FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Multumesc tuturor pentru urari. Sa dea D-zeu sa "curga" cu vesti bune, sa ne putem bucura impreuna de reusitele fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cami Felicitari!. Ma bucur mult de tot pentru tine. Esti un exemplu ca nu trebuie sa renuntam, ca se poate.
Pussi mai bine sa-l intrebi pe dr. Z. cati foliculi ai. Eu l-am intrebat cati am avut, pe fiecare parte (nu l-am intrebat insa de endometru sau amrimea lor, ca am uitat) si mi-a spus. Oricum dupa eco intri sa-ti spuna ce mai ai de facut, asa ca vei avea timp sa-l intrebi. Iti tin pumnii pe maine.
Pis cum a fost azi la eco? De abia astept sa mai povestim.
Liana tot asa racita esti? Vorbim cand vrei tu.

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Cami yes, yes, yes,felicitari, felicitari, felicitari pentru noul statut de graviduta... mi-ai facut ziua frumoasa . Sa ai grija de tine si de bebic...cand iti mai revii putin ...intra si mai povesteste-ne...

Fetelor m-am intors de la eco, am asteptat vreo 1 1/2 ca era o nebunie curata la clinica...m-a vazut dr. si cand l-am vazut zambind am stiut ca este de bine...mi-a spus ca am reactionat foarte repede si foarte bine si ca am "nice" foliculi...Cand am dat sa-l inteb de nr., marime etc...mi-a spus calm :vom vorbi peste 2 zile cand vii din nou la eco...mi-a pastrat GonalF si merional in aceleasi doze dar a micsorat doza de suprefact...poimaine dimineata la ora 8 ma asteapta din nou si imi face si testele de sange ...

Acum am sa ies la plimbare ca sunt foarte fericita pentru Cami ...

Va scriu mai pe seara...Pussilina sa-mi spui cum te imbraci maine...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

A...si am uitat ...dr.ma pune sa beau 3l de apa pe zi...i-am spus ca am o problema cu bautul apei si mi-a spus...minim 2l/zi...pe voi va pus sa beti apa atat de multa??

Pis

Mergi la inceput

Pis ma bucur ca esti bine. Mie mi-a spus sa beau cam 2,5 l lichide pe zi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

zisaCami FELICITARI
Ma bucur din suflet pentru tine, sa-ti dea DD sarcina usoara si un sanatos!
Cu ajutorul vostru am reusit sa-mi revin cat de cat si am inceput sa ne gandim la o noua incercare, care probabil va fi prin primavara.
Atata timp cat mai pot n-o sa renunt la visul de am strange in brate copilasul meu.
Pussilina draga te rog nu te mai stresa, daca il intrebi pe dr o sa-ti spuna cati foliculi ai, n-are rost sa-ti mai faci un control si acasa.
Crinuta m-ai facut curioasa, trimite-mi te rog si mie "chestiile" pe care le-ai trimis fetelor.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

ZisaCami FELICITARI!!

Liana, Pis, Pussi sunt "cu ochii pe voi" si ma rog sa reusiti.

Mirabela 11

Mergi la inceput

ZoRi ma bucur ca incepi sa te gandesti din nou la o incercare si ca nu renunti. Si eu ma gandesc sa incerc din nou in primavara. Iti trimit si tie "chestii". Ti-am trimis PM.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, bafta maine!
Si mie mi-a zis sa beau tot 3 l/zi .

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Zisa Cami FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si sanatos !
Zori ma bucur sa vad ca esti din nou optimista ! Stii ca primavara vine " barza " !Ti-ai ales f bine perioada !
Pis, Pussy aveti grija de voi ! Chiar va invidiez un pic... As vrea sa fiu si eu acolo cu voi
Liana Incearca fervex !
Va pupicesc pe toate !

Mergi la inceput