**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vali bafta maine la cumparaturi. Sa iti gasesti haine frumoase ca ce am vazut eu aici in Bucuresti

Mica 15+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simsonel spune:

Fetele, am si eu o propunere: am vazut la subiectul "Mamici de martie-aprilie 2007" ca au trecut in lista de pe 1 pagina, in dreptul fiecarui nume, dr. la care merge fiecare.
Ma gandeam ca ar fi o idee buna sa facem si noi asa. Cele care sunt la acelasi dr. ar putea schimba "impresii" despre el/ea.

Ce parere aveti? Sau vi se pare ca e prea devreme si poate unele dintre noi vom mai schimba dr. pe parcurs...

all the best!
Simsonel 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica,. te rog din tot sufletul sa-mi spui cum ai reusit sa iei pozele de pe webshot si sa le postezi pe forum sa le vedem noi? pentru ca eu nu stiu cum sa le iau de pe webshot.sa vi le arat si voua.

Paula16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica, multumesc! Sper si eu sa gasesc ceva frumos - la noi nici nu sunt prea multe magazine de gravidute, dar tot o sa imi iau ceva, ca am nevoie.

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Dideip am copiat pur si simplu link-ul si l-am pus in semnatura mea. In profiul personal la semnatura.

Mica 15+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dideip

Mica,. te rog din tot sufletul sa-mi spui cum ai reusit sa iei pozele de pe webshot si sa le postezi pe forum sa le vedem noi? pentru ca eu nu stiu cum sa le iau de pe webshot.sa vi le arat si voua.

Paula16+

dideip, intri la profil personal (in partea stanga a paginii), si vei gasi campul Semnatura (in dreapta). Acolo scrii [ url ] link-ul de pe webshots [ /url ] (dar fara spatii, eu am scris cu spatii ca sa poti vedea tu aici) dupa care apesi butonul Trimite. Si gata - dupa fiecare mesaj iti va aparea semnatura cu link-ul pozelor tale.

Sau scrii [ url="link" ]Poze[ /url ] (tot fara spatii). Sper sa fi explicat cum trebuie. Abia astept sa iti vad pozele.

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Am incercat si eu.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Vali nu mai am link-ul ala lung.

Mercic.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Cu placere, mica! Si eu aveam un ditamai link-ul si a explicat una din fete (cred ca saptamana asta) cum se face, si am reusit si eu.

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Cred ca am reusit.Multumesc din suflet fetelor, sunteti niste dulcele. Va pupacesc din toate inima.Sper sa va placa pozele mele, sunt de la nunta mea din 20 august 2005.

Paula16+
http://community.webshots.com/user/dideip

Mergi la inceput