FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis "La multi ani sotzului tau" sa ma ierti mama dar cand vb la tel uitai sa'ti urez ..dehh sunt si io baba ...ma intelegi tu..tin pumnii stransii!!!abia astept sa ne dai vestea..adica cati? cati?
legaturoooo chiar asa fusai..cand cu masina ,,cand pe jos..alerg ca nebuna de azi dimineata..ca dehhh diseara vine Mosul
stai linistita ca sunt aci cu pumnii stransii!!!te pupppp
andra mama stai linistita ca biopsia se face..nu la clinika dar te trimite ne'a dc acolo unde trebe tot in Szeged dar la alta clinika..si numai ne'a dc hotaraste ce si cum..adica ori ii congeleaza si ii foloseste atunci..ori o face exact in ziua cand tu esti pregatita..nu stiu sa'ti spun sigur pt ca ne'a dc a spus ca trebuie sa discutam inainte si pe urma hoataram..asa a zis cand am intrebat de miki..
crinuta,,andicu,ZoRI,Leliutza,MiKa,internet,si toate toate va pupacescccc
si pe tine ileanaaaaaaaaaaaaaaaa stiu ca ma citesti si tocmai de aceea te pup apasat!!!apasat!!poate..poate apari

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Andicu, Legaturoooooooo multumesc di suflet... sa dea DD sa fiu mamica de august

Pis, Crinuta multumesc frumos pentru toate detaliile ...cred ca stiu ce e de facut..nu o sa fie chiar nou pentru mine

Sa-mi tineti pumnii pe maine!!!!!!!

Pis cati embrionasi ai???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Crinuta am primit e-mailurile imi plac mult. Multumesc si poti sa-mi trimiti daca mai ai.
Pussi tin pumnii stransi pentru maine, sunt convinsa ca va fi bine. Eu pot joi dupa-masa , vineri nu pot decat seara. Vorbim la tel. sa-mi dai un mesaj maine cand ajungi acasa.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Pis te asteptam cu vezti..te mai plimbi mult prin oras..plecasi sa cauti Mosul??
Zori,legaturoooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Fetelor, fie ca Mos Nicolae sa va puna in ghetute tot ce va doriti voi !
Pussi iti tin pumnii de pe-acuma ! Sigur are mosul ceva pretios pt tine ! Multa bafta maine !
Pis tu faci ET la sf de saptamana, asa-i ? Va fi bine, ai sa vezi !
Andra noi n-am mers cu traducator pt ca sotul stie un pic un pic maghiara, dar sa stii ca sunt cupluri care au traducator. Ti-a mai trecut din stres, nu-i asa ?
Pupici la toate
Sa aveti o seara plina de surprize care mai de care mai frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Andra am uitat sa-ti zic de analize... Noua ne-a dat dr o lista pe care erau trecute mai multe analize si le-a subliniat doar pe cele pe care trebuie sa le ducem in 12 (hiv si hapatita b si c).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dragile mele,va doresc un Mos Nicolae,darnic si daca mosul e Nicolae,sa va traiasca la multi ani!
<MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
M-am mai linistit!Multumesc mult de tot Lianei30si Ioanei78 care mi-au dat super informatii.Ma cam intristasem si ma descurajasem, dar mi-am revenit.
Mos Nicoalae sa va aduca numai bucuriii si dorinte imlpinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

La multi ani pentru toate Nicoletele de maine si la fel pentru Mos Nicolae !!!!eu vreau sa-i ofer cel mai frumos cadou sotului de ziua numelui maine...ia fiinta un sufletel nou !!! O urmez pe Pis!!! Sa primiti de Mos tot ce vreti voi!!!

Zorimersi iubito... o sa-ti trimit SMS ...dar nu stiu ora..depinde cat dorm. Oricum vedem maine seara cand poate si Auburn

Ioana, Liana

PUSSI

Mergi la inceput

cioc..cioc..cioc..a venitttt MOSUL
hooooo..hooo.hooooo.dragele mosuluiiii..sacul sa' golit dar va aduc un maree pupic de la olteanca

si acum incepeee galeriaaa..maine e ziua cea mareeee batem tobaaa sa se auda'n toata tara
haiiii legaturooooo..hai pussilinoooo
pumnii i'am strans de pe acum..asa ca maine sunt gata pregatiti...
si zii fatooo lui sotzul tau.."La multi ani!!!!" sa i se implineasca visul..acela mareeeee...si sa iti mai dea cate un cot..ii dau io voie..cand o iei pe aratura. sa fii cuminte da? Promiti? te pupppp

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput