Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 29
pufymic spune:
Inni !Deci asta era legatura intre ceaiul de tei si baietzei?E bine de stiut....
Sper sa fie bine Ileana si mai ales Ilinca....!
Katia eu ii dau la Nicolas calciu , 5 zile pe luna....dar la noi e problema ca e prea mare fontanela....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
RO ANA spune:
Katia si eu ii dau lai Andrei calciu de 3 ori pe saptamana si fier 6 picaturi pe zi.Dar si la el fontanela e cam mare.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
Adriana mica spune:
Katia, eu ii dau lui Dudu 5ml de Ca de 3 ori pe saptamana + 3 picaturi de Vigantol pe zi. Initial pt Ca trebuia sa ne oprim la 10 zile pe luna(deci cam o saptamana pauza), insa la ultimul control fontanela era intr-adevar cam mare si pediatra a decis sa mergem fara pauza. Noua ne ajusteaza Ca si Vigantol-ul in functie de evolutia fontanelei, dupa fiecare consult lunar.
Adriana, mami de bebe Tudor zis 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
putzuruca spune:
Buna ziua fetelor,
Adriana, am vazut ca ai probleme cu Dudu. Ceaiul Baby Grink constipa din cauza mentei. Eu ii fac 100ml ceai de chimen iar Baby Drink-ul il amestec cu el pt ca-i da un gust mai acceptabil si il si induceste. De cand ii dau asa nu se mai chinuie sa faca kk. Face de 2 ori pe zi.
Despre laptele muls si pus in biberon, mi-a spus si mie pediatra ca-si pierde proprietatile imunologice. Cum au descoperit asta...simplu, l-au testat.Cica imunoglobulinele adera la peretii biberonului si bebe mananca laptele light.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
_Ralu_ spune:
ba da pufy, aveau costumase de carciunei de tot felul, pantalonasi si bluzita, body rosu cu verde, alb cu verde cu tot felul de braduti se "merry christmas"-i! da pe mine rochitza asta m-a dat gata! nu mi-am permis sa iau de toate felurile ca ii mai luam. rochita a fost aproape 400.000 si cam asa erau toate!
sandra, lasa ca ii dati voi de cap la situatia asta! acum bucurati-va cum puteti de sarbatori si cand va incepe un nou an poate o veti lua de la capat cu bine!
fetele care aveti botezul maine, sa aveti vreme bune, petrecere frumoasa si bebei cuminti!
mai fetelor chiar e aiurea faza cu ileana! eu am inceput sa ma ingrijorez tare! daca o suna cineva, dati-ne si noua de veste!
raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
pufymic spune:
Katia am uitat sa spun ca eu ii dau 6 picaturi de Vigantul la pitic din cauza fontanelei....
Ralu uite acum poze noi cu piticii daca tot iti era dor sa ne mai vezi.www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">AICI
400.000 zici?Mult....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutzaquote:
Iar vin eu sa panichez lumea. Am ca nu e indicat sa se dea ceai de musetel la bebi...ca e toxic! Probabil e la fel cum e si cu mierea...Exista posibilitatea ca bebe sa pateasca nu stiu ce... Dar si sa nu!
nu-i adevarat. noua pediatrul ne-a recomandat ceaiul de musetel amestecat cu tei.....
Se pare ca omoara flora bacteriana din stomacel, caci doar e antiseptic (asta e rolul lui, omoara microorganismele)
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Oare cand eram noi mici mamele noastre nu ne-au dat ceai?(si de musetel, si de tei....) si uite ca n-avem nimic....
Ne-au dat si miere...8 lingurite pe zi mie...ca atunci se zicea ca se dezvolta creierul....In fine, mie imi dadea impotriva constipatiei si asta inca de cand aveam cateva luni si uite ca botulism n-am facut (nu stiu daca creierul s-a dezvoltat...). Totusi, argumentul asta "Pe vreme mea....si uite ce frumoasa sunt" nu cred ca tine intotdeauna. Trebuie sa recunoastem, sa acceptam ca in 30 de ani a facut si stiinta asta un oarecare progres si s-au mai aflat unele lucruri. Poate peste inca 30 de ani ceea ce se recomanda azi va fi contraindicat, cine stie!?
Stiu ca Capraru a fost intrebat la o conferinta de ce inainte chiar in cartile lui recomanda diversificarea de la 2 luni, iar acum de la 6? Raspunsul lui a fost ca si atunci se stia ca nu e bine sa dai bebelusilor nimic pana la 6 luni, dar partidul impunea acest lucru, pentru ca mamele sa se intoarca de la 2 luni la serviciu, fara remuscari...Am citit asta undeva pe forum, deci nu e verificata de mine, dar nu vad de ce ar fi mintit fatuca care a scris lucrul asta.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
_Ralu_ spune:
he he, ti-am luat-o inainte pufy, vazusem deja pozele cand ai pus al doilea link! doamne ce seamana baietii intre ei si amandoi cu tati lor! ce haiosi sunt toti trei in pat, iar alesio adormit cu biberonul pe nasuc...e mortal! suuuuper pozele!
da, cam mult costumasele de mosi! in schimb si-a luat si marius costum de mos, si ala a fost in jur de 100.000! da e din ala nasol, nu e lucrat ca si rochita in niciun caz1 stai ca pun o poza cu craciuneii acum si-ti arat!
marina, nu stiu ce sa zic? eu am incredere mare in pediatrul nostru si nu cred sa-i faca rau ceaiul de musetel in cantitati rezonabile. oricum alexia nu bea mai mult de 30ml, dupa cum ziceam! noua ne-a recomandat acest amestec de tei cu musetel pt a o mai linsti din crizle cauzate de constipatie!
pozishoare
_Ralu_ spune:
uite craciuneii
pozishoare