FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
sunt acilegaturooooo cu pumnii stransiii..stransii!!!
haiiiii o sa fie binee

"La multi ani tutror sfintilor de azi!!!"

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi iti tin pumnii, sper ca MOS NICOLAE sa iti aduca cadoul mult visat.
Pis ce faci? cand faci ET?

Tia si Daria

Mergi la inceput

Pussi, Pis unde sunteti? steptam vesti
Narcisa LA MULTI ANI pt sotul tau

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

As vrea si eu sa ma programez la clinica din Szeged, dureaza mult pana ce ma programeaza? Stiu fetele de la receptie engleza? Poate ma ajuta vreuna dintre fetele care merg in curand la clinica .
M-am gandit ca este mai bine sa aflu si parerea altui medic. Am retineri sa mai incerc al 3-lea FIV fara a face analize suplimentare pentru a sti de ce precedentele FIV nu au reusit. Varianta cu Cauze inexplicabile nu o pot accepa.
Asa ca cine ma poate ajuta cu programarea, o rog frumosa sa imi spuna.
Pussi, Pis si tuturor FIV-oaselor, va tin pumnii.
Liana30, tu cand mai mergi la clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis, Pussi va tin pumnii in continuare.
Pis tu cand ai ET, maine cumva? Iti tin pumnii, sa stii, si pe maine si pe poimaine.
Ioana eu nu am noutati. ajung destul de tarziu acasa, la lucru e o perioada mai aglomerata.
ZoRi, Liana
Steliana noi cand ne pogramam, vorbeam direct cu dr., ca el stie bine engleza. Data trecuta a durat cam o luna si ceva - o luna jumatate, pana m-a programat pentru prima consultatie. Asa a fost si la alte programari pe care le-am facut pentru alte fete. Dr. a spus sa sun cam cu doua luni inainte de a vrea sa fac FIV. Dar sa stii, ca uneori varianta de raspuns pentru nereusita este "cauze inexplicabile", asa mi-a spus si mie la FIV-ul trecut; la FIV-ul acesta inca nu l-am intrebat pe dr. Z., dar banuiesc ca raspunsul va fi acelasi).
pentru toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Steliana eu in 12 dec am intalnire cu Zadori ! Daca doresti sa-i zic de programarea ta, te rog sa ma anunti !
Pis, Pussi, Liana, Crinutza, Andra, Andicu, Zori si pt toate celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Fetele sa nu credeti ca v-am uitat...dar cred ca in ultimele 24 de ore am imbatranit cu 10 ani...si nu am vrut sa intru sa mai spun vestile stiind ca urma Pussilina la punctie...
A doua zi dupa punctie am sunat doctorul sa-l intreb de cate ovocite s-au fecundat si cand mi-a spus "no good news" a cazut cerul pe mine...din 9 ovocite numai 2 s-au fecundat...si mi-a spus ca a doua zi adica astazi la 11 dimineata sa mergem la clinica sa discutam...

Nu am dormit astea 24 de ore, numai ganduri de renuntare si ma gandeam ca poate DD ma atentioneaza ca este finalul...in fine...astazi la 11 ne-am luat inima in dinti si ne-am dus, dr. a iesit imediat si ne-a luat in cabinet...si dupa ce am discutat cu el ne-a mai venit inima la loc...sunt de fapt 3 embrioni din care 2 de calitate foarte buna si 1 care este mai "lenes" si de buna calitate...deci maine la ora 10.30 ET cu 3 embrioni...
L-am intrebat daca poate sa de-a o explicatie pentru ce s-a intamplat ( tanand cont ca la 1 FIV in Romania am avut 14 ovocite din care s-au fecundat 11 si asta era acum 10 luni) si mi-a spus ca si pentru ei a fost o surpriza pentru ca si ovocitele si sperma au fost de buna calitate, jumatate din ovocite le-a fecundat cu ICSI si jumatate natural si surpriza din grupul ovocitelor fecundate cu ICSI nu a iesit decat 1 singur embrion si din cele fecundate natural au iesit 3 embrioni din care s-a constatat ca unul nu era bun...a spus ceva de o forma ciudata care arata ca avea un defect genetic si l-au distrus...
Dr a fost simpatic a reusit sa ne destreseze si pe mine si pe barbate-miu...ne-a trimis la plimbare pentru ca la Szeged a fost o zi superba ...ne-a spus ca am obtinut maximum din acest ciclu FIV si ca nu are sa avem embrioni de congelat...si ce daca ca oricum sansele sunt mult mai mici cu ei crioprezervati...si mi-a spus sa am incredere si sa vin maine cu moralul beton la ET ca are sa fie bine...

Pussi ce faci iubita , m-am gandit toata ziua la tine, m-am uitat dupa sotzul pe la clinica dar nu l-am vazut...sper ca esti bine ...aaa si pentru sotiorul tau...si el a devenit tatic tot de ziua lui...deci este clar, amandoua de manuta mergem la odisee...

Fetele multumesc mult pentru gandurile voastre pentru mine...

Mergi la inceput

Pis totul o sa fie bine, noi iti tinem pumnii , de Craciun o sa fi

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutare...am aparut...deja o mare parte din voi stie ce si cum...am 5 ovococite din care poate sa aleaga ce vrea el..si ce-i place mai mult..maine sun..sa vad cand e ET...vineri dupa masa sau luni..am impresia ca sambata nu lucreaza..ca nu lucreaza el?? sau e inchisa clinica?? asat nu stiu...dar asta mi-a spus azi...si ma las pe mana lui..

Despre punctie... pot sa va spun ca va recomand din suflet aceasta clinica...au fost nemaipomeniti...toata lumea super atenta...nu m-a durut deloc..stateau cu ochii pe mine ca pe butelie..nu cumva sa am ceva...m-am simtit asa de importanta...asa se purtau cu toata lumea...dar a fot bine, foarte bine...

Pis imi pare rau..dar rezultatul conteaza...unul si bun...si vezi ca ne intalnim la odisee, in august..am mai descoperit cred o coincidenta....Bafta pe maine..iti tin pumnii ...si va fi bine

Liana, Ioana, crinuta,Andicu, zori, Tia, Steliana va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pis nu-ti pierde speranta si credinta in sansa ta! Chiar daca nu vei avea embrioni pentru congelat, cei pe care-i vei transfera vor fi foarte buni. Si eu am avut inainte de transfer unul foarte incet, dar pana a doua zi a recuperat si l-am transferat si pe el. Poate chiar acesta ne-a facut surpriza! Hai ca te astept si pe tine si pe Pussi sa ingrosam randurile la "mamici de august 2007"!
Pussi asa iti simt rasuflarea in ceafa ... la ce moral ai avut pana acum si sper ca si in continuare, nu ai cum sa nu reusesti! Asta e atitudine de invingator! Eu tot 5 ovocite am avut, important e sa fie de calitate!

Cami 5+
Punctuletul meu

Mergi la inceput