Piticodromul de sept-oct 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

mai fetelor vedeti ce puternici sint copilasi numai noi ne facem miiiiiiiiiiiii de ganduri si ideii ,bravo ilinca budinca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sarumana, Nanadana
Toti puiutii sunt luptatori, dar intra in job descriptionul nostru de mame sa ne facem griji pentru ei.
Sper ca fierul sa-i faca si pofta de mancare si sa se intremeze putintel pana va merge iar la cresa.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Si ca sa nu mai enumar: pull and bear, New Yorker ,Stradivarius, Zara, Mango,Tommy Hilfiger(care oricum nu m-ar fi interesat sa au preturi de ordinul sutelor de #8364;)

apai Ina aveti niste super obiceiuri...vezi tu..cum ti-l "dresezi" asa il ai. eu am gresit la inceput acum suport
ei lasa ca data viitoare ne impartim treaca de la mine iau eu fata si ma uit la ce vreau eu si el se uita la plasme si casetofoane de masina ca uitasem

ca sa nu mai zic ce chin sunt cumparaturile de mancare de sambata(cand mergem "en trois" : tot asa dam o raita pe la electrocasnice si apoi hai repede ce ne mai trebuie? eu m-as uita..as cantari, as citi etichete, as calcula e-uri...el nu are rabdare..zdranc cu ele in carut si hai la casa.

dar gata sambata viitoare se schimba placa!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

aa si uitai sa zic...m-am suparat normal pe el si am facut botic si sa ma impace..hai sa mergem la et 2 sa mancam..buuun.. ii zic sa mergem la McDonalds . ajungem acolo, stam la coada timp in care imi fac filme cu ce o sa imi iau(oscilam intre o salata (cu putine calorii) si un McMenu ) si nu dureaza mult si mi se zgaraie placa- nu acceptau plata cu cardul si noi nu aveam bani la noi.

alt motiv sa stau suparata.
a fost inutil sa imi mai zica sa raman eu la rand sa mearga el sa scoata bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by innaa
[ei lasa ca data viitoare ne impartim treaca de la mine iau eu fata si ma uit la ce vreau eu si el se uita la plasme si casetofoane de masina ca uitasem

dar gata sambata viitoare se schimba placa!

Nu-i bine: electrocasnicele nu s eprobeaza, deci se poate ocupa mai bine de fata. Tu trebuie sa probezi tzoalele si nu potzi alerga in furou dupa Noelia prin magazin
Deci Noelia ramane cu tati, da?

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu ma duc cu o prietena la cumparaturi pentru mine . Vlad sta acasa cu tati si eu ma 'destrabalez' prin oras .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

scriu si eu pe fuga...

Kidd,la multi ani!

Gabi,mult curaj,o sa fie bine cu bb3,o sa vezi!

Pupam puiutii bolnaviori:Andrei,Ilinca!

Catush,bravo pentru mers!

Anto,felicitari pentru bb2!

mai fetelor,nici eu nu mai pooooooooot cu plansetele de peste noapte a lui fii mea,aseara iar a fost un cosmar!Plange f tare si se intoarce pe toate partile.Oare poate sa planga asa tare si de la dinti???Pe de alta parte gingiile sunt ok.. nu mai stiu ce sa-i fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata!
Antonela, felicitari pentru samburel. Orice inceput e greu, dar ai sa vezi ca va fi totul de la foarte bine in sus!
Mary, sanatate multa lui Andrei! Daca nu a mai vomat, e spre bine!
Ina, sanatate multa budincii!
Ce or avea toti barbatii astia cu electronicele? Parca si-ar cumpara in fiecare zi casetofoane de masina, plasme, statii de amplif, boxe, calculatoare etc. Cred ca sunt setati pe de-astea. Ina Noeliei, cumparaturile tale saptamanale seamana leit cu ale mele! Parca m-ai descris pe mine. Dar acuma m-am smecherit: cand intram, il las pe el cu fata la casetofoanele lui si eu plec cu Victor dupa mancare si celelalte. Si ne dam ca punct de intalnire tot la?.....ati ghicit! electronice si electrocasnice! Daca la mine dureaza o ora, doua vanzoleala, el nu se plictiseste si nu pleaca de acolo. Sta asa cuminte si le studiaza el pe toate! Cand vin la el cu toate cumparaturile facute, ma mai tine si pe mine sa-mi arate ce a vazut el si-mi face rezumat. Ce ar vrea el sa-si cumpere, cat costa, cat costa in alta parte etc etc.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmen eu am gasit exceptia care intareste regula. Noi nu avem nici combina muzicala, nici macar DVD (ci doar un amarat de casetofon care-l aveam eu din studentie ) de cateodata mi-e jena de lume sa zic asta... se uita la noi ca la alte alea... Pe mine nu ma pasioneaza tehnica si pe el nici atat.

Maddy ! Nu stiu sa-ti dau nici un sfat, ci doar un si multa rabdare.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Irina, nici pe mine nu ma pasioneaza. Dar daca ar fi dupa el, ar trebui sa avem discoteca si in casa si in masina . Mie imi ajunge acolo o chestie care sa faca galagie din cand in cand.

Catalina

Mergi la inceput