Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor am trimis pe mailul comun un articol fff interesant si util despre masajul pentru bebici!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Da Ralu, situatia chiar este nashpa...dar aste este, ne facem noi mari!!!

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Pufy- merci de , uite de lsa noi o . Din pacate nu va pot arata poze ca ieri statea mult mai bine azi ar trebui sa merg din nou. Vine cineva maine dimineata doar sa-l aranjeze un picut ca doar maine al mic intra in lumea crestinilor- cica e pagan

Ralu - am vazut si eu craciunita voastra- frumoasa foc.
Eloise - m-am uitat si la pozele cu Vladutz- e asa de scump cum se stramba, m-am mai uitat la "AMANDINA"- IRENAfrumos zabet pe 19 mm . Eu ma uit in general la toate pozicile - sunt tare frumosi copii din ziua de azi.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Vauva- din discutiile cu mai multe mamici si la recomandarile pediatrilor la sugari se considera temperatura de la 38 grade. Atunci se intervine cu antitermice usoare gen ,Nurofen,Panadol . Daca nu scade temp atunci se da ceva mai puternice. Atentie mare trebuie la fluctuatiile bruste de temp - pot face convulsii. La sugari in general le creste rapid temperatura.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Cristina deci te vedem in pozele de la botez...!O zi minunata sa aveti maine si petrecere frumoasa!
Cine mai are botezul maine?Gripo parca???Petrecere frumoasa tuturor de pe acum.....ca sa nu uit!

Pupici!

Mergi la inceput

Pufy - sa inteleg din poze ca ai fost la meci Steaua- Dinamo Kiev ?

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

No way!Sunt anti-fotbal!Si-asa am un maaare microbist acasa....sotul adica....si ma enerveaza la maxim ca toata ziua se uita la meciuri....(cand sunt)!
Fratele meu a fost la meci, si a pus pozele in albumul meu ca nu avea cum sa mi le arate pe toate altfel.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua mamici,

Cucuoancea, eu am dat ocazional ceai de musetel lui Dudu, si am preferat varianta cumparata la pliculete, desi aveam si cules din propria gradina. Sper sa nu afecteze, dar nu mai stiam ce sa fac. Daca nu face kk zilnic, Dudu este agitat(eu cel putin asa cred, ca asta este cauza, intrucat se screme, strange din piciorute si incepe sa planga). Pediatra ne-a recomandat sa ii dam doar Baby drink(100ml pe zi, intrucat este alimentat artificial si laptele Humana este foarte gras, deci mai trebuie cumva "diluat"), insa, cum spuneam, de vreo 2 zile a inceput sa il refuze.

Carla noua pediatra ne-a recomandat sa incepem preventiv cu Sab Simplex 5-7 picaturi de 3-4 ori pe zi, si apoi sa marim cand este cazul la 10-15, plus Bonisan 5-10 picaturi de 3 ori pe zi. Noi am preferat sa aplicam schema care a functionat la nepoata mea: la o masa 15 picaturi de Sab(pe prospectul lor scrie ca se poate administra aceasta doza chiar si la fiecare masa, cum face Ralucutza), la urmatoarea 2,5ml Debridat inainte de masa, si tot asa alternativ, iar la cele 2 mese de noaptea si una si alta. Ocazional, daca are crize foarte puternice, ii dam 2,5ml de baby GripWater(pana acum, au fost doar cateva ocazii, de le poti numara pe degete).

Adriana, mami de bebe Tudor zis 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Sandra, imi pare tare rau!!! Dar vorba ta, las-ca o sa crresteti voi mari! M-am uitat iar la pozele fetitei tale e o dulceata nu alta!

Raluca eu am ales Milumil fara recomandarea pediatrului (spre marea mea rusine), pur si simplu m-am dus in Cora, m-am postat in fata vitrinelor cu lapte praf si le-am luat la studiat pe fiecare. I-am spus pediatrului si mi-a zis sa continui asa cu asta. Poate Alexia ta e doar intr-o perioada in care nu vrea sa pape atata tot!

Fetelor, mie mi-a dat dr calciu sa-i dau fetei, voi le dati bbilor?

Gripo, vad ca esti in febra pregatirilo de botez, sa dea DD sa aveti o zi frumoasa maine!

Noi cred ca o sa ne botezam ultimile......

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am tot tinut minte..legat de ce ati postat voi in dimineata asta....doi T..ca sa nu uit :..termometru si tei
Mirabela e perfect sanatos termometrul tau. In ureche se inregistreaza valori mai scazute (e normal) decat rectal (ti-a zis si Eloise si acum vin sa-i intaresc si eu vorbele). Tu ia temp. in ureche ..si in acelasi timp in fundulet..vezi care e diferenta si tot timpul cand ii vei masura in ureche adaugi acea diferenta. E greu ? Ar fi trebuit sa se specifice acest lucru in prospect. Si pe mine ma batea gandul sa-mi cumpar un term. auricular. Mi se par foarte practice. Inca nu am luat.
Asa...acum de tei ...ceaiul de tei da infertilitate la baietei datorita efectului sedativ pe care il are. Incetineste niste procese pe acolo.

Eu cand am vb ultima oara cu Ileana..era miercuri seara...si era foarte stresata...ca Ilinca facuse 39.5..in 10 minute se ducea la pediatru cu ea. I-a schimbat si antibioticul..a trecut-o pe Colistin. Si eu am sunat-o...si nimic..

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput