FIV in Ungaria 5
Raspunsuri - Pagina 11
steliana04 spune:
Multumesc tuturor pentru urari. Sa dea D-zeu sa "curga" cu vesti bune, sa ne putem bucura impreuna de reusitele fiecareia dintre noi.
crinuta71 spune:
Cami Felicitari!. Ma bucur mult de tot pentru tine. Esti un exemplu ca nu trebuie sa renuntam, ca se poate.
Pussi mai bine sa-l intrebi pe dr. Z. cati foliculi ai. Eu l-am intrebat cati am avut, pe fiecare parte (nu l-am intrebat insa de endometru sau amrimea lor, ca am uitat) si mi-a spus. Oricum dupa eco intri sa-ti spuna ce mai ai de facut, asa ca vei avea timp sa-l intrebi. Iti tin pumnii pe maine.
Pis cum a fost azi la eco? De abia astept sa mai povestim.
Liana tot asa racita esti? Vorbim cand vrei tu.
pentru toate
poze
Pis spune:
Cami yes, yes, yes,felicitari, felicitari, felicitari pentru noul statut de graviduta... mi-ai facut ziua frumoasa . Sa ai grija de tine si de bebic...cand iti mai revii putin ...intra si mai povesteste-ne...
Fetelor m-am intors de la eco, am asteptat vreo 1 1/2 ca era o nebunie curata la clinica...m-a vazut dr. si cand l-am vazut zambind am stiut ca este de bine...mi-a spus ca am reactionat foarte repede si foarte bine si ca am "nice" foliculi...Cand am dat sa-l inteb de nr., marime etc...mi-a spus calm :vom vorbi peste 2 zile cand vii din nou la eco...mi-a pastrat GonalF si merional in aceleasi doze dar a micsorat doza de suprefact...poimaine dimineata la ora 8 ma asteapta din nou si imi face si testele de sange ...
Acum am sa ies la plimbare ca sunt foarte fericita pentru Cami ...
Va scriu mai pe seara...Pussilina sa-mi spui cum te imbraci maine...
Pis
Pis spune:
A...si am uitat ...dr.ma pune sa beau 3l de apa pe zi...i-am spus ca am o problema cu bautul apei si mi-a spus...minim 2l/zi...pe voi va pus sa beti apa atat de multa??
Pis
ZoRi spune:
zisaCami FELICITARI
Ma bucur din suflet pentru tine, sa-ti dea DD sarcina usoara si un sanatos!
Cu ajutorul vostru am reusit sa-mi revin cat de cat si am inceput sa ne gandim la o noua incercare, care probabil va fi prin primavara.
Atata timp cat mai pot n-o sa renunt la visul de am strange in brate copilasul meu.
Pussilina draga te rog nu te mai stresa, daca il intrebi pe dr o sa-ti spuna cati foliculi ai, n-are rost sa-ti mai faci un control si acasa.
Crinuta m-ai facut curioasa, trimite-mi te rog si mie "chestiile" pe care le-ai trimis fetelor.
Va pe toate
ZoRi
mirabela11 spune:
ZisaCami FELICITARI!!
Liana, Pis, Pussi sunt "cu ochii pe voi" si ma rog sa reusiti.
Mirabela 11
crinuta71 spune:
ZoRi ma bucur ca incepi sa te gandesti din nou la o incercare si ca nu renunti. Si eu ma gandesc sa incerc din nou in primavara. Iti trimit si tie "chestii". Ti-am trimis PM.
poze
andicu spune:
Pussi, bafta maine!
Si mie mi-a zis sa beau tot 3 l/zi .
Andreea 7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
ioana78 spune:
Zisa Cami FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si sanatos !
Zori ma bucur sa vad ca esti din nou optimista ! Stii ca primavara vine " barza " !Ti-ai ales f bine perioada !
Pis, Pussy aveti grija de voi ! Chiar va invidiez un pic... As vrea sa fiu si eu acolo cu voi
Liana Incearca fervex !
Va pupicesc pe toate !