FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

in legatura cu asteptatul.. ar cam trebui sa te obisnuiesti... nu au cum sa respecte programarile din cauza faptului ca apar proceduri care trebuie facute in anumite momente si nu mai suporta amanare. Sa ma scuze fetele, dar la una dintre noi punctia s-a facut la 7 zile de la inceputul stimularii si trebuia cam la 10, 11 zile - a fost neprevazut...cei ce au avut programare in acea zi!!! tot la una dintre noi s-a facut si IA in aceeasi zi cu punctia, IA care nu era deloc programata. In cer scuze din nou de la fetel in cauza Eu ti-am explicat asa ca sa intelegi de ce se asteapta si nu se pot respecta programarile.

Referitor la pensiune.... multumim de date pentru data de 12 ai facut deja programarea? Eu cred ca o s-o rog pe PIS sa fie draguta si sa-mi faca cand e momentul. Cu cat timp inainte se face programarea??? e aglomerata pensiunea??

Si vreau mai multe detalii si despre locatia restaurantului..

Te pup



PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

fetelor am intrat si eu pe la voi sa vad ce faceti?
M-ar interesa cat costa in Ungaria un FIV. Nu am gasit nicaieri. In Vienna mi se pare foarte ieftin fata de pretul de la noi.

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez bafta celor care luati startul.Asa cum zicea si Ioana78, restaurantul este cel vizavi de clinica si este de fapt un bistro unde mananca studentii si medicii, totul este foarte bun(imi lasa gura apa cand ma gandesc la galustile cu zahar, branza dulce , vanilie mmmmmm........)si la preturi super bune.Va mai recomand restaurantul expres de la Pasaj, unde este si magazinul universal.Acolo se mananca mancare chinezeasca si cu specific unguresc, e foarte bine si acolo.
Cand va vad cum povestiti, imi aduc aminte cu placere de perioadele "Szeged"..... si pentru noi a fost ca un concediu.

Va pup pe toate si Bafta!!!


Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asa e cum spune Pussi, in privinta programarilor si timpului cat se asteapta (de fapt, si mie mi-a facut IA neprogramata, in ziua punctiei; dar eu mai stiu si o alta fata care la fel a facut IA in ziua punctiei). In plus, dr. Zadori nu te scoate afara pana nu ai terminat toate intrebarile pentru el si iti raspunde rabdator la orice, indiferent ca e ora 17 la ei si mai sunt si altii inca afara (asa a fost la mine o data). Poate ca daca nu ar sta atat sa raspunda la toate intrebarile, ar dura mai putin consultatia (maxim 5 minute, cu eco cu tot, cum am patit in alte parti). Dar eu, cel putin, prefer sa astept mai mult si sa stiu ca atunci cand ajung la el, are rabdare sa-mi raspunda la tot ceea ce il intreb (asa eram si eu mai linistita, ca imi lamurea tot ce doream).
Ioana ma bucur ca totul a decurs bine. Cand incepi AC?
Pussi ti-am raspuns pe msn.
Kory sunt afisate preturile pe prima pagina a subiectului. Pe mine nu m-a costat mai mult decat anul trecut, cand am facut FIV la Cluj.
pentru toate


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda76 spune:

Saluti gagici !

Nu v-am mai scris pt ca nu am avut noutati, dar sa stiti ca citesc zilnic tot ce se scrie pe aici si la fiv.
Dupa esecul primului meu fiv de la Budapesta m-am tot gandit din ce cauza mi-a venit mie sangerarea asa de repede, adica in ziua 10 de la ET...concluzia mea : lipsa de progesteron. Asa ca in ziua 21, adica ieri, m-am dus sa-mi fac si analiza asta, nu o mai facusem niciodata pana acum. Azi am luat rezultatul si...surpriza, in loc de valoarea mica la care ma asteptam am avut una mare de tot : 111.7 , normal pt faza luteala era 5.3 - 86 ( asa e scris de la medicover ) !!!
Spuneti-mi si mie, care stiti, poate sa faca rau progesteronul asta asa de mare ? Cand ma gandesc ca am mai bagat si cate 6 buc de utrogestan pe zi .... cred ca aveam atunci o valoare....!!!!

