Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
Tonnia spune:
Anya, e Badiu, el nu face nicodata la rece-rece, poate asa la calai!
Are cateva idei la care tine, asta cu cezariana, sa nu iei prenatale ca n-ai niciun beneficiu, nu face control pe masa decat cand nu se mai poate masura ecografic colul si ai ceva semne, si altele, imi place tipul, de la el iesi ca din biserica, usurata si vesela. Mie mi se potriveste pana si faptul ca nu sta mult la discutii despre chestii neimportante, eu asa mi-am ales si pediatrul, sa fie scurt si la obiect.
alexuta2005 spune:
Ioana si eu am dilema asta cu vaccinurile.O sa facem(cand ne trece raceala) ActHib-ul ca noi nu am facut infarixul si apoi nu stiu: pe care sa-l fac, havrix-ul sau varilix-ul.
Casiana si Alexia
Meme1 spune:
Salutare tuturor,
Ma bag si eu repede in seama la subiectul cu crese/gradinite..
Aici exista cum a spus Antonia locuri special amenajate unde se duc copiii pt o ora pe saptamana si fac diverse chestii, de la gimnastica la desenat si altele, in functie de varsta copiilor.
Eu chiar am fost cu Andrei la asa ceva de doua ori pana sa nasc, apoi n-am mai avut cum, dar mergem maine dimineata probabil iar ca incepe o noua sesiune de 8 saptamani...am vazut ca au programe pentru bebei incepand de la varsta de 3 luni.
In principiu este vorba de o hala mare cu mocheta pe jos (copiii sunt desculti) si cat mai multe jucarii, de la tobogane la leagane si tot felul de chestii...Bineinteles sunt si 3-4 moderatori care antreneaza copiii in diverse jocuri. Cat sunt mici, stau si parintii la ore...cand sunt mai mari, nu mai este necesara prezenta parintilor.
Eu pot sa va dau linkuri de la salile de gym pe care le stiu eu aici...
Ar fi intr-adevar o chestie noua si ar prinde bine in Ro zic eu...
Ioana, mai ai antenele intinse? Sau ai intrat in weekend?
Pupici
Meme
PS. editez: am si poze de la gym, pt cine e interesat sa vada cam cuma arata in realitate un gym...dar trebuie sa sap dupa ele ca nu stiu pe care PC sunt salvate...
Ioana75 spune:
meme, sigur ca am antenele intinse
. Da tot ce ai
. Multumesc!
Casiana, sa-mi spui si mie daca te hotarasti in vre-un fel cu vaccinurile.
Antonia, si eu am fost la Badiu dar l-am parasit ca era prea laconic pentru mine
.
alexuta2005 spune:
Ca tot vorbiti de dr. gine, al meu avea asa uneori un chef de dat explicatii ca iti facea si desen daca nu pricepeai.`
Da nu inteleg o chestie: cum e domne' normal sa-ti faca dr. controlul pe masa celebra sau ecografic?
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
Meme, multumesc frumos
.
Antonia, multumesc pentru info. Stiam si eu ca nu exista lege are sa reglementeze grupele mici de "cresa" din gradinite. De aia nici nu exista asa multe, putini se baga contra legii intr-un domeniu asa delicat.
Daca ma mai uit mult pe link-uri din strainatate ajung la concluzia ca e mai usor sa emigrez ca sa am parte de asa ceva decit sa astept sa se deschida suficient de multe in tzara, ca sa existe concurenta intre ele si respect pentru client.
cge spune:
Sa stiti ca si la noi toate gradinitele au optionale din astea, la care pot participa copii care nu sunt la gradi.
La fel si cu after-school-urile sunt copii care vin numai la limbile straine.
Si Arc-en-Cielul unde era Victor are, si Acorns-ul are optionale dar pentru copii peste 2 ani.
Exista si la noi la Kiddy Land, un spatiu de joaca ptr pitici ca ai nostri, si ati vazut ca si unde am facut petrecerea Ancutei era ceva in genul asta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

8+, mamica d-rei Anya (1 an)