Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Salutam nou venitele in dezbaterea zilei ("stolurile noastre convietuiesc cu stolurile lor"} Moki, Simo si Norina!!!!

N-as vrea sa aud nici macar din greseala vreo discutie libera intre baieti ref la stolurile noastre! Cand spun libera, inteleg cu berea in fata si departe de orice ureche conjugala indiscreta.

Simo, boscoanele tale se pare ca functioneaza, sarumana

Codruta, imi pare rau ca nu ne intalnim: voi la Vatra Dornei, noi la Cluj. Poate o prind macar pe Diana in Cluj.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Ilinca mananca kkt din scutec cand o schimbam. Cum ne prinde in ofsaid cum da cu mana pe la locul cu pricina si se linge pe degete.
E oricum foarte pofticioasa la orice eventual mancam si noi. Prin asta a nu se intelege ca "mancam kkt". Cel putin nu in mod obisnuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Laura si i-a placut? mancarea din pampers adica

Maddy, mai stii cand ma plangeam si eu ca Matei urla noaptea de fac infarct? Nici eu nu stiu de ce urla, dar sambata (la mai mult de o saptamana de la urlete) am vazut un coltisor de masea, iar ieri erau deja 3 coltisori din aceeasi masea. Asta fara ca respectivul loc sa fie umflat, sau poate nu imi mai dau eu seama, fiind mai in spate. Poate e de la dinti.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dr. Alina pai stai asa ca monseurul este interesat si de aceste aspecte ... cand ma mai intalnesc cu doamnele sa discutam una alta, de ale noastre ... hop si el sa chibiteze de pe margine ... oricum e un dragut ... imi si zice "fata, stai sa vezi ce bluza am vazut ... asa ca isi mai spala din pacatele mentionate anterior

Laura si Luca este la fel. Basculeaza toata ziua...nu poti sa te duci in bucatarie, ca hop si el si trebuie neaparat sa plece cu vreun trofeu in mana E lesinat dupa branza, m-a innebunit si sa stii ca si el a degustat putin din ceea ce produce in pampers ... dar nu a fost prea incantat ... tot scotea limba si vroia sa o curete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ina m-am cocosat de ras ... esti intr-o dispozitie de zile mari. I LOVE YOU! Tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Da, ma pregatesc de interviu si fac antrenament pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ina !!

Laura, si Anca e mancacioasa, cand au mancaruri din astea corecte la cresa: supa crema de conopida etc e printre singurii care mananca.
Si ii fura mancarea din farfurie lui Victor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ina
succes la interviu!
io rad ca proasta singura cand va citesc pe amandoua, Ina si Simo.

Mergi la inceput

Bine spus "mancaruri corecte"! Frate si aici le dau sa manance niste chestii de care eu fug cat pot de departe: andive, praz, broccoli etc iar Ilinca Budinca le mananca de parca-s bunatati de la bunica!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by locca

succes la interviu!
io rad ca proasta singura cand va citesc pe amandoua, si Simo.

da, pana la un punct avem aceeasi scoala a vietzii, Simo si cu mine! :PPP

Mergi la inceput