(urmati ex meu)

Dar ce s-a intamplat cu Mary? Din cate am vazut nu a mai intrat, asa e? S-o simti rau Andrei? Deja ieri cred ca a venit si tati si nu mai e singura Mary. Eu sper totusi sa fie lipsa de timp si nu altceva mai grav.

cat despre adormitul copilului...eu inca o mai adorm pe Bubu leganata pe picioare. cum la ea seara e apogeul in catarat, leganat, prosteala razgaiala...ca de...e si tati acasa e greu sa o iau direct de la agitatia aia si sa o pun in patut sa doarma...ea se ridica in picioare si incepe sa planga. nu e chip sa adoarma singura dar tb sa o dezobisnuiesc.

iar despre escaladatul patutului...in vara cand am fost in Ro..verisoara mea care ade o fetita de un an si 8 luni avea laterala patutului lasata in pozitia joasa si intr-o parte a lateralei avea pusa o canapea. eu m-am speriat cand am vazut patutul asa ca stiam ca putea f usor sa sara insa chiar asta era ideea ...sa se poata da fata jos din patut ..sarea pe canapea si apoi jos.
copii se speria mai ales cand se gasesc imobilizati.
fug ca se trezi TERO

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata mai la amiaz asa cum e frumos sambata

chiar ce-o fi cu Mary de nu mai scrie? eu sper ca e de bine "no news good news"

io tot mucoasa. acum si tusesc de sparg ferestrele. tzuicomicina n-a rezolvat problema, sau poate cantitatea n-a fost suficienta?

Ilinca e in forma aproape maxima: escaladeaza scaunul ei inalt (din acela de lemn compus din masutza suprainaltata cu scaun) pana sus si troneaza de acolo asupra supusilor ei, mai nou sta calare pe bratul canapelei si ultima descoperire: coboara canapeaua dandu-si drumul incetisor de sus de pe spatar direct in picioare. Recunosc ca daca cu celelalte m-am obisnuit mai usor, la figura asta inca imi sta inima in loc cand o vad!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput