FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Andra PUSSI are dreptate in ceea ce priveste biopsia testiculara ! Si noua dr ne-a spus acelasi lucru ! Daca dupa tratamentul cu vitamine nu se arata soldateii, n-avem nicio sansa sa scapam de briscaiala ! Dr ne-a asigurat ca procedura este f usoara; cica se ia din tesut putin (cat vf unui pix- asa ne-a aratat Zadori ).Interventia necesita o zi de spitalizare, se realizeaza la alta clinica, dar biolagii care iau probele sunt de la Kaali . La noi e un semn de intrebare vis a vis de punctie deoarece avem diagnostic diferit la spermograma (unu cu azoo la Medsana su unu cu criptosemie cu normosemie ). Oricum, sa nu te descurajezi Exista sanse mari sa avem copilul nostru ! Nu mai sta pe ganduri si fa-ti programare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Sunt total depasita in seara asta!Deci, pot face biopsie testiculara la Szeged, numai ca se face la o alta clinica?Se congeleaza gigeii?Daca ii gaseste, ma rog....Sau ii folosesc fresh, in ziua aia?Asta nu inteleg...scuze ca nu prea stiu toate procedurile si nu vreau sa spun niste prostii mari....

Mergi la inceput

Ioana78, imi poti spune spune pasii pe care i-ai urmat pana acum?Ei ce au zis de azoospermie?
Multumesc mult de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pis ma bucur ca esti bine, ai super recolta , de Craciun sigur esti. La multi ani sotului tau.
Pussi urmezi tu, iti tin pumnii de acum .

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Andra iti inteleg nelinistea ! Pai sa-ti spun : in nov am fost la prima consultatie facuta prin telefon. La clinica, pana ajungi in cabinetul dr-lui, iti iau asistentele niste date personale, predat analizele pe care le ai, apoi vine alta asistenta cu care mergeti intr-un office si va pune tot felul de intrebari ( varsta, greutate, inaltime, date despre CM, daca suteti alergici la ceva medicamente) si apoi, in sfarsit, ajungi la dr. Pe mine dr n-a intrebat f putine lucruri, in schimb pe sotior o gramada...(daca a avut boli ciudate care sa fi cauzat azoo, daca , no, tot felul de chestii din astea. Era nedumerit cum de avem diagnostice diferite... De aia ne-a dat vitaminele ! Poate n-ar fi rau sa ia si sotiorul tau ! Mai consulta-te cu cineva ! Noi mergem pe 12 la Szeged si facem spermograma ! Dr a zis ca daca vor fi , io tare ma rog sa fie, atunci din ian intru la tratament, daca nu ii face lui biopsia si se amana fiv-u cu o luna !
As vrea sa-ti dau si tie din optimismul meu ! Cand ne intoarcem iti spun tot ce am facut ! Daca mai ai nelamuriri sunt aici si cu drag iti raspund !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crinuta, Tia , Ioana multumesc pt. gandurile bune... am nevoie de ele

Liana pe unde te plimbi ....te astept sa-mi ti pumnii

mai am o ora pana imi fac Ovitrelle...mi-e un somn

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si am uitat sa va spun.. azi am 6 sapatamani fara

Auburn, Zori cand ne vedem??? Joi sau Vineri???

PUSSI

Mergi la inceput

Ioana,
Sotul meu ia deja un tratament naturist.Abia astept sa imi spui cum a decurs intreaga vizita la Szeged.
Ioana, voi stiti limba sau ati platit un translator?Analizele le-ati facut in Ro dupa o fisa data de ei?
Sper sa nu te agasez cu prea multe intrebari.Voi urmari fiecare pas al vostru, imi sunteti de un mare ajutor!
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns...Ioana78,Miki, Pussi,Liana30, si va tin pumnii celor care asteptati o veste mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, sunt in dilema. Pe de o parte ma gandesc ca timpul este limitat, am deja 35 ani si nu mai am timp, pe de alta parte ma sperie dereglarile astea si mi-a frica pur si simplu sa nu intru la menopauza inainte de vreme. Nici nu stiu ce sa fac, doctorita zice ca am raspuns foarte bine la tratament si ca pot sa incep din ianuarie. Dar eu vreau sa fiu intr-adevar pregatita, pentru inceput o sa-mi repet hormonalele sa vad cum mai e FSH-ul meu (era 5 ultima oara) si apoi, vom vedea. Oricum, alta sansa nu vad decat FIV. Eu iti doresc multa bafta in continuare si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, am vazut ca ai rezultate f bune! stai linistita ca mai cresc un pic foliculii pana maine!si mie mi-a zis ca am 7 foliculi, din care vreo 4 mai mari, si pana la urma a mai gasit 1 la punctie si am avut din 8 foliculi 6 ovocite! maine ti-a venit randul sa-ti facem galerie! sa nu ai emotii ca o sa fie f bine, o sa vezi! tin pumnii strans si ma rog la DD sa fii mamica de august 2007, ca si Pis !

Eu am inceput serviciul de ieri, e ok,nu ma obosesc prea tare si oricum am program numai pana la 14.00. Astept cu nerabdare sa treaca si saptamana asta,sa ajung iar la eco , si sa-mi zica dr ca e bebe bine si se dezvolta frumos si normal! m-am rotunjit un pic, mi se ingroasa talia si am un pic de burtica . Am pus cateva poze noi de la motul lui Andrei-nepotelul si finutul meu. Acolo cine ma cunoaste, o sa vada ca m-am rotunjit un pic. Aaa, si m-am tuns! scurt, ca imi cadea rau parul.
tuturor!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput