Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Moaaama, ce-ati mai scris....Ca de obicei, cu intarzierea de rigoare, LA MULTI ANI Kidutz!- sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!Sanatate si lui Alex!Imi pare tare rau sa vad ca atatia bebelusi sunt iar bolnaviori, offf tare greu este sa ai puiul bolnav , mai ales pentru cei care au ajuns si in spital stiu ca se amplifica totul( din experienta-mi proprie) - e groaznic Sa dea Dumnezeu sa se faca toti bine cat mai repede si sa se intoarca la micile ghidusii specifice Ina belgianca, multe te-au mai incercat si pe tine soro , dar cred ca pofta ta de viata si simtul umorului te scot din impas de fiecare data. Ai toata admiratia mea sincer mai ales ca esti departe de casa si sigur iti este f greu. pt tine si pt zmeoaica bolnavioara.Am admirat fetita cu 3 cornite , baietelul din galetusa , jocurile educative ale Mirunei ( ca Miruna nu era in link).Chiar mai Ioana, de unde zici ca le-ai luat pe cele din lemn !!ca tare sunt haioase si am ajuns la concluzia ca fiica-mea nu are mai nimic educativ - chiar trebuie sa cumpar, deci de aia rupe ea florile...din lipsa de altceva si mai ales de...educatie Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

AAAA, uitasem sa va spun ce descoperire am facut...cred ca sotzul din dotare e frate cu cel al innei si al KArmenutzei, mai mai ,uite asa mai afli una alta- exact aceleasi apucaturi, trebuie sa vedem daca si seamana intre ei, ca atunci chiar o sa intru la pareri ..Deci fetelor, stiu ca pare putin egoista faza, dar macar stiu ca mai mananca cel putin doua persoane(adica voi) painea mea- la o adica am cui sa ma vait, ca sigur ma intelegeti.Cat despre Ina de Belgia, jos palaria cu o asa educatie data sotului imi pare rau ca nu te-am cunoscut mai demult sa ne dai si noua reteta...dar vorba clasica- it's never too late, nu?Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Acum, daca suntem la capitolul barfa de barbati - sisteme audio, 5+1 si mai ales JOCURI va spune ceva?? - ca se leaga intre ele , normaaaal, adica sa se auda dom'le cum trebuie cand impusca sau cand merge cu masina la NFS , care pe mine personal ma dis-pe-ra, dar de fiecare primesc un raspuns prompt la intrebarea " mai, nu te-ai saturat de atata NFS??" la care mi se arunca privirea tipica de om intrerupt din treaba importanta si zice " pai asta-i ultima versiune mai, e mai tare.." ...si uite asa am io vaga impresie ca astea nu se vor termina ever Scuze ca am fost cam offtopic, dar m-am mai descarcat si eu Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Aoleu, iar ma chinui de azi dimineata sa scriu un mesaj...cred ca am nevoie de niste cursuri de time management cumulate cu cele de anger management

Ina sa inteleg ca vrajitoriile mele deja au inceput sa dea roade? Ma bucur din suflet ca Budincuta se simte mult mai bine

Vera te intreb si eu...mini martianca este adevarata? sigur nu e o papusa?

Cristina este demential Victor no comment

Apropos de soti, ati deschis un subiect mega sensibil...eu mai am putin si ajung la psiho pupu direct...husbandul este maniaco obsesivo dependento trilulilu in ceea ce priveste orice tine de: aparatura audio video, calculatoare, gadgeturi, chitari si sa nu uitam colectiile de muzica incepand de la pazvante chioru pana la ultimul hitulet sau albumas care se scoate pe piata, ca na trebuie ascultat si ala...of, of, of...mai pe scurt este omul "mufa" caruia ii atarna cabluri si din poponetz .

Ce bine ca mi-am descarcat si eu oful :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Norina acum suntem descarcate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Hai salutare! Am trecut si eu sa va pupacesc ca n-am mai facut-o demult...timpul alocat altor lucruri decat Mario e doar atunci cand el doarme, adica atunci cand cad mereu franta...
Mary,imi pare rau sa aud asa vesti despre Andrei..Oricum, nu dispera!!E important sa te pastrezi lucida, sa vezi ca el isi va reveni si va fi bine! Eu cand am avut cu Mario o problema similara, am adoptat regimul vreo trei zile, dar cum el e un mancacios, slabea pe zi ce trece cu mancarea aia fada..Asa ca mi-am calcat pe inima si i-am dat baiatului ce-i placea lui,adica mancarica normala,in cantitati mici si mai des..a fost cea mai buna idee la noi,si-a revenit imediat..tot ce am facut a fost sa-i dau in paralel Enterol,care-i reface flora intesinala, si uite-asa am scapat de probleme!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun faza zilei!! N-am apucat sa o povestesc decat Biancai!
Ieri,dragul meu de baiat a mancat kk din pampers!!!
In timp ce il schimbam a sunat telefonul si am fugit repede uitand ca pe jos in baie e pampersul ...Asa ca Mario a intrat direct "la aparat"!!! L-am gasit in fundulet langa pampers,balota la greu!!
Ce mama denaturata! Va dati seama ce peisaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo, scuza-ma, dar mi l-am imaginat pentru o secunda pe sotul tau cu cabluri atarnate si in...ce sa mai, conform descrierii tale. Si zau ca am murit de ras.

Fetelor, au ei micile lor "placeri", dar sunt niste fiinte minunate uneori.Va dati seama ca si pe ei ii umfla rasul si li se pare de 2 lei sa ne vada entuziasmate de haine, bijuterii, pantofi, burti de gravide, barfe, discutii despre nunti si mirese si alte asemenea "prostii".

Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: mai sunt bebei asa mancaciosi,incat mamicile sa nu mai faca fata??? La modul cel mai serios, in afara ca mie nu-mi refuza absolut nici o mancare, tot timpul chitaie pe langa masa, poate ii mai dau ceva "bonus"...iar daca unul din noi musca din ceva si el vede,jale mareeeeeeeee....maraie si plange,da din picioare si pana nu-i dai si lui nu scapi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Moki, o sa fie tare norocos Mario.
Si Anya face asa cu mancarea de la o vreme. Mananca orice si in permananta. Noi nu putem sa inghitim nimic fara ca ea sa nu se uite in gura noastra si sa ceara. Eu incerc sa o pacalesc cu fructe si legume, dar mai scap cate un biscuite sau o bucata de paine.

Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput