Piticodromul de sept-oct 2005 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Va multumesc celor care m-au luminat cu pampersii Concluzia am tras-o eu: ce scrie pe pachet e o mare abureala Sa incerc si eu 4+ ca nu am luat niciodata, ca nr. 5 i-am pus si gaseam pipi pe haine si am dedus eu ca ii sunt cam largi...dar nci cu 4 nu se mai poate...dupa cum vedeti sunt greu de multumit sau copkilu' nu se incadraza in standarde?? Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" Gabi.
Sa fii fericita alaturi de familia ta la puterea a 3-a.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La multi ani Gabi tot binele din lume si trei copii frumosi!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna fetele

da,da azi este sambata si ne facem de cap ,tero al meu aseara a avut "nuit blanche" toata nopate nu a vrut sa doarma nu va zic ca sint zombi

Gabiarama LA MULTI ANI CU MULTA FERICIRE,BUCURIE SIMULTA SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI

Ina santatae multa si "briiiiiii" la muci

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani, Gabi! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e mai bun.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sunt la ani lumina departare de voi cu cititul, dar recuperez acushik. stiti, eu sunt aia care lucrez si sambata .

am citit de mario care va fi f norocos .

ioana, gand la gand cu bucurie! si eu vreau sa-l trec pe radu la patut de copii mari! dar nu gasesc cadru, aparatori... am dat anunt acum vreo 2 luni la mica publicitate ca as cumpara asa ceva, dar n-am prmit niciun raspuns :(. tine-ma si pe mine la curent!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gabi, la multi ani! Sa fii fericita alaturi de familia ta! Si sa ai parte de un al treilea copil sanatos si neposesor de putza!

Ieri nu am putut sa intru pe DC din motive de nefunctionat internetul. E a treia vinere consecutiva in care astralul/upc-ul imi face figura asta si deja m-am saturat.

Am citit tot din urma, am retinut povestea cu cezariana la rece, hehe. Prima data cand am citit ma uitam ca matza, nu pricepeam nimic, dupa aia s-a facut lumina.
Pe masura ce mai citesc diverse povesti despre nastere constat ca eu am fost nesimtita/inconstienta si alte epitete. Eu am nascut la 42 saptamani fara o zi si m-am dus ca o floare sa nasc. De epiziotomie imi aduc aminte, caci o rugasem pe dr. sa nu imi faca daca nu e cazul si acolo pe masa am parlamentat, ea tot incerca sa ma convinga sa da, ca e mare copilul, io ii ziceam ca daca ma mai intreaba o data chiar nu o sa mai aiba cui face ca vine contractia . Iar dupa ce a iesit matei si mi-au zis ca are 4 kile am intrebat daca sunt sigure ca e bun cantarul. Nu concepeam ca poate fi atat de mare.

Antonia, mai stii cum te plictiseai anul trecut? "bai, ce plictiseala"

Sa va zic de ultimele nopti cu mostenitorul. Joi s-a culcat la 9 si s-a trezit la 11, m-am dus la el, l-am mangaiat si i-am zis ca nani, am iesit, a tipat dupa mine de vreo 2 ori si pe urma s-a culcat. Dar s-a trezit la 12 tipand foarte tare, de data asta era clar ca il doare ceva si nici nu s-a mai culcat decat pe la 1.30. S-a mai trezit la 4 tot in tipete zdravene, m-am dus la el si am stat acolo pana a adormit la loc. Ieri am vazut si motivul tipetelor, i-a iesit aproape de tot maseluta.
Azi noapte a fost mai bine, in sensul ca s-a trezit la 1 si am dat ignore, a adormit la loc si s-a mai trezit la 4.30 cand a trebuit sa ma duc la el pt. ca nu a vrut sa adoarma altfel. Apoi s-a mai trezit la 6, dar s-a culcat la loc, cu ajutorul meu . Cred ca vroia sa se trezeasca de tot, dar l-am convins sa mai doarma pana la 8.
Oricum, am aplicat chestia cu program calm inainte de culcare, cel putin jumatate de ora, dar nu i-am dat nici un ceai sau altceva de linistire. Aseara s-a culcat singurel si vad ca s-a verificat si teoria ca daca adoarme singur doarme mai bine.

Deci, joi noapte nu se pune pt. ca era in eruptie, azi noapte a fost mai bine. Sa vedem azi.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Irina din Constanta, felicitari pt. examen! Esti tare.

Mergi la inceput

Norina, noi folosim pampers nr. 5 cu arici, matei nu cred ca are 11.5 kile, se invarte pe la 11 kile (dupa cantarul Zinei).
La un moment dat am ramas fara si i-am zis bonei sa cumpere cativa la bucata de la farmacie, iar ea a cumparat nr. 4. Erau clar mici si se umpleau imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

kid pupici de la mine si florinel si ne bucuram ca nu ne-ai uitat. nici eu nu am uitat fata frumoasa cu parul lung si cret si cu aliura de copil ma bucur ca ati scapat cu bine din ultimele incercari si ca mananca bine alex, chiar dc manacare "bebelusheasca"

edit: si florin mananca tot la blender. cei drept, accepta si sa muste din paine cu unt si sunca de pui sau din masline sau ce mai mananca lumea : carnaciori prajiti spre exemplu... i-am zis ca nu are voie, dar vrea de toate [:)))]... vine dupa mine prin casa sa-i dau si mananca cu pofta ce nu are voie inca, de-i curg balutele pe la coltul gurii... e tare haios

LiaMia si Florin

Mergi la inceput