Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
Irina cuscra, sarumina, sa ai gura aurita
. Sint prea multe plingeri ca sa nu se rezolve, sint oareshcum increzatoare
. Eu ma implic pentru ca as fi vrut ca Miru sa stea toti cei 6 ani de gradi la Acorns; dar daca nu se fac schimbari, nu este posibil.
alexuta2005 spune:
Irina, Anya multumesc mult
.
Alexia are o stare generala buna, fara febra doar nasucul o deranjaza acum.
Anya stai linistita,si cu o cezariana la rece o sa fie bine.
Cand am nascut eu,de fapt cand trebuia sa nasc nu se declansasera contractiile dar anestezistul intarzia si in timpul in care il asteptam sa vina in sala atunci au inceput.Iti imaginezi toata echipa in sala de operatie, eu treaza, cu sonda pusa il asteptam pe anestezist.Am avut atunci niste emotii..
Casiana si Alexia
irina81 spune:
Ioana,eu sper sa raman in Constanta,aflu duminica.Oricum pentru mine e prea mar si aglomerat Bucurestiul.Imi place sa vin in vizita,nu stiu daca as putea locui.
Diana,nici nu observasem ca esti din Cluj.
Cristina,si noi tot Huggies nr 5,dra cred ca baietii sunt mai pisarciosi dacat fetele.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Anya20 spune:
Da, Irina, se fac cezariene la rece (desi nu e tocmai o metoda "ortodoxa") si din fericire in multe cazuri totul e ok. Nu prea sta nimeni sa-i explice viitoarei mamici riscurile. Eu am lucrat un timp la nou-nascuti in maternitate si am vazut destule. De-aia sunt mai precauta.
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
jadi spune:
Aoleu, Alina mama Anyei, eu am facut la rece dar nu am patit nimic! Nu ma speria pe viitor
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
Jadi, nu te sperii tu asa usor.![]()
Daca ai trecut prima oara cu bine, o sa te descurci si a doua oara.
Acum inteleg de ce nu dau obstetricienii informatii despre riscuri, ca sa fie pacientele linistite
. Ca uneori se pare ca e mai bine sa nu stii. Si oricum si eu sunt cam in aceeasi situatie. Dar mai avem pana atunci.
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
kid2003 spune:
Da, da, Anya, si eu vroiam sa te intreb, de ce a doua oara trebuie sa faci "la rece"? Cumva pentru ca a doua oara nasti mai repede si se poate sa coboare prea mult si prea repede bebe pentru cezariana? Sau cum?
Prima oara aveam contractii si dilatatie, eram cu membranele rupte cand m-au bagat in operatie, deci nu a fost la rece. Iar a doua oara nu stiu cum voi alege sa nasc...Dr meu mi-a zis ca a doua oara sa nasc natural, ca se poate...dar sincer, nu prea am chef, asa de bine mi-a fost dupa cezariana incat prefer sa raman cu o imagine frumoasa asupra nasterii, nu sa ma apuce cine stie ce chinuri pe acolo...
Dupa cum vedeti, ma gandesc deja serios la bebe 2, mai ales cand va citesc pe voi, gravidutzelor...
Alexutz e bine, vesela, guraliva, mananca si doarme iarasi bine. Slava Domnului! Ca saptamana de dupa boala (si dupa spital), s-a trezit noapte de noapte pe la ora 4.00 si cerea mancare...noroc ca nu a tinut-o prea mult. Acum se trezeste mai devreme decat inainte, pe la ora 7.00, dar am noroc ca dupa ce bea laptele adoarme la loc si mai trag si eu un pui bun de somn pana la 8 si un pic. Ea se scoala dupa ora 9 de tot...si pana seara nu prea mai doarme, maxim o ora.
karmenutza spune:
'Neata la pranz!
Dar eu am facut ambele cezariene "la rece". Si ambii dr care m-au operat au preferat asa. Oare de ce? Hai ca a doua oara am inteles, ii era frica de cicatricea primei operatii. Dar prima? ce avea? Victor era cu capul sus si fundul jos. Si se bucura dr cand ii ziceam ca nu am avut dureri, contractii, nimik. El depasise termenul. Si mi-a fost tare bine si prima oara si a doua oara.
Catalina