Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Irina, felicitari pentru examen si succes in cariera, important e sa faci ce-ti place.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
cge spune:
'neata.
Jadi, daca ai asa planuri cu cresa, sigur nu va strica sa participati la serbarea de Craciun.
Asa cum am mai zis, noi suntem multumiti de cresa.
Toata lumea de aici iubeste copii, si asta o simt si ei.
Anca e super incantata, nici nu mai are rabdare sa o schimb ca sa intre la copii.
Sa ii fie copilului bine, asta e tot ce conteaza.
Anca iubeste educatoarele, pe una din ele cel putin o adora.
Si pe bucatareasa, ca doar ea ii da mancare.![]()
Partea neplacuta e cu imbolnavirile.
Si cu programul pana la 17.30. Dar noi am reusit sa ne organizam ca sa ajungem si la ora asta.
Despre faptul ca nu primim chitanta, atata timp cat platim prin transfer bancar nu mi se pare capat de tara.
Ioana, si Mirunei cred ca ii place la cresa.
Noi avem si experienta benefica a gradinitei cu Victor.
E o diferenta de la 'S' la 'FB' intre copii care au fost la gradinita si cei care nu. Nu mai vorbim de limbile straine.
E mare lucru ca la nici 7 ani sa te ia copilu' la misto in franceza sau engleza.
Daca ar fi existat si alta cresa particulara in Romania, altfel s-a fi pus problema si la Acorns.
Jadi, daca vrei ca Vlad sa mearga de la 2 ani, atunci alege gradinita particulara unde oferta este mult mai variata.
In toamna o sa vedem si noice varianta de gradinita alegem ptr Anca.
Pana atunci, speram din tot sufletul sa ne mearga bine aici.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Bravo Irina!!!
Felicitari!
Hildi, nici eu nu am baby ala pe care-l vrei tu; si celelalte pe care le am tot asa, nu au o calitate prea buna, se mai intrerupe sunetul, imaginea; daca vrei, iti fac o copie si ti-l trimit prin posta!
Nanadana, mai are de asteptat sotul pana sa merg eu la Paris... din pacate..
Tonia, ce putin mai ai! Deci faci un micut capricorn!
Cate kg ai luat, burtica e mare?
Ioana, pe mine ma uimeste Miruna incontinuu.![]()
In sfarsit a reusit si Ana sa se suie pe canapea singura; e-adevarat ca si canapeaua e cam inalta.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Zino, pai canapeaua voastra e foarte inalta, nici nu avea cum sa se suie pina acum banana
.
Jadi, orice am reusi sa schimbam la Acorns, tot ramine "stilul" din spatele afacerii. Eu iti recomand sa cauti altceva; te anunt prin primavara unde o inscriu pe Miruna. Sint multe gradinite care primesc de la 2 ani. Sau te anunt pe parcurs pe masura ce mergem la vizionari. Dar astept si fidbec de la tine
.
Cristina, Miruna plinge foarte rau dimineata; adica rau-rau, imediat ce intram pe strada gradinitei. Deci daca se simte bine, nu arata. Iar urmele ultimei mushcaturi inca se vad tare (nici nu vreau sa ma gindesc cit de tare a durut-o).
b_irina_c spune:
Din cate citesc si aud... eu clar nu sunt pregatita sufleteste sa-l dau la gradinita pe Vladut
. Momentan oscilez intre 2 si 3 ani.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
miflore,nu te-as deranja prea tare?
mare placere mi-ar face......prost zis.
m-as bucura enorm daca ar fi asa.
oricum, n-as ramana datoare.

de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
cge spune:
Ioana, dar acum sunt decat 4 copii la ei in grupa, fetele noastre si inca 2 baieti din care unul pleaca la pranz.
Eu zic sa mai ai rabdare, Anca este de pe 11 sept, Miruna de la 1 noiembrie.
Sunt mici totusi, cred ca le ia ceva pana se prind ca nu sunt lasati acolo definitiv. Am vazut ca Miruna plange de fiecare data cand vine vreun parinte, eu cred ca isi aduce aminte de primele zile cand ea era luata prima. Asa plangea si Anca cand v-ati dus voi in vizita la cresa in octombrie.
Anca nu a venit muscata decat o sg. data, eu cred ca la ea conteaza ca a inceput cresa o data cu ceilalti.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Cristina, eu nu cred ca Miruna isi aduce aminte de acum 4 saptamini ceva
. Dar cred ca tine minte de pe o zi pe alta ca ramine singurul copil din gradinita (noi aproape intotdeauna venim ultimii). Dar de ce sint doar 4? Habar nu aveam!
Irina, eu sint convinsa ca exista educatoare de care sa fii multumita; fiecarei mamici i se potriveste altceva
.
Ioana75 spune:
Anto, daca ai sti cit ma bucur pentru tine, vroiam sa iti dau si un SMS dar am zis sa nu sar calul
. Ceai placut
.
Irina lui Matei, daca te muti in Bucuresti, sa ne spui si ne inscriem la tine la medic de familie
.
Cristina, pe miruna a mushcat-o un copil din grupa mai mare, in saptamina in care a lipsit una din educatoarele lor; se vede clar dupa multitudinea de urme de dinti (dar ne-a confirmat si o educatoare).
Diana30 spune:
Buna amiaza!
Mary,da un semn.Sper ca n-ai probleme cu Andrei.
Irina de Constanta,felicitari!Nu stiam ca ai fost la Cluj.Ma bucur ca ti-a placut.E bine copilul acum?
Eu m-am imbracat sa iesim afara,l-am imbracat de jumate si pe Mihnea si mi-am dat seama ca el murea de somn.Asa ca l-am parcat in patut si-i in lumea viselor.De doua nopti e mai ok cu trezitul,doar de 2,3 ori(noptile trecute a fost din ora-n ora).Is constienta ca astea 2,3 treziri sunt de moft,da nu prea am ce sa fac,pt ca doarme cu noi in camera.Este cand readoarme(destul de rar)singur dupa cateva maraieli,este cand tre sa-l iau in brate si readoarme,este cand ii musai sa pupe tzatza.Asta e,m-am obisnuit cu situatia.Mi-e clar insa ca atunci cand se trezeste f des o face din cauze obiective(nas infundat,oarece fel de durere).
Ruxandra,sa ne spui ce si cum ai facut si daca ai avut succes.
Marinela,imi pare rau ca Iaris nu vrea sa manance.A inceput si Mihnea sa faca figuri la mancare de un pic de vreme,iar de cateva zile face circ cand il pun in scaunul de masa.Am impresia ca nu-i mai place sa stea acolo,asa ca voi incerca sa schimb ceva,inca nu stiu exact ce,ma bazez pe spontaneitate.Te anunt daca si ce a functionat.