Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La adoua cezariana, pentru ca este atat de apropiata de prima, mi-e teama sa astept sa intru in travaliu pt ca exista riscul de ruptura uterina (mai ales la locul suturii mai vechi).
Kid, ma bucur ca Alex este mai bine. Referitor la nasterea naturala dupa cezariana, la noi nu prea se incumeta dr-ii sa o faca. In strainatate e la mare "moda".
Eu am toata admiratia pentru fetele care au curajul sa nasca natural.
La prima sarcina mi-a spus dr. ca nu ma taie pana nu se declanseaza travaliul si teama mea cea mai mare era sa nu mi se rupa membranele si sa nasc pana ajunge sa-mi faca cezariana.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya fapul ca am fost asa aeriana s-a datorat si faptului ca 'medica' mea e o matusa si m-am bazat muuult pe ea.

kid ma bucut tare mult ca e bine Alexutza .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Auzi Irina, da copilul cu cine l-ai facut si mai ales cum? Stii ? Ca sa te informam noi .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmen,pai daca ai trecut termenul nu mai e la rece. Ca era maturat pulmonar.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi , inca mai stiu . Da' in schimb am invatat cum sa nu fac altul neprogramat (ca dupa dorintele noastre trebuia sa avem primul bb in 2006, nu in 2005 ).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Frumoaselor, are cineva cumva o pompa de san de care nu mai are nevoie? Ma refer la Bucuresti.
Acum 3 zile a nascut o prietena de-a unui prieten si a facut febra laptelui si e disperata...copilul nu poate suge...si nu prea are bani sa-si cumpere una noua.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, am vazut ca a nascut prima mamica la ianuarie - februarie 2007. .Te-ai emotionat?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, imi pare rau, eu am imprumutat-o pe a mea unei mamici care a nascut saptamina trecuta. Dar cred ca o sa gasesti una, mai ales cu imprumut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Merci oricum Ioana!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata de pranz!Kid, bine ca si-a revenit Alex de la noiVin si eu cu o intrebare intrebatoare:Cand trecem la pampers nr.5?? Ca mie mi se pare ca nr 4 sunt cam mici deja, iar nr 5 sunt cam mari Astia nr 4 vad ca se umplu mult mai repede si se cam inchid la limita la arici, desi pe punga scrie ca sunt pana la 18 kg . Eu nu mai inteleg nimic, teodora are maxim 11,5 kg si deja nu prea mai merg. Nici nu vad cum l-ar incapea pe unul de 18 kg Voi ce parere aveti cu pampersii astia?Gata, revin pe seara ca trebuie sa ne pregatim de plecare- luni, miercuri si vineri- avem- n-avem treaba- plecam la kineto pupicei la feteTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput