Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Bine v-am regasit!

Va multumesc mult pt urari !!!
Putzuruca, Gripo, Crisnemes, Ramomar, Lexi, Mexxa, Ro_ana, mephala, Pufymic, Cucuoancea, MirabelaC, Eloise, Beatrix, Lilina, Alina morostes, Laliq, Katia, Mamilili si Raluca cate un pupic special si va multumesc foarte mult ca v-ati gandit la mine.

Gargaritza mea este fff bine, cred ca am scapat de colici (nu am oprit totusi Sab Simplex), creste, zambeste si e o frumoasa !!!
Despre mine?! Suparata mai mereu dar incerc sa traiesc cu bucurie aceste clipe unice alaturi de gargaritza mea.

In continuare voi lipsi pt ca al meu sot este acasa de cand am nascut si se duce la munca abia in 14dec , deci "nu-mi pot pierde timpul pe forum" cu el acasa (asta e parerea lui ).
Deci ne auzim in dec .

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

ce-i cu activitatea asta asa slaba?

Mexxa ce-ti face copilu? S-a mai potolit?

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Iar vin eu sa panichez lumea. Am ca nu e indicat sa se dea ceai de musetel la bebi...ca e toxic! Probabil e la fel cum e si cu mierea...Exista posibilitatea ca bebe sa pateasca nu stiu ce... Dar si sa nu!

nu-i adevarat. noua pediatrul ne-a recomandat ceaiul de musetel amestecat cu tei.....

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sandra si nervi de otel sa ai!gargaritza mica si frumoasa!

Katia cred ca Mexxa e deja la pediatra...

Si eu am citit nu stiu pe unde ca nu e bine sa dai ceai de tei la baieti ca le poate produce inferitilitate mai tarziu....Habar n-am ce legatura poate fi intre ceai si infertilitate!
Eu nu ii dau ceai ca il alaptez exclusiv si nu are nevoie.....nu ma iau dupa tot ce citesc....
Oare cand eram noi mici mamele noastre nu ne-au dat ceai?(si de musetel, si de tei....) si uite ca n-avem nimic....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc mult de raspunsuri fetelor!

S-a trezit din somn, se vedea ca-i e foame, l-am pus la san si a inceput circul... am stat 10 min si l-am linistit apoi l-am pus iar, a inceput sa caraie si apoi a mancat f. bine din ambii sani. Nu mai inteleg deloc copilu' asta...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna la toata lumea!

Nu am avut net pana acum. Am intrat sa va salut si o sa citesc din urma(sper doar sa nu se trezeasca Victor).

Mexxa- am vazut ca voi aveti probleme- va tin pumnii sa fie totul ok.Multa sanatate

Microbu- ne pare tare rau ca esti ca in , dar mai imp este familia. Voi decideti si tu in primul rand ce e mai bine pentru voi.

Ieri am fost la coafor si m-am facut "frumoasa"(asta in paranteza)

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mirabelacsunt de acord cu tine ca termometrele de ureche nu sunt bune de nimic. Si eu am unul Medisana si imi da niste valori...Eu una n-am incredere de loc in el!Mi-am cumparat acum unul digital simpluf flexibil special pt fundutzu lui bebe.Dar la 37,7 se considere febra? Ca aici mi-a zis ca la 38,4 sa ii pun ceva daca face febra. Chiar, poate o mamica cu experienta ne spune cum e cu febra asta de la ce valoare trebuie intervenit. Luni ma duc si eu cu a mea la vaccin si trebuie sa ma informez.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Crisnemes nu ne arati si noua coafura??Bine ai revenit!

Mirabelac am vrut sa-ti mai zic dar am uitat: Nicolas urla la san daca inghite aer....asa ca il pun la san, cand incepe scandalul il ridic sa eructeze, apoi o luam de la capat....

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gripo, pe simona o stim de la intalnirea mamicilor!

katia, merci de compliment. asta chiar e un compliment, ca seamana fata cu mine!
eu la alex ii dau nan1. cred ca doar mexxa ii mai da nan lui seby! bine ca ea a inceput cu pre-nan! noua ni s-a spus c-ar fi cel mai bun! acum....depinde de copil!

carla, nu e mult 25 pic/zi. noi punem 15pic in fiecare bibe, de vreo 6 ori pe zi! asa ne-a zis pediatrul si nu suntem singurii...

pufy, ! unde-s pozele cu pufuletzii mici? ca mi-e dor de ei...te-am mai intrebat!

noua ne-a recomandat pediatrul ceai de musetel amestecat cu tei, cum spuneam, dar nu prea vrea alexia. maxim 30ml/zi bea! in rest laptic!

a mea fata chiar se chinuie cand nu face kk! plange tare, si cum face ii rasare pe fetisoara un zambet laaaaarg si nu mai plange dupa! deci eu chiar nu pot s-o las 3 zile fara sa faca pt ca ma vazut clar ca sufera din cauza asta!

sandra, imi pare asa rau ca esti trista si ca treci prin momentele astea chiar acum....tu stii cel mai bine ce e potrivit pt voi, dar situatia e chiar nashpa! multa rabdare si putere iti doresc!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Ralu !Am vazut cand ai intrebat de poze....dar am uitat sa-ti raspund!
Uite www.puf.hostcenter.ro/main.php" target="_blank">AICI sunt.....daca iti era dor de noi....insa nu am mai pus poze noi de mult....va anunt eu cand e ceva mai interesant de vazut
Costum de craciunel n-ai vazut prin magazine?

Pupici!

Mergi la inceput