la toata gasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!
Acum ca povestiti de Szeged si mie mi s-a facut dor! ca si Mirabela, mi-aduc aminte cu placere! mie tare mi-a placut oraselul asta! si eu am mancat la restaurantul de care zice Ioana! foarte bun si convenabil ca pret!
Ioana, din pacate, asa este! la clinica se asteapta destul de mult, aproape mereu! mai putin in zilele cu punctia si ET-ul! multa bafta , sa fie cu noroc!
Pis, Pussi,Liana, va tin pumnii strans!
Kory, pe prima pagina a subiectului o sa vezi niste linkuri cu preturi la Szeged si la BUdapesta! da click acolo si o sa gasesti informatiile de care ai nevoie! de fapt, cam tot ce vrei sa stii gasesti pe prima pagina! bine-ai venit !

Am fost la eco azi si mi-am vazut bebele si i-am auzit inimioara! of, ce emotii am avut, dac-ati sti! acum m-am mai linistit! sper sa fie bine de-acum incolo!
Va pe toate !


Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu ma bucur din suflet pt voi... o sa te ajute DD sa fie bine

Crinuta declar in public afectiunea pt. tine si le spun fetelor care nu te cunosc ca ia o inima mare, mare, mare


Auburn, Zori ne vedem sambata???



PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi draguta, eu am incercat sa scriu cat mai mult intr-un timp cat mai scurt ! Eram nerabdatoare sa va spun cum a fost... Vrei detalii ? Asaza-te cat mai comod, ca incep
Am ajuns la Szeged pe la 13, ne-a luat 4h30' de acasa pana in fata pensiunii. Ne-am cazat, apoi am pornit in cercetare. Nu mai tin minte daca tu ai fast cazata la pensiune... No, sa vezi ce repede am dat de clinica, stii, ca orbu in braila . De fapt e f simplu de ajuns la Kaali. Cum iesi pe poarta pensiunii o iei in dreapta si mergi tot inainte pana la a 3 a intersectie, apoi faci dreapta. Pe cladire scrie VITEZ, si mergi pe str. asta, traversezi bulevardu, mergi inainte tot pe Vitez si o iei la stanga, mai mergi un pic si vezi clinica (in stanga ). Noi am avut un pliant de la patronul pensiunii cu harta orasului si ne-am descurcat .
La clinica toata lumea e amabila. Am completat un formular cu date personale, apoi am asteptat si-am asteptat...La un moment dat vine o asistenta cu dosarul nostru, cu analizele pe care le-am avut exeroxate si ne pune o gramada de intrebari. Dupa vreo 30 min intram si noi la dr. Apai draga, io am stat si am ascultat, n-am inteles o boaba ca barbati o tot tineau intr-o ungureasca ! Pe mine m-a intrebat doar ce meserie am si-am stiut sa-i spun in maghiara, inchipuie-ti, ca s-a mirat si doctorasu ,pt ca sotu ii spusese ca nu stiu (ovonneni-habar n-am cu se scrie). La noi problema e de natura masc asa ca mie imi vine randu in 12 !
Pe cazare am vb in principiu cu proprietaru, dar am zis ca-l sunam inainte pe mobil, ca-i mai usor de gasit. Camere sunt cate vrei ! Cand am fost noi cred ca mai era o familie, dar n-am vazut masina in curte . La clinica au fost doar romanasi !
Noi am mancat la alt restaurant, nu la cel de care a zis Mirabele, acela e chiar peste drum de clinica, numa treci str. Dar la Godor mergi la stanga pana in capatul str, faci sg si acolo e . La subsol... E super mancarea, niste portioace ca-ti sta burta intr-o parte. Chiar pov cu barbatelu ca daca io as manca numa acola m-as face cat o valiza.
Cam asta e ! MULTUMITA ?
VA PUPICESC PE TOATE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pe mine sa ma iertati dar imi face calculatorul figuri..de aceea trag chiulul..
deci sa va spun sunt z3 de AC..merge bine..pana acum..z12 cade pe 30..atunci voi fi acolo..va anunt pana atunci.
va pupacesc pe toate si va tin pumnii..fug sa vaz ce ati mai facut ca nu avusai timp sa va citesc..
revin

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crinuta Max s'a facut mareeee are 5 luni..si e frumos foc..
legaturoooo vezi ca'ti trimisai un polonez ajunsa?
Pis te sun cum ajung la unguri..drum bun..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun




"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput