Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 18
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru raspunsuri
-daca se mai intampla merg la doctor sa il intreb.
Azi e ziua lui mama si iar vom fi plecati de acasa (aviz Hildi).
Acuma parca incepe sa imi treaca pofta de al 2-lea copil. Cu pregatiri de mers la schi, cu nopti care incep sa fie tot mai lungi ![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Anto, felicitari!
Sarcina usoara, o sa fie bine, iti ridicam noi moralul
.
Catush, felicitari pentru Briana!
Casiana, mi-am dat seama ca si copilul meu are multe jucarii de la taica-su (le pastrase bunica-sa cu sfintenie, ca e singurul nepot
).
In sfirsit copilul meu il iubeste pe taica-su. Arata cu degetul spre el si zice "tata"; si uneori il ia si in brate (adica mimeaza, ca nu poate sa cuprinda o burta de 120 kg
).
b_irina_c spune:
neata,
Meme
si putere multa!
Mary sanatate multa lui Andu! Sper ca te-ai odihnit si tu putin
! Lasa ca numai maine nu-i poimaine
si o sa vina si tati!
Marilena sanatate lui Iaris!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
innaa spune:

Buna dimineata!!
Din motive de lipsa de timp nu am mai reusit nici macar sa citesc si voi nu v-ati sfiit si ati tastat nu gluma.
acum am reusit sa citesc ultimile doua pagini si sa aflu de Andu al lui Mary. Fii tare, Mary sunt sigura ca va fi totul bine..uite vezi cat esti de puternica ? Singura (fara sot) te-ai descurcat intr-o situatie dificila. Il pupam pe Andreiu si pe tine!
la inceputul anului a fost si aici un virus intestinal asemanator...cu voma, diaree, greata si dureri de stomac... normal, l-a prins si Noelia si noi. La noi a durat doar trei zile la ea insa fiind mai micuta a durat mai mult de o saptamana.
Pediatra nu mi-a dat pentru ea decat un ser pentru a evita deshidratarea si mi-a recomandat dieta.
Mami si
Buburuza lui mami
Ioana75 spune:
Irina Noeliei, ai fost la Toys R Us?
Meme, rezista, nu mai e mult si scapi de trezitul noaptea
.
innaa spune:
Da, Ioana, hai sa-ti spun. ![]()
Deci..s-a deschis un nou centru comercial care este "legat" de Alcampo(Auchan) est pe trei nivele, cl de-al treilea fiind exclusiv cu restaurante(de la bucatraria araba pana l cea italiana si chinezeasca-romana nu am vazut dar sunt sigura ca este "In lucru").
DIN cauza si pentru ca detin un sot fff egoist prima data am intrat intr-un magazin de electrodomestice si a stat vreo jumaŽ de ora sa se uite la plasme timp in care io faceam spume pe langa el cu Noelia.
dupa ce am iesit de acolo i s-a parut "prea aglomerat" si fata prea agitata sa mai intram si in ToysRUs , zara, sau C&A(care de asemenea s-a inaugurat).

si uite asa pot sa spun ca "AM VAZUT" ToysRus.
fug acum ca se trezi o mucioasa!
Mami si
Buburuza lui mami
country girl spune:
Buna dimineata la mamici si la pitici!
quote:
Originally posted by Anya20
Mary, hai sa-ti zic cum e cu regimul. Are voie sa manance numai din alimentele permise, in diverse combinatii:
morcov, orez, paine prajita, sticksuri, grisine, banane bine coapte, mar copt, carne de pui sau vita fiarta sau fripta, lapte delactozat, branzica facuta in casa din lapte mai slab, ceai de menta, apa plata.
Din pacate nu ai foarte multe variante. Daca nu mananca chiar si 2-3 zile nu e o problema, important e sa bea lichide (macar 1 l pe zi, adunate).
Da-i antitermice daca are febra peste 38-38.2, chiar daca le ia "pe burta goala".37.8 nu inseamna febra.
Alina8, mamica d-rei Anya (1 an)
Asta e regimul pe care l-a urmat si Ilinca la 5 luni si saptamana trecuta cand a avut episoade d-astea de tulburari gastro-intestinale.
E de altfel regimul traditional romanesc. Si functioneaza mai bine ca medicamentele.
Ilinca-Budinca pare sa fi revenit spre ceea ce este ea de obicei, adica neastamparata si tare vesela. Doamne-ajuta sa scapam de infectie!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Mai viu pe aici!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Si vorbind de lapte pentru piticii peste un an, aici se face reclama unui lapte de crestere Nutrilon. Eu insa am preferat sa-i dau lapte Campina cu 3% grasime. In primul rand pentru ca Nutrilonul este foarte dulce si in al doilea rand ca nu stiu daca il gasim peste tot pe unde ne miscam noi prin Europa si atunci n-as vrea sa caram baxuri de cutii de lapte dupa noi la fiecare deplasare ori sa-i fortez schimbarea laptelui obisnuit.
Ilinca are o usoara carenta de fier dar ii dam biofer sirop in suc de portocale si sper sa se remedieze in timp.
Ioana75 spune:
Irina Noeliei, pai de ce n-ai lasat sotul la plasme si voi sa mergeti la jucarii?
Phii, ce de magazine faine ai aproape, o placere sa faci cumparaturi.
country girl spune:
Meme, noptile astea albe iau sfarsit in curand. Dar e greu cu doi pitici, sa alerfi toata ziua dupa unul si sa legeni toata noaptea al doilea.
Innaa, eu am o intelegere tacita cu consortu': la orice tura de shopping in 3 in primul rand vizitam magazinele pentru Ilinca, dupa aia tati o ia pe Ilinca si viziteaza ce vrea el (electronice, sport etc) iar mami bantuie singurica magazinele cu tzoale si probeaza in liniste.![]()

8, mamica d-rei Anya (1 an)