**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 17
business spune:
Arthurana...si eu,la fel ca tine si Mica,am 15+.
Eu am simtit la inceputul saptamanii fluturash in burtik.Senzatie super...uitasem cum e.Am simtit si gaze dar acum am stiut ca fluturashul este bb deoarece stiu unde este el localizat de la echo.La prima sarcina bb se simte putin mai tarziu...eu sunt la a treia si sper ca bb sa se faca prezent cu adevarat mai devreme...de abia astept.
Si eu am burtica mica...dar si 54,5 kg la 1.65m...astazi parca a mai crescut un pic.
Nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu starea zilnica de oboseala avand in vedere ca trebuie sa fiu si mamica nu numai gravidutza.
Ieri am avut o durere groaznica de cap dar astazi mi-a trecut...ce bine!!!
Eu nu am vomat pana acum niciodata...dar greturile au fost prezente zilnic.La fel si poftele care nu au fost atat de intense la sarcinile anterioare.
Pup toate burticile!
O seara minunata!
15+
business spune:
Scuze Chowpersa...si tu tot 15+.
Sarcina usoara in continuare si sa-l simti pe bb cat mai curand.
Tu cu cate kg ai plecat in sarcina si cate ai acum?
Te pup.
15+
Arthurana spune:
Eu sunt grasa! Mica si indesata. 1.60 si 6o si ceva..si 2 si 3....nu am cantar ca l-am aruncat asta vara cand dupa un regim de 1 luna am slabit doar 1 kg..regim cu proteine si legume!!!
De cateva zile bune mi se intind ligamentele care sustin uterul, ma cam doare,dar daca stau linistita ma lasa.Dar cred ca uterul meu creste pe dinauntru...ca pe dinafara nu se vede, sau poate ca nu se vede din cauza sunculitei...
Nicole_Bebe spune:
Fetelor eu am aproape 16 sapt.si simt si eu din cand in cand niste fluturasi :))) dar sunt sigura ca peste cateva saptamani vom simti mai intens atunci cand bebe misca acum e mic si nu are forta necesara.Voi ati fost la eco?ce vi s-a spus?Mie mi-a spus ca o sa am un baietel .Pupici si sper sa ne ajute D-zeu sa avem o nastere usoara.
Nicolici Viitoare Mamica de Baietel :))
corap spune:
hi :) ce mai faceti? ca n-am mai trecut de mult pe-aici - din cuza unor pb tehnice - piticu mi-a ros cablul de alimentare de la laptop, asa ca intru de pe unde-apuc, ca n-am avut timp sa-mi caut alt cablu :(
in plus, am fost racita saptamana asta, si vitamina C nu ajuta cine stie ce.
am taiat in we trecut si motzul motzatului, asa ca daca vreti sa vedeti poze
cireshik face bine, deocamdata nu se misca, dar e pe-aproape... eu am un ditai burtoku' si ieri mi-am cautat haina de iarna. bineinteles ca n-am gasit. adica am gasit una, dar imi statea ca naiba si costa 7 milioane - ce naiba, cat o masina de spalat si sa o port o saptamana cand o fi frig... vorba sora-mii, mai bine ne imbracam cu mai multe pulovere.
sarcini usoare, pupici la burtici
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07
diana spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salut. Si eu am dureri de cap dar cred ca sunt si de la raceala cu care m-am captusit.
Madi, de unde ti-ai cumparat lucrurile de graviduta? Si eu am aceeasi problema ca tine sunt mica de inaltime 1,54 si 44 Kg si port marimea 36. Si toate hainele de gravida imi sunt maaari!!!
In rest tusesc rau noaptea...o tuse seaca. Nu mai stiu ce sa iau sa calmez gitul... As vrea si un sirop ceva...Poate stie cineva..
Si mie mi-a crescut burtica. Si miine si poimiine dau niste interviuri pt angajare si nu am spus ca sunt gravi...sper sa nu se observe. Nici nu stiu cu ce sa ma imbrac.
Va pup
Diana 12+
Madi spune:
quote:
Originally posted by diana
Madi, de unde ti-ai cumparat lucrurile de graviduta? Si eu am aceeasi problema ca tine sunt mica de inaltime 1,54 si 44 Kg si port marimea 36. Si toate hainele de gravida imi sunt maaari!!!
Diana,am fost in magazinul Victoria, la etajul 4 si 3, de acolo mi-am luat bluzele. Si blugii i-am luat din Titan, de la etajul 3. Eu am 1.56 si aveam 44 de kg inainte sa raman insarcinata. Acum am 46.
Pe mine ma chinuie o durere de cap de ieri de la pranz si nu ma lasa deloc...nu stiu ce sa mai fac...
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Amely spune:
Wow, ce harnicute ati fost, trebuie sa ma apuc sa citesc din urma...
Asa e, gudinde, la Iosup am fost acolo unde e cab. lui Tutu, la Fortis, nu la CMU (apropo, nu stiam ca la CMU tb. sa platesti in plus pt, filmulet...cam nasol...)
Iri, cu multa placere!
Vineri am primit rezultatul la triplul test de la Genetic Lab, dar n-am mai apucat sa intru pe DC. Este negativ, deci totul e ok. Mi-a cam tremurat sufletul, ce-i drept.
Arthurana, stai linistita, nici eu nu il simt pe bebe inca, desi sunt slaba-moarta, chiar as vrea sa vad o burtik mai mare, din pacate doar seara se vede, dimineata e din nou trasa... Si eu m-am cam speriat pt. ca sunt in sapt. 16 si inca nu simt nici o miscare, cat de mica. In fiecare seara ma intind in pat, ma relaxez, si pandesc doar-doar simt si eu ceva, dar...nimic. Iar la eco s-a vazut clar ca bebe e destul de mare, mai crescut decat indica varsta sarcinii. Plus ca se vanzolea pe acolo, mama-mama! Nush' ce sa zic...poate sunt eu mai "nesimtitoare" dar drept sa va spun eu nici macar fluturasii despre care vorbiti voi nu-i deosebesc de gazele obisnuite.
Se pare ca o sa fim destule mamici de baieiei pe aici! felicitari fetelor care tocmai au aflat sexul copilasilor, indiferent ca sunt fetite sau baietei poznasi, sa fie sanatosi si sa se nasca fara probleme!
Pup burticile dragi!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
15+
business spune:
Amely...la prima sarcina l-am simtit cu adevarat pe bb la 20 saptamani.
Nici eu nu l-am simtit inca pe bb...fiind la a treia sarcina sper sa-si faca simtita prezenta cat mai curand.
15+