FIV in Ungaria 5
Raspunsuri - Pagina 14
antosit spune:
Crinuta LA MULTI ANI cu sanatate si inplinirea dorintelor!
"Unguroaicelor" in plin tratament multa bafta si sa auzim numai de reusite!
Anto
Pis spune:
Crinuta Esti o fata extraordinara, deosebita si sunt sigura ca DD va avea un bebe mic pentru tine...sa nu iti pierzi curajul...
La Multi Ani!
Pis
andicu spune:
Crinuta , LA MULTI ANI! !
Sa-ti dea Dumnezeu bebele mult dorit si sa fii toata viata sanatoasa, cu suflet mare si puternica asa cum ai fost pana acum !
Pussi, o sa fie bine, sa nu-ti faci griji!
tuturor!
Andreea 7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
steliana04 spune:
Multi ani traiasca, La multi ani Crinuta!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, bucurii si implinirea dorintelor tale.
Sa ai parte de tot ce este mai frumos si mai bun in viata.Sa devii cat mai repede mamicuta unui copilas norocos.
Mi-Ka spune:
CRINUTA71, LA MULTI ANI!!!
Si ca sa vezi ce fete faine suntem iti cantam frumos de ziua ta
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa dea D-zeu ca primavara ce vine sa-ti aduca in burtika un bebelus sau poate doi
crinuto, uite pentru tine:
asi, multumim ca "ne-ai amintit" de ziua crinutei noastre
_
Printesa noastra,Alexia
Mi-Ka spune:
Fetelor sa ma scuzati ca am latit pagina in halul asta , dar trebuia sa-i ofer crinutei un buchet de flori, chiar daca numai virtual
quote:
Originally posted by aurel_cris
Buna fetelor cred ca am pus intrebarea pe la toate subiectele dar sunt foarte interesata daca stiti pe cineva care a faut FIV cu donor.Daca ma puteti ajuta va rog da-ti un pm,va pup pe toate si va tin pumni sa aveti doar rezultate pozitive la teste.
aurel_cris, imi pare rau, dar eu nu stiu sa te pot ajuta ...poate stiu fetele sa-ti raspunda
_
Printesa noastra,Alexia
miki-miki spune:
Crinutza lA MULTI ANI! Sa dea DD ca visul tau cel mai mare sa se indeplineasca cat mai curand.
Liana sa nu ma uiti.
Mi-ka sa-ti traiasca printesa si sa ai parte numai de bucurii din partea ei.
Ca sa corectezi pagina intra la mesajul cu floricele pe la edit (e un creion si o hartie). Da-i enter dupa 5 floricele si aseaza-le una sub alta.
Miki
crinuta71 spune:
Asi, Cornelianeli, Pussi, Antosit, Andicu, Mi-Ka, Internet, Pis, Steliana, Miki-Miki va multumesc mult de urari si ca v-ati gandit la mine.
Fug din nou la lucru imediat, dar mi intru deseara. Va pup pe toate
poze
Pis spune:
Buna fetelor,
Am fost dimineata la "donat" sange, de data asta mi-a gasit vena, si dupa o ora m-am intors la eco...dr. asta chiar ca este un dragut si te face sa fii mai curajoasa...mi-a spus ca cu datele astea trebuie sa fiu "pregnant"... Datele fiind 8 foliculi si cam mari pentru stadiul asta...mi-a redus doza de GonalF la 75...
Vineri mi-a spus sa ma duc din nou pentru sange si pentru eco si luni, pe 4 decembrie, este punctia...
Ioana , Cornelianeli multumesc pentru pumnii stransi...
Pussi, Liana aveti programare maine nu? La 10-10.30 sau am inteles eu gresit? Oricum va astept maine...eu oricum pe la 10 ma duc la injectii...
la toate fetele si multumesc de sustinere...
Pis