FIV in Ungaria 5
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
Camiiii Felicitariiii
va tin pumnii la toate..dar acum fug in pat ca nu mai potttt..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
salut inimoaselor!!!
m-am intors din oras si de la injectoane... AM SCAPAT SI AZI CU BINE!!!
Lachi bafta pe maine, sa fie cum crede DD ca e mai bine ma gandesc la tine..
Zori ma bucur ca ai declarat oficial FIV de primavara... o sa-ti tin pumnii in dublu exemplar ... cu tot cu BB din burtic...si la Crinuta... cu eco sti de ce imi era indiferent daca-l mai faceam aici.... O sa iesim noi toate trei cu Auburn cu bebicii la plimbare...
Crinutate pup ...
Andicu mersi iubito... o sa fie bine maine
Mirabelamultumesc frumos si tie pt. gandurile bune
Pis ma bucur ca esti bine si ca Chivu a zambit satisfacut cand ti-a vazut ovarele producatoare...iti trimit PM cu echipamentul
Va pove maine seara depre productia mea de daca vrea Chivu sa-mi spuna.
V amultumesc din flutet ca sunteti toate alaturi de mine. Conteaza enorm
PUSSI
internet spune:
Cami felicitari, ma bucur pentru tine
Liana sunt aici , va urmaresc din umbra, ziua ma plimb cu si seara citesc ce ati scris.
Pussi bafta maine.
Andicu ce face
Tia si Daria
Mi-Ka spune:
zisaCami, FELICITARI!!!! Ma bucur din suflet pentru tine
Iti doresc in continuare o sarcina usoara si fara probleme!!!
Liano, multa sanatate si sa te faci repede bine
Pussilino
crinuto, ce "chestii" trimiti la fete si mie nu???
andicutule, pupacesc minunea din burtik
Pis, felicitari pentru "nice" foliculi, acum trebuie sa o urmezi pe zisaCami!!!
_
Printesa noastra,Alexia
zisaCami spune:
Dragelor,
In primul rand vreau sa va spun ca scriu de cel putin 4 ore la acest mesaj ... printre telefoane, messenger si ...
Va multumesc din suflet tuturor ... am citit in fuga mesajele voastre, asa incat voi intra maine sa va multumesc fiecareia in parte!
Ce sa va spun ... suntem nebuni de fericire! Sper sa fie ok si in continuare ... instinctul imi spune ca asa va fi, sunt prea linistita si impacata!
Sper ca reusita mea sa va dea si voua speranta caci cu credinta si perseverenta se poate reusi, se poate si in Romania, la Giulesti, unde exista profesionalism si seriozitate, la preturi mult mai mici decat la clinicile private! Depinde doar sa gasiti echipa care sa va acorde toata atentia! Pentru mine aceasta a fost formata din dr. Laura Dracea si biolog Monica Dascalescu, care au fost cu tot sufletul alaturi de noi! Pot sa afirm ca ceea ce am facut eu in Canada e comparabil cu ceea ce am facut la Giulesti, exceptand decorul, desigur si preturile!
Pe parcursul tratamentului, cat si dupa ET nu am avut nici un fel de simptome, cu exceptia unor usoare intepaturi dureroase la nivelul uterului, pe partea stanga, de foarte scurta durata! Si niste stari lacrimogene, in week-end!
Dupa ET am stat in pat, la spital 1 ora; apoi acasa am dormit cca o ora si jumatate si asta a fost tot statul meu in pat, in pozitia orizontala! Nu m-am stresat sa dorm doar pe spate, cel mai bine dorm pe partea stanga, unde si cred ca s-a fixat sarcina. Acum vad ca simt intepaturi si in dreapta ... sa fie oare doi ?!
Si am stat zilnic cu pisica in brate si chiar am pupat-o de am innebunit-o!
Din ziua a 2-a de la ET am iesit zilnic la plimbari de la o jumatate de ora in jurul casei, la plimbari de 2-3 ore cu mers pe jos de 3-4 km. Am fost la filme, la restaurante, am fost in vizite, am vorbit cu sotul meu numai de constructii , am facut tot ce am avut chef, mai putin - desi a fost greu sa rezist, mai ales ca sotului ii faceau ochii-n cap cand imi vedea ... Nu am fost stresata absolut deloc pe parcursul tratamentului si nici pana-n ziua a 8-a de la ET, cand m-au apucat crizele ... si m-am potolit cand sotul meu m-a asigurat ca sigur sunt .
Am baut zilnic 2 l de apa plata, un pahar de suc natural de portocale sau combinat cu grefruit. Mancare gatita fara patrunjel sau Vegeta. Supe, gratar cu legume fierte la abur ( brocolii, morcov, cartof ), fara cartofi prajiti sau ananas. Nu am folosit telefonul mobil pana azi. Cuptorul cu microunde nu-l mai folosesc deloc. In general am urmat regulile scrise de daniela_b, in listuta pe care am postat-o.
Ca tratament dupa ET ... inainte de punctie cu 5 zile am luat niste ovule pt. dezinfectarea vaginului ( de la Cab. de planif. fam ); din ziua punctiei am luat 4 zile Medrol ( 8 mg la 12 ore ), Elevit in continuare, aspirina de 81 mg 1/zi, tetraciclina de 250 mg 1/6 ore timp de 4 zile si de la care m-am umplut de cosuri si bube pe gat si pe fata, 6 Utrogestan/zi ( dim, pranz si seara ) si 1 Gravibinon la 7 zile, incepand dupa ziua a 4-a de la ET ( l-am facut la 4 zile si 6 ore ), cel de-al doilea l-am facut azi si nu a mai durut deloc.
Va imbratisez pe toate si revin maine!
Acum pot sarbatori si pt. cel de-al doilea eveniment!
P.S. Mi-a ramas 1 fiola de Diphereline de 0,1 mg, pe care o donez cui are nevoie. Mai am tinctura de marar ( 5 flacoane ), supozitoare cu carpicon ( 1 cutie ) si L-arginina + Tribulus terestris ( 3 cutii ), pe care deasemenea le donez!
si sa ma urmati cu toate, sa desfiintam subiectul FIV!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
aurel_cris spune:
Buna fetelor cred ca am pus intrebarea pe la toate subiectele dar sunt foarte interesata daca stiti pe cineva care a faut FIV cu donor.Daca ma puteti ajuta va rog da-ti un pm,va pup pe toate si va tin pumni sa aveti doar rezultate pozitive la teste.