Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Carmen, Innaa, va inteleg durerea cand trebuie sa impartasiti astfel de pasiuni. Pe mine ma dispera cu research-ul de piata pe care il face fizic si pe net de cate ori trebuie sa cumparam ceva )scaun de masina pt fata, tricicleta, imprimanta etc) Dureaza secole sau asa mi se pare mie si sunt consultata permanent desi nu ma pricep si nu vreau sa stiu, vreau doar sa vad produsul materializat in casa!
Daca el crede ca un anumit produs e cel mai bun, sa-l ia frate pe ala si sa ma scuteasca de povestea alegerii lui.
[ca tot lui ii scot okii daca n-a fost alegerea cea mai buna...]

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Cristina cge ce bine ca il ai pe Victor...ai consultant de imagine ca tot e in trend acum
creste ea si Ancuta si sa vezi ce o sa zdruncinati magazinele!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Neveste nenantelegatoare ce sunteti!

Ina,ma bucur ca ai acasa o budinca proaspata.Sper sa ne vedem in decembrie.Sa nu fie pruncii astia bolnavi,alt inconvenient nu vad.Cat o sa stati?Referitor la zgaltairae vietii:orice nash,ishi are nashul(iti doresc sa ai "nashi",dar numai cand vrei tu sa te ia zburatorul,sau ,mai bine zis,cand te hotarasti sa joci la lotto).

Mary,cum e Andrei?Sper ca ai putut sa dormi macar putin.Altfel vezi viata dupa cateva ore de somn.M-au apucat si pe mine crize de plans si disperare cand eram cu Mihnea in spital,asta din cauza oboselii.

Anto,felicitari!Sa ai o sarcina usoara,gandurile pozitive sa fie mereu cu tine!

Mihnea meu e tot cu muci,ma trezeste de "n+1" noaptea,is cam zombi.
Cristina,cat ambroxol i-ai dat Ancutei?Se da la tuse cu expectoratie sau la cea seaca?

Mergi la inceput

Diana, stam o saptamana la Cluj asa ca trebuie sa ne vedem, daca nu plecati in vacanta pe undeva intre 22-28 decembrie. [Mariana parca pleaca in MM]. Pana atunci ne tratam de toate cele ca altfel panicam bunicii.
Cu Zburatorul am incheiat un deal sa mai dea tarcoale de la vara incolo...

Mergi la inceput

Ina mama de Ilinca....eu sunt la fel ca sotul tau trebuie sa verific piata, calitatea, etc al meu in schimb nu se uita la nimic..arunca banii! cred ca de asta ii par enervanta..el nu are rabdare deloc! sa cumparam si sa plecam!!

Mergi la inceput

nu stiu ce sa ii fac sa pape la pranz, si ar trebui sa ma mobilizez....cred ca o sa ii fac un piureut de toate legumele sau o crema..nici eu nu stiu .

aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, Ambroxol fluidica secretiile.
Parca 8 picaturi ii dadeam, verifica pe prospect.
Eu le dadeam la amandoi copii si sper sa nu fi incurcat borcanele.
Sanatate multa.

Innaa, eu nu port tocuri. Si mi-a zis Victor : "Imi pare rau mama, dar niciodata nu vei fi eleganta fara."

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

ei poftim! Ti-am zis eu consilier de imagine il faci!

am plecat la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Wooaaaww, Cristina! Dar stiu ca are Victor pareri!

Catalina

Mergi la inceput

Cristina, sunt curioasa peste ani si ani sa vad alegerea lui Victor in materie feminina

Mergi la inceput