Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 22
Diana30 spune:
Cristina,te rog sa te faci eleganta.Cumpara-ti tocuri!Sa vezi cand o sa inceapa si anca sa-si dea cu critica.![]()
godzila spune:
Buna fetelor,
de mult nu v-am mai scris ca de abia imi mai ajunge timpul. Vad ca discutati de cine se arunca si cine se "coieste" la cumparaturi.![]()
Atat eu, cat si sotul din dotare aruncam banii pe primul lucru pe care il vedem, ne agita umblatul dupa lucruri, nu ne place de loc. Cu cat stam mai putin la discutii si in magazine cu atat e mai bine pt. psihicul nostru.
Despre Iulia ce sa va mai zic. A devenit mult mai determinata sa obtina ce vrea. Si asa ca incearca toata gama de matzaieli, fortza si zambete sa fie cum vrea ea. Oricum mi-e draga in toate ipostazele si ma stradui sa nu ii dau apa la moara cand sare calul. Dar mai avem pana la manifestarile de furie care ii cuprinde pe toti copiii cand vor sa arate ca sunt importanti si ca vrerea lor e unica. Ma tot chinui sa gasesc niste aparatori de priza caci am o priza la care poate ajunge si Doamne fereste. O clipa de neatentie e de ajuns. Am comandat un birou special pt calculator ca sa nu ajunga la cabluri si totul este camuflat cu usi inchise cu cheia.
Acum am demarat partida de cazaturi. Cade frate din picioare de ma surprinde cat de repede aluneca. Parca atractia gravitationala e mai mare in cazul ei. Saptamana trecuta m-am decis sa incep sa folosesc hamul si rezultatele sunt vizibile. A inceput sa mearga din nou singura, nu mai vrea sa fie tinuta de mana la tot pasul. Comedia e ca atunci cand crede ea ca o sa cada inchide ochii si se arunca.![]()
Ii place rock se bataie cand aude mai mult decat la alte genuri. V-am zis eu flower-power o face mama. Hai sa o vedeti aici cat de haioasa e.
Sanatate tuturor bbii bolnaviori.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
diana n, regimul de diaree nu e cine stie ce filosofie. L-am invatat in facultate, dar l-am aplicat mult in practica. Normal ca a spus la fel si dr. tau, pentru ca e aici nu prea ai ce varia. Totul este foarte clar. Iar in astfel de cazuri regimul este cel mai important.
Enterocolita, ca tot intrebai, se traduce prin: diaree in diverse forme, dureri abdominale, greata insotite sau nu de febra, stare generala modificata. Ea poate fi urmata de deshidratare, in diferite grade, in functie de pierderi si de aportul de lichide. Daca apar si varsaturi, se numeste gastroenterocolita. Asta asa in mare.
Enterocolita microbiana poate fi de natura bacteriana, virala (cel mai frecvent) sau fungica. Transmiterea se face pe cale fecal-orala (alimente contaminate, maini murdare, vesela insuficient spalata etc). In urma atacului microbian apar modificari la nivelul mucoasei intestinale, astfel incat celulele vor fi incapabile sa functioneze normal un timp. De aceea este foarte important ca regimul sa fie tinut strict, chiar daca aparent afectiunea a trecut, iar alimentele "noi" sa fie introduse treptat.
Meme, Ana prefera laptele praf pentru ca a facut cunostinta cu el, nu pt ca al tau ar avea vreo problema. Imi pare rau de noptile tale nedormite. Din pacate cu asta si cu urletele nu prea ai cum sa lupti.
Alina
8, mamica d-rei Anya (1 an)
country girl spune:
Vera, bine ai revenit!
E mortala Iulia cu codite de martzian!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Anya20 spune:
Da, Vera, minunata Iulia. Are o mutrita de-ti vine s-o mananaci.
Alina
8, mamica d-rei Anya (1 an)
nanadana spune:
cge ce simpatic poate sa fie Victor
,acum vreai nu vreai trebuie sa iti pui pantofi cu toc
Vera este asa,de dulce,dulce Iulia 

poze
codruta_grg spune:
Ina, noi vom fi la vatra Dornei in perioada aceea. Din pacate nu cred ca ne mai vedem anul acesta, sa ne vedem cat au crescuti copiii nostri. Diana, noi poate tot ne-om vedea intr-o zi...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
locca spune:
Buna ziua pe la pranz
Ina, ce ma bucur ca si-a revenit Ilinca. S-o tina tot asa!
Vera, am vazut minunatie de fetita
. Nu mai stiu, tu acum esti tot la Ploiesti?
Cristina, mama, cum trebuie sa fie sa-ti zica baiatul sa-ti pui tocuri ca sa fii eleganta
Tare Victor!
Mary, sper ca e mai bine Andrei. Fa-i morcovi fierti cu orez si vezi daca vrea, daca nu vrea incearca-l cu o banana. Sau cu mar copt. Sau cu grisine ori sticksuri. Ce si cat vrea el sa manance din ce e permis aia da-i. Matei la prima enterocolita a vrut banane, cu asta s-a dres, a doua oara a mancat pilaf cu morcovi si sa nu vada banana in fata ochilor. Eu in prima zi dupa criza nu i-am dat carne, iar apoi i-am dat piept de pui fiert. Sanatate!
Eu nu am un comportament consecvent la shopping, adica uneori sunt ingrozitor de cacaita si ma uit de tzashpe mii de ori si la o gramada de produse, fac research de piata etc., alteori iau ce-mi pica in mana si aia e.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Din ciclu ce nu face o mama ptr copilul ei, o sa tin seama de sfatul lui.
Va vad eu, cand vor creste si piticii vostri.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Cge
. Eu tac din gura ca Vlad de pe acum are preferinte in ceea ce priveste vestimentatia.
Are 2 saloptete la fel cu care l-a scos bona afara cateva zile consecutiv. Sambata am ales alti pantaloni si cand sa-l imbrac... surpriza... s-a dus ata la dulap si ia una din salopete si-mi zice "aia, aia" (inca nu stie care e treba cu 'asta' si 'aia'").
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze