**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Week-end placut, gravidute!

Va pe toate!

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Salut din nou.Eu sunt o viitoare mamica din cate spune la Eco de "Baietel" am decat 4 luni si sunt nerabdatoare sa ma vad cu burtica mareeeeeeeeeee mareeeeeeeeeeeeee :)) Am 23 de ani Si abia astept sa simt primele miscari ale puiului meu in burtica.Dar am o dilema ca desi sunt de origine din bucuresti nu mai locuiesc de vreo 2 ani acolo dar vreau sa vin sa nasc in bucuresti pt ca am toata familia aici inclusiv sotul care lucreaza in Buc si nu stiu unde sa nasc.Astept sfaturi.Pupiciii la burtici

Nicolici Viitoare Mamica de Baietel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

FETELOR!
Daca aveti dureri de cap si/sau mici sangerari nazale cereti medicului sa va dea o trimitere pt. analiza anticorpilor antifosfolipidici.
Eu am fost internata 2 saptamani din cauza asta.Pe sora mea care este si ea insarcinata(are trei saptamani inaintea mea) a trimis-o medicul ginecolog(avem acelasi medic)sa faca si ea analizele(poate fi si ceva ereditar care se declanseaza in timpul sarcinii) si este tinuta sub observatie.Aveti grija nu toti medicii ginecologi stiu de analiza, ce sa mai vorbim cand trebuie sa o si interpreteze.
Medicul meu a banuit despre ce e vorba si m-a prezentat unui neurolog(eu venind la el cu o durere de cap puternica si mucoasa nazala sangerie, asociate unei dizgravidii la 7 saptamani ) care m-a internat de urgenta cu diagnosticul suspect tromboza(asa sa declansat la mine). Medicul ginegolog este f.interesat de evolutia mea(ma suna sa vada cum ma simt cu toate ca sarcina nu are probleme)si sincer nu i-am dat mare lucru de cand il cunosc(500.000 si un pachet de cafea atunci cand eram internata)
Apropo: -algocalminul nu este contraindicat in sarcina
-analiza se face gratuit, cu trimitere la Instititul Fundeni-Hematologie
NU VREAU SA VA SPERII DAR NICI SA AVETI PROBLEME.
www.emcb.ro/article.php?story=20040330143843154" target="_blank">http://www.emcb.ro/article.php?story=20040330143843154
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25026
www.eva.ro/sanatate/articol324.html" target="_blank">http://www.eva.ro/sanatate/articol324.html

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am avut niste migrene cumplite, acuma m-au mai lasat parca...

fetelor voi cum stati cu starea de oboseala, eu astept cu nerabdare sa fiu din nou plina de energie, ca deocamdata ma simt zilnic ca o lamaie stoarsa!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Si eu am in unele zile dureri de cap, dar sunt suportabile. Am vazut ca sunt mai multe fete care se plang de dureri de cap in sarcina...

Azi am fost la cumparaturi de graviduta...am avut ceva probleme cu pantalonii, pentru ca eu sunt mica de inaltime si toti pantalonii de graviduta incep de la 38 iar mie imi sunt mari. In cele din urma am gasit o pereche de blugi mai mici,elastici, cu banda elastica in talie, care nu pica de pe mine, si care peste o luna cred ca imi vor veni chiar bine. Mi-am mai cumparat o camasa si o bluza si un sutien pentru ca si acestea imi ramasesera mici. Insa preturile mi se par foarte mari la hainele de gravidute.

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Pe mine nu prea ma mai incap hainele am o burta de gravida in 6 luni
Pantalonii pe ca ii am erau toti cu talie scurta si merg inchisi sub burta dar din pacate bluzele sunt cam scurte(majoritatea).
Nu mai vorbesc de sani care cred ca si-au triplat marimea.
Am pus grasime pe solduri si am celulita pe picioare cu toate cremele si masajele fcute.
Voi cum va dezvoltati?
Sincer, nu-mi place deloc cum arat cand ma uit in oglinda.
DAR DE CE SA NU RECUNOSC BB MERITA ORICE NU-I ASA?

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragelor,

Este cineva care l-a simtit pe bebe in burtic?
CUm se simte? Eu am simtit ceva ca un fluture care se misca cateva secunde dar poate sa fie gaze..
Mica burtica ta a inceput sa se vada?
Tu esti cea mai aporpiata ca varsta a sarcinii cu mine, de aia te intreb.. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Andronea, bine ai venit! Sa ai un bebic sanatos!
Ai inceput deja cu simptomele? Greata, crampe...? Poate ai noroc si te ocolesc!!! Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Arthurana am o burtica mica. Se vede deja, adica lumea care ma stia ca sunt slaba isi da seama.
Am simtit si eu ceva in burtica. Dar nu stiu sa iti spun daca era bebe sau era stomacul. Ar cam trebui sa incepem sa il simtim.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Eu nu simt nimic si in fiecare seara stau cu mana pe burtik sparan sa prind o miscare cat de mica.E prea devreme totusi.Eu am auzit ca dupa 19+

15+

DANNA

Mergi la inceput