Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
cge spune:
Ioana, sunt decat 4, fiindca sapt asta e randul celorlalti copii sa fie raciti.

Irina, mai ai timp sa te gandesti cand o sa inceapa gradi Vladut.
Eu am o colega cu o fetita de 2 ani ce sta cu bunica (deci, e super ingrijita), si care se plictiseste. Asa ca din primavara, va merge la gradinita.
Irina81, felicitari ptr examen.
Si noi folosim Huggies dar nr. 5 parca si nu am avut accidente pana acum.
Hildi, sa stii ca si eu am citit subiectele de la Umanitare, voi da si eu ceva, dar dupa ce face cumnata-mea alegerea dintre lucrusoarele Ancutei.
MiFloricica, si Anca a mers tarziu, lasa ca are timp Ana de alergari.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Ioana
. O sa-ti povestesc odata ce prostii am eu in cap.
Cristina
. Cel tarziu la 3 ani sigur il voi da la gradinita. Si se prea poate sa se plictiseasca si el acasa si sa-l dau mai repede. O sa mai vad pana atunci, cat de pregatiti o sa fim cu totii.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
alexuta2005 spune:
Neata' pe la pranz!
Hai ca am intrat si noi in trend,Alexia a racit.
Asta e prima ei raceala.S-a trezit azi-noapte plangand, ca nu mai putea respira.Pana acum se manifesta cu nas infundat, mucisori si parca a tusit o data de doua ori.
Ne chinuim cu pompita de nas, da sa va spun o faza, cand nu mai poate respira bine ma lasa sa-i scot mucisori daca nu o deranjaza prea tare nu ma lasa.
Febra nu are.
Ce ar trebui sa fac? As vrea sa evit pe cat se poate medicamentele.
Casiana si Alexia
jadi spune:
Eu am fost un copil foarte foarte sociabil (se vede?) si cred ca si Vladut e la fel, nu il deranjeaza persoanele straine si se simte in largul lui intr-un cerc de persoane necunoscute. Eu am senzatia ca se va simti bine la gradi indiferent de varsta la care il voi duce si oricum nu am incotro, eu acasa nu am de gand sa stau sa cresc copii
.
Ioana, fundatia RTC cu care am leagturi are deja gradi dar nu stiu daca au copii asa mici si mai ales locatia nu ma avantajeaza, undeva in Pajura. Si acolo as fi sigura ca pot sa fac scandal daca e ceva in neregula!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
b_irina_c spune:
Casiana din experianta mea cu mucii, in afara de ser si apa de mare/ curatat nasul n-ai ce face (mai ales ca nu are nici un fel de alt simptom). Eventual o poti duce la medic sa fii sigura ca nu e decat o simpla 'muceala'.
si sanatate Alexiei.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Jadi, si copilul meu era sociabil, o pot confirma mamicile cu care ne-am intilnit; dar dupa ce au inceput sa o mushte la gradinita, s-a schimbat situatia.
Ioana75 spune:
Tocmai ce am primit pe mail un formular; parintii de la Acorns care vor sa se implice scriu tot ce nu le place si se va incerca rezolvarea problemelor. Ptiu, ptiu, sa-mi suflec minecile si sa ma pun pe treaba, ca am ce scrie pina miine
(din pacate).
Anya20 spune:
Casiana, imi pare rau de Alexuta ta. Cum a zis si Irina, desfunda-i nasul si eventual da-i oscilococcinum (1/2 flacon pe zi sau chiar 1/2 dimineata si 1/2 seara), dizolvat in putina apa.
Tonnia, eu sunt un pic speriata ca va trebui sa fac cezariana "la rece", fara contractii si mi-e teama de complicatii la bebe. Dar asta e. Nu prea avem ce face. La Anya am stat pana in ultimul moment si tare bine a fost. Cum te mai simti?
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
b_irina_c spune:
Anya sunt tare mandra de mine ca am dat un sfat bun
, dar se vede ca nu ma prea pricep ca am uitat de oscilo, desi si eu i-am dat ultima data lui Vlad si a scapat super rapid de muci).
Eu am facut cezariana "la rece" si n-au fost nici un fel de complicatii (dar eu sunt complet aeriana... ca Ioana m-a intrebat odata daca pe Vlad l-a adus barza
).
Ioana iti tin pumnii sa ai abia succes actiunea voastra!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
mihaela_specht spune:
buna fetele
felicitari fetelor insarcinate..eu inca nu m-am gandit la un al 2-lea
.poate mai tarziu cine stie.
sa va povestesc ce a facut Dennis ieri,a luat borcanu de nutella din dulap si s-a ascuns dupa usa ,iar cand m-am uitat la el era deja tot numai ciocolata,isi tot baga suzeta in borcan.in fiecare zi face cate ceva.
pupici mihaela si Dennis