Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
Antonia, multumesc, mi-am notat ideea de afacere
.
Phii, sa adun cit mai multe date despre gradinite, si apoi sa o conving pe maica-mea sa iasa la pensie (e invatatoare, gradul I, si ii place foarte foarte mult sa lucreze cu copiii); am auzit ca trebuie o directoare cu macar gradul II in invatamint.
BiuMil spune:
Tonnia, o treaba de genul asta vrea sa faca sora mea...sa organizeze diverse activitati pt copii, gen pictura sau teatru de papusi, povesti, dans... indiferent de varsta. tot asa, doua trei ore de cateva ori pe saptamana...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Carmi spune:
Mihaela Specht, cu bb poti merge la Spielgruppe de la 0 la 3 ani. Intra pe www.meinestadt.de si scrie orasul sau PLZ-ul si cauta ´Spielgruppe´ sau ´Krabbelgruppe´. Aici astea-s la Jugendfreizeitstätte.
Copilul meu e intr-o faza de incapatanare, nu mai vrea sa spuna cuvintele pe care le stie si nu mai face nimic din ce-i cer. N-o fi prea devreme??
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
gabiarama spune:
Ioana , asta cu directoarea care trebuie sa aiba min grII in invatamint nu o stiam .Deci trebuie sa ma reintorc la munca si sa imi dau gr II ![]()
GABI
12+ ,de 3 ori mama
Poze
Ioana75 spune:
Carmi, cred ca Fabiano e precoce; e criza mare in jurul virstei de 2 ani, dar el poate o ia din timp
. Glumesc, nu te supara
.
Bianca, sa-i faci reclama surorii tale
.
Gabi, am citit tot pe un forum, nu am citit legea pentru infiintarea gradinitelor particulare. Te anunt cind o gasesc.
Am studiez despre Varilix - vaccin impotriva varicelei - si Havrix - vaccin impotriva hepatitei A. Nu stiu pe care sa-l fac primul, si daca merita amindoua.
gabiarama spune:
Eu m-am uitat azi pentru a nu stiu cita oara pe rezultatul de la eco si nu vad nici o masuratoare nimic :LF, DBP,PC,CA etc.La 12 sapt nu trebuiau facute . DR. asta e batut in cap , s-a chinuit o ora sa imi masoare pliul nucal , si nu a masurat copilul
Ce bine imi pare ca mi-am facut o programare pe sapt viitoare la alta eco , la altcineva bineinteles .
GABI
12+ ,de 3 ori mama
Poze
Tonnia spune:
haha, Carmi, al meu n-a vrut niciodata sa spuna ce stie!
Gabi, ce-ai mai facut?
Biu Mil, da, trebuie copiate retete de afara care merg bine. Noi n-avem unde sa ne distram destept copiii, in afara de cluburile astea stupide cu gonflabile si un rahat, nu gasesti nimic. E obligatoriu sa-l duci la cresa, solutii intermediare nu sunt. In plus, asa il testezi si pe copil, vezi ce-i place.
Ioana, e o idee buna de afacere, cel mai important e ca nu ai atata raspundere ca intr-o cresa/gradinita, nu-ti trebuie personal medical, bucatarie si inspectii sanitare etc.
Anya20 spune:
Tonnia, si eu la fel am facut la prima sarcina. Exact cum povestesti tu, am nascut dupa termen si la debut de contractii. Si acum, ai dreptate, mi-e mai teama mai degraba sa nu debuteze travaliul, decat sa fie la rece. Of, cum o dai nu-i bine
. Imi place cum gandeste dr. tau. E supertare daca are curaj sa te tina pana la 39 saptamani.La cine mergi?
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
Tonnia spune:
Ioana, a vorbit una la Tv, spunea ca nu exista lege pt infiintare de crese, ca de-aia functioneaza aiurea ca fundatii/asociatii, ca din punctul ei de vedere sunt ilegale.
Anya20 spune:
LiaMia, e un smecheras Florinel. Auzi tu, sa faca d-lui fitze la masa...Iar in vizita...rupe tot ce prinde. Fi-mea se indeasa cu mancare si acasa si in vizita (mai ales acolo, pt ca mai scapa la biscuiti, covrigei si alte delicatese).
pentru tine si pentru nazdravan.
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)