**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 15
dideip spune:
In curand poze cu bebicu care il asteptam cu drag.
Paula16+
http://community.webshots.com/user/dideip
Vali5 spune:
dideip, foarte frumoase pozele de la nunta ta! Mi-a placut foarte mult ca ai avut perlute la gat - si eu mi-am dorit foarte mult sa am perle la nunta, si am avut. Abia astept poze cu bebe!
Valentina 16+
Poze
mica0307 spune:
Dideip unde ati facut nunta? Foarte frumoase pozele.
Bebicul tau are cumva fundita rosie???
Mica 15+
Poze
dideip spune:
Mica eu imi doresc din tot sufletul sa aiba bebicul meu funda rosie, dar trebuie sa mai am rabdare pana luni cand ma duc la echo.Pozele le-am facut in parcul de langa Palatul Copiilor.
Paula16+
Vali5 spune:
Fetelor, ma simt atat de umflata... In burtica la mine se petrec cu siguranta niste schimbari - cred ca se umfla uterul un pic mai mult saptamana asta si asa imi apasa pe vezica urinara...
Valentina 16+
Poze
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Multumesc fetelor pentru informatii
Intru si eu la spartul targului(al zilei),acum am ajuns la birou
Inclin sa cred ca voi merge la Iosup la CMU,daca tot e 3D si pot si eu sa vad.Cred ca voi suna luni,marti.
Bine ati venit:Nicolici,Numai eu,Andronea,Irinutza!!!!
Amely ce mai faci?Merci de informatii.
Business,daca nu scria la numele tau ca esti din Galati,as fi spun ca ne cunoastem din vedere,sau stai in Bucuresti totusi?
Qhiqui sa te intorci cu bine din spital!
Machupichu asa cum iti spunea si mica stiu ca progesteronul sustine sarcina si in nici un caz nu are efecte secundare.Eu la inceputul sarcinii,nestiind ca sunt insarcinata am luat duphaston(progesteron) tocmai ca sa-mi vina ciclul.Nu m-i sa- spus ca ar fi vreo preblema!!!?
Poohy nici eu nu fac nici triplu test,nici amnio.Asa am decis.Nu ma inscriu in grupa de risc am un copil sanatos si nu vad de ce.In plus cred ca eco sunt suficiente.
Dideip scurgerile in sarcina se pare ca sunt intr-o oarecare masura "normale".Si eu ma confrut cu asta de ceva timp.
Liviana nu cumva ai vazut bilute a mine? si nu o fi vazut docturul?
Mica ce frumos ca plecati!
Arthurana ,totul va fi bine!
poze
Iri +13 si Iris
dideip spune:
Fetelor, va urez un wekend placut fara greturi si fara probleme. Plec acasa mi sa terminat programul la servici. Va citesc cu drag luni cand revin la servici.Acasa nu am calc.
Paula16+
piticasigogosica spune:
Weekend placut va urez!
Luni am sa am de citit o gramada....
poze
Iri +13 si Iris
andronea spune:
buna! sunt un pic noua printre voi, dar sunt foarte incantata! am 9 saptamani,sunt nespus de fericita , sotul si cu mine asteptam acest bebe cam de 7 ani!!!da, dupa ce nu mai credeam iata ca s-a intamplat minunea,citesc mesajele voastre cu multa atentie ca sa invat din experientele voastre! va pup
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Simsonel
amely, multumesc...da la iosup ma duc.o sa ma dotez din timp cu un stick...
pupici
Simsonel 10+
Simsonel scuze ca ma bag si eu in vorba dar cred ca e important unde faci eco, caci dr. Iosup este la CMU, Diagnosis si la cabinetul dr. Tutunaru. Cred ca partea cu primit o poza si pt restul se plateste e valabila la CMU. Amely mi se pare ca nu a fost la CMU, ci la cabinetul dr. Tutunaru unde dr. Iosup face eco martea. Sper sa nu gresesc.
Amely tu ai fost la cabinet la Tutu, nu?