FIV in Ungaria 5
Raspunsuri - Pagina 13
ioana78 spune:
Cami ma bucur f mult pentru evenimentul fericit pe care il traiti ! Sa stai linistita, fara stres, da ? Stii ce vreau sa te intreb... Tu ai luat ovulele pt dezinfectare la recomandarea medicului ? Dar pe celelalte, dupa ET ? Nu inteleg de ce e daunator cuptorul cu microunde daca il folosesti numai la incalzit !
Pis, Pussi ce faceti dragutelor ? V-ati intalnit si acum nu mai aveti timp si de noi Sa ne spuneti ce ati facut azi, ok ?
pussi spune:
M-am repatriat!!!
Raport: Z5 de stimulare 4 foliculi intre 7.3 si 7.7 si endometru 5.5.. asta este. Nu vreau sa-mi ridic semne de intrebare...vreau sa cred in continuare ca un embrion rezultat din acest foliculi va fi peste 9 luni BB meu..Merg joi din nou...
M-am intalnit cu Pis, e o fata deosebitanu ma stat prea mult la pove ca am intrat la Dr.Zadori nu mi-a spus ce is cum... asa era trecut in dosar... a citi verisoara mea.
Legaturoooooooo joi la 10:30 ora lor am programare ... ne vedem??? sa-ti trimit o compresa sa te faci bine???
Va pup si va pove mai multe mai tarziu
PUSSI
crinuta71 spune:
Pussi va fi bine, ai sa vezi. Oricum, daca iti face cu blastocist, mai mult de unul nu iti transfera. Si ar putea sa mai apara si altii, este de abia a 5-a zi de stimulare. Dar l-ai intrebat pe dr. Zadori cati foliculi ai si nu ti-a spus?
Pis bafta maine la eco.
Liana cum mai esti?
pentru toate
poze
ioana78 spune:
Pussi Am crezut ca nu mai intri azi la povesti ! Nu stiu ce reprezinta datele pe care le-ai amintit ... Eu zic sa fii increzatoare ca totul va fi bine ! N-ai voie sa crezi altceva ! Tu intotdeauna esti optimista !
Pis Tu ce faci ? Sper sa fii bine ! Iti tin pumnii pt maine !
miki-miki spune:
quote:
Nu inteleg de ce e daunator cuptorul cu microunde daca il folosesti numai la incalzit !
Ioana78 cuptorul cu microunde distruge vitaminele si minerale necesare corpului uman si lui bb inclusiv. Tb evitat. Si telefonul mobil tb sa nu-l mai folositi dupa ET o perioada.
Am citit ceva de o biopsie in febr. Sotul tau sta prost cu spermograma? Poti sa-mi dai mai multe detalii despre ac biopsie? Pret, cat dureaza , internare, anestezie. Si ma mai intereseaza dc stii dc au banca de sperma la Szeged si ceva despre criteriile de alegere a donatorului.
Miki
asi spune:
LA MULTI ANI CRINUTA!
Dumnezeu sa te indrume si sa te ajute.Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita si sanatoasa!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
cornelianeli spune:
la multi ani draga crinuta fata cu suflet mare
sa-ti dea DD cadoul pe care il meriti
pussi, pis eu tin pumnii stransi pentru voi
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE