Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

mai, incotro alergati asa cu scrisul...
am citit pe ici pe colo la cap. asta si ii urez multa bafta ioanei! sa scrii pagini multe ca sa albeasca directoarea de nervi si sa puna mana sa schimbe lucrurile ca or fi parintii disperati ca nu unde duce copiii, dar nu sunt fraieri! mie numai din auzite mi se pare fff antipatica!
edit: asta nu inseamna ca daca sunt si parinti multumiti, cum e Cristina ei sunt fraieri...ea cred ca e mai toleranta pt ca are experienta lui Victor!
asa deci mifloriciko...nu esti multumita de calitatea dvd-urilor! ei sa stii ca mie mi-au placut prajiturile!

va ganditi la pat normal...mie mi-e teama ca se scurge prin capat, ca aparatorile stiu ca sunt mai scurte decat patul.

copilul meu a stat 3 zile cu tati, a fost cuminte...a papat tot, a facut o buba mica la nas, s-au plimbat, cu alte cuvinte l-a durut la basca! azi cand am venit acasa mi-a spus "mama pa-pa" adica sa mergem la parc...si ne-am dus ca avea treaba, lasase o gramada de pamant neinceputa.
acum l-am pus la culcare, dar normal ca se foieste, mai rau arunca suzeta pe jos, iar cand ma duc in camera si ma aplec sa o caut pe sub pat sau printre jucarii rade de se prapadeste...la fel daca il intreb "unde e suzeta". si ca sa fie distractia garantata o arunca mereu in alta directie!

ai telefonat ioana la gradi pe care ti le-am trimis?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

si noi tot 4+ folosim. si tot razvratit la schimbat: ii place sa umble in putza goala

azi nu a vrut sa manance mai nimic... dc mergem in vizita mananca orice se pune la masa. dc suntem acasa, trebuie musai ciorbita/supa pasata. azi i-am facut pilaf dar il dadea afara cu limba din gura . l-am lasat nemancat si cand i s-a facut de mancare, tot asta i-am dat: a mancat nitel (cat sa nu moara de inanitie zic eu), dar numai ca m-a vazut si pe mine luand din tigaita lui...
ce sa va zic, din castronel n-ar fi servit nicicum... acum am oprit supa si uite cum manipuleaza copiii mamicile

sper sa am cat mai putine episoade d'astea,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

biumil, dragut bb milan!

ioana, sa n-o iertati deloc pe directoarea aia... la ce povestesti nu merita crutare... bravo colectivului de parinti unit!
ca peste tot in romanica, parca nu stiu altceva sa faca ofertantii de servicii decat sa isi bata joc de clienti. cand s-o schimba abordarea asta defectuoasa si la noi?!?!?!

LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mihaela am ras bine de 'fapta' lui Dennis . Al meu inca nu stie sa scoata capacul. Si e haios rau cand incerca... e foart incordat.

Si mi-am adus aminte o faza cu sora mea mai mica (cu 10 ani ca mine). Cand avea vreo 3-4 ani am prins-o in bucatarie, la frigider cu o stica de 2 litri de vin in mana . Bineinteles ca sticla era desfacuta. Parca o vad si acum ca era un pic mai mare decat sticla aia... N-a lasat sticla din mana cand m-a vazut, in schimb s-a uitat la mine si-mi zice pe un ton certaret "Ei parca vad... acum o sa ma spui lu' mamica'. M-am abtinut sa nu rad in hohote... am cerat-o si normal ca am parat-o , era mult prea tare faza sa o tin doar pentru mine.

Acum va si va doresc WE placut!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna la fete si piticii

aici este tare urat .......ploua,ploua si iara ploua

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

tonnia mai este un pic

eu una nu pot sa ii iau pat normal lui antoine ,are niste pozitii de dormit eu mai astept un pic,Ioanasint paturi frumoase la "ikea" daca vreai sa vezi model intra pe situl lor

pamers noi tot la 4 sintem nici vorba sa trecem la 5

mifloredaca sotul are drum prin paris si vrea sa ne viziteze sa nu ezite

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya, sa fiu sincera, mie mi-e frica sa nu ajung cu cezariana la cald, la rece nu mi-e frica. Dr meu vrea rece dar aproape de termen, pe la 39 de sapt, mi se pare foarte riscant. Si prima data a vrut sa-mi faca cezariana dar n-a programat-o sub nicio forma inainte de a ma apuca, desi depasisem termenul. Iar cand m-a apucat m-a lasat cateva ore ca asa e bine.

Karmenutza, nu ca m-am emotionat, m-am ingrozit, am intrat in panica cand am citit ca a nascut la 30 de saptamani.

Mary n-a mai intrat parca, nu? Ce-o face Andreiul ei?

Pampers folosim si noi 4 sau chiar 4+ desi are doar 9 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, ti-ai calculat AMR-ul?
Dana lui Antoine, multumesc de pont; hm, oare sa astept pina in primavara sa se deschida Ikea si la noi? Sa vedem ce preturi o sa practice astia cu franciza lor (ca nu deschide ikea propriu-zis, ci unii care de obicei au preturi cu 20% mai mari; normal, doar e pentru fraierii de romani).
Irina, cuscra, hihihi.
Bianca, multumesc! La step-by-step vreau sa ma duc personal sa o vizitez de mult, pentru ca e foarte aproape de Acorns. Poate reusesc saptamina viitoare. Am fost la ABC Dino, insa mi s-a parut nashpa - arata asa saracacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

N-am calculat inca.
Ma gandeam ca si Dinu ar fi potrivit pentru cresa dar nu pot eu sa ma desprind asa repede, el insa e in culmea fericirii intre copii, straini etc, in casa am impresia ca a in ceput sa se plictiseasca. Mi-ar placea un sistem ca la straini, sa-l pot duce de doua ori pe sapt cateva ore. Sau imi povestea o tipa din Usa ca acolo poti sa cumperi 10 module din fel de fel de activitati, de ex 10 sedinte de desen si il duci cand vrei, cand ploua afara, de muzica, de teatru etc. La orice varsta. Cu o treaba ca asta chiar ai sparge piata in Romania!

Mergi la inceput