Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 20
cge spune:
Hai ma fetelor, nu fiti rele, trebuie sa aiba si ei ceva 'stoluri' ca noi destul avem cu toale/cosmetice/copii.
Si sotul din dotare e tot ca al tau Carmen si in plus mai are un hobby sa schimbe prin casa electronicele : boxele, dvd-player-ul.
Feelingul meu ca daca nu le poate schimba asa de des cum ar vrea, le schimba macar locul.
Si bineinteles eu trebuie sa il laud de fiecare data.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
innaa spune:
Ina Ilincai...ai dreptate ! Dar! eu am nevoie de EL la cumparaturile pentru mine! Nu ma pot hotara singura si punct . Nu o data mi s-a intamplat sa cumpar ceva (dupa trei ore de pus in balanta) sa ajung acasa sa imi spuna ca nu ii prea place si apoi lucrul respectiv sa zaca in dulap fara sa il port.
noroc acum ca pot sa duc inapoi ce nu imi place sau nu ii place(in 15 zile)
Irina Vladutului ce norocoasa esti...pe mine m-a innebunit cu casetofoane de masina cu mp3, sisteme de navigatie, plasme si masini.
ca sa nu mai spun ca toata seara cat sta la calculator se uita la masine din Germania.
KARMENUTZA sambata asta aplic metoda ta...deja cand terminam cumparaturile suntem nervosi amandoi..eu ca nu m-a lasat sa cumpar ce am vrut, cum am vrut si el ca m-am corcolit eu 10 minute sa ma hotarasc dacda sa iau ketchup dulce sau picant.![]()
Mami si
Buburuza lui mami
nanadana spune:
am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
al meu sot are o alta pasinue "toale de marca" nu zic ca nu il intereseaza elecromenajere ,dar mai putin ,asa ca nu am probleme ![]()
dar unde o fi cuscra?
poze
country girl spune:
Eu respect stolurile lui dar am pretentia sa le respecte si el pe ale mele
Ca atunci cand m-a luat, m-a luat batrana si cu stoluri muuulte si nu cred ca spera sa ma schimbe...
Asa ca am instituit acest status-quo.
In plus, avizul lui ref la tzoale este pur consultativ si nu are drept de vot deliberativ. Nici eu nu comentez cu ce se imbraca el, chiar daca am alta opinie ![]()
Asa-s eu, mai a draqului![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
innaa spune:
fata mea se trezi super mucioasa.
nush cum s-a invatat dar cum vede un copil cum se duce sa il ia in brate sa il pupe.
zilele trecute era in parc un baietel de 9 luni cu mucii la nas si ea se duce sa il pupe
drept urmare acum ii urmeaza exemplul.
tre sa imi invat fata mai selectiva ca....
Mami si
Buburuza lui mami
karmenutza spune:
Irina spanioloaica, astia ai nostri or fi frati? Al meu zici ca are abonament pe "mobile.de" si pe "autovit.ro". Toaaaaaata seara asta face, de cand vine de la servici pana se culca. Si compara preturile la masini din Nemtia cu preturile de la noi.
Si se mai uita pe un site de tunning pt masini 
Catalina
b_irina_c spune:
He he he... Stolurile mele au migrat demuult (de pe vremea cand eram tunsa periuta, vopsita roscat aprins si aveam 3 cercei intr-o ureche
). Pe mine nu ma mai pasioneza nici cosmeticele, nici toalele (eventual alea de copii
). Raitele prin magazine (desi placute) sunt rare, adica atunci cand efectiv nu am ce pune pe mine
. Pana si la coafor ajung rar, cand nici nu se mai vad urme ale une asa zise tunsori
. Vai de capul meu 
Innaa cred ca daca ne-am fi luat o masina fara "muzica", ar fi trecut macar juma de an pana sa cumpere el ceva... si ceva-ul ala probabil ar fi fost un radio cat se poate de simplu ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Ina, ai dreptate.
Si noi incercam sa ni le respectam.
Despre toalele mele nu isi da cu parerea, numai sa le cumparam odata si sa plecam.![]()
Sotul ramane cu Anca cand nu face scandal ca vrea la mine si cu Victor si eu casc ochii pe la diverse.
Cateodata il iau pe Victor drept consultant, oricum ne despartim in supermaketuri si ne vorbim pe telefon unde suntem.
Cand ramanem fara stoluri, mergem in formatie completa sa luam mancare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
Ah, Irina, sa nu crezi ca stolurile mele privesc tzoalele. Nu, stolurile mele sunt exclusiv manifestari de independenta, asa cum mi-am trait viata pana la 35 de ani cand a venit Budinca sa mi-o zgaltaie (adica ceea ce casnicia de una singura n-ar fi reusit ever
).
Dar recunosc ca sunt independenta si incapatanata, ceea ce fiica mea a mostenit intrutotul doar e exact aceeasi zodie si acelasi ascendent.
Iar transpunerea in realitatea cotidiana a acestor trasaturi se manifesta si prin faptul ca intotdeauna eu trebuie sa detin controlul (control freak, ca sa zic asa)![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
innaa spune:
Karmen mi-e raaaaaauuuuuuuu!!!
Si eu am parte tot de mobile.de si de acelasi autovit!!!
m-a disperat!! mai ales cand am treaba la bucatarie si ma striga: "iubito ia vino! -dupa ce ajung: ce zici de masina asta?"
si uite asa fac ture bucatarie -comedor.
macar sa ii punem in contact sa nu ma mai streseze pe mine sa imi arate ce masina buna, cu km putini si ieftina a gasit.
cand eram in tara ma dispera cu revista Autosupermarket si cu targurile de masini.
ma mai duceam cu el in targuri ca imi placeau gogosile de acolo.
ca sa nu mai spun ca a avut un numar de aproximativ 24 de masini(din ce isi mai aminteste)
Mami si
Buburuza lui mami