Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Norina poti sa treci la 4+.
Eu schimb nr pamersilor cand Alexia are cu un kg. mai mult decat minimul de kg din grupa respectiva.Ca nu ii se mai potrivesc.
Am vazut ca maximul e de 18 kg. dar depinde de conformatia copilului, banuiesc ca asta e valabil pt. un copil de 18 kg foarte slab.
Acum noi folosim pampers chilotel(din grupa Let's go) ca nu ne mai intelegem deloc cand e vorba sa schimbam pampersul e razboi!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina pe mine de la gama new baby m-au lasat masca Kg trecute de ei pe pachet. Eu pentru Vladut foloses chilotei nr. 5. Dar daca e sa iau cu scai as lua 4+ (desi pe pachet zice ca e oarecare diferenta intre 4 si 4+ eu cand i-am comparat nu am observat vreuna ).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Irina new baby sunt de la pampers?

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Casina sau new born , nu mai stiu exact cum le zice... Pe pachet predomina galbenul (sunt cele mai mici marimi de pampers pt nou nascuti).

Edit: www.pampers.ro/ro_RO/prod_home.php" target="_blank">pampers (new baby e gama de la 0 la 3 luni)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Norina,eu l-am trecut pe Mihnea la nr.5,desi are 10,5kg.Nr 4+,pe care l-am folosit toata vara,il cam strangeau.Cred ca-i ok sa-i pui 5.Am incercat si chilotul nr.5 de la pampers,da mi se par cam "rigizi",asa ca am revenit la scutecul clasic.Eu inca-l scgimb pe Mihnea pe masa de aia de infasat care se pune pe patut,pe aia pe care l-am schimbat intotdeauna.E singurul loc unde sta pe spate linistit pana il schimb.Daca-l schimb pe pat,il pun pe spate,in secunda 2 ii in 4 labe si-o ia la sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, noi folosim numarul 5 de la Pampers; cu chilotii nu ne intelegem, desi avem multi cumparati - mi se pare ca se umplu imediat de pp. Folosim de mult numarul 5.

Mergi la inceput

Ioana nu-mi vinzi mie chilotii nr 5 ?

Poze

Mergi la inceput

Aha, Irina, s-a trezit si neuronul meu.Abia acum am inteles ce ai vrut sa spui.Eu intelesesem ca esti la new baby nr. 5 de asta nu pricepeam eu.Ce sa faci cu batranetea asta...

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

MiFloricica, eu am o pompa de sani Avent folosita maxim o luna.

Vorbim pe messenger sau telefon sa vedem cum facem.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu nu stiu cu pampersii astia, eu folosesc 4+ pentru 10 kile si ultimul pachet avea o dunga verde intre picioare de s-a speriat mama prima data ca era bolnav si se gandea ce cu pp-ul ala verde!
Dar la noi parca se largesc pampersii astia, sau poate astia cu verde sunt un pic mai larguti!

Irina, deci stii, asa ma gandeam si eu!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput