Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 25
dana_lucia spune:
Hello ladies, da ce super active sunteti, bravo!
Eu azi nu prea am vreme de mai nimic dar nu m-am indurat sa nu va scriu citeva rindulete!
Ati intrebat de copilasi care maninca.....eheeee eu ce sa mai zic cu al meu nazdravan care, imi e si rusine sa spun, dar a trecut de 14 kg deja. Daca nu ii dam si vrea ceva pe masa sa manince se serveste singur caci deja ajunge bine la ce e pe masa si asta e norocul caci creste bine si in lungime ca altfel l-am rostogoli in curind!![]()
Cit despre kk din pampers, Alberto are preferinta mare in a-l lua din pampers daca il scapam de sub observatie si a-l arunca prin casa stringind ce aude de la noi "d..ti" asta vrindu-se sa insemne "dirty". Va inchipuiti cam cum arata camera respectiva dupa o asa actiune a nazdravanului!
Multa sanatate copilasilor cu probleme si sper sa am timp in seara asta sau miine sa va mai delectez cu ceva poze prin adresa comuna.
Cristina (cge)
mersic mult pentru site, am reusit sa descarcam ceva cintecele si o sa le luam vineri cu noi la lectia de inot!
Sa aveti o zi cit mai buna in continuare.
Dana Lucia si
Alberto
dana_lucia spune:
Vai ce era sa uit, tocmai discutia referitoare la soti.....
Al meu e foarte obisnuit cu "mania" mea pentru haine si parfumuri si are mare rabdare suportind cu stoicism "stolurile" mele cind suntem impreuna la shoppings. El la rindu-i e mare fan muzica buna si computere dar si picteaza (ca amator of course) asa ca e exact cum ati spus voi, fiecare cu stolurile lui!![]()
![]()
Dana Lucia si
Alberto
b_irina_c spune:
Dana
.
Vladut dupa ce il schimb daca e pampersul langa el (evident pe jos
) se aseaza pe vine si se apleaca sa-l miroasa zicand 'puuuuu' 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
...deci Anto a marturisit ca ne mareste familionul. Brava !
Eu va citesc, da nu scriu, ca nu am noutati. Singura e ca am trecut copiloiu´pe lapte de vaca si l-a primit cu placere, adica papa mai mult decat papa ´formula´. In rest, tot ´4x4´e de baza, mai sta in picioare nesustinut, da nu face nici un pas, se balangane ca un pinguin mirat. La capitolul ´vorbit´ne laudam cu : mama, tata, papa´, apa, haide tata!, caca si ham (adica cum face cutzu).
Cam atat.
Pupam toate fetele si pe piticii lor.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
jadi spune:
Doamne, ce subiecte agreabile... eu nici nu ma pot gandi, in plus am cam zis pas la schimbat pampers pentru 1-2 luni! Nu de alta dar miroaseeeeeeee!
Copilul meu , ca sa il laud, ne semnalizeaza de fiecare data cand face pp si kk, la primul nu apucam sa il punem pe oala si nici nu ne grabim dar la al doilea, ne lasa ca timp sa il dezbracam. Nu spune nimic, scoate niste zgomote de caverne si se apuca de pampers... daca trage si vanturi inseamna ca e de pus pe oala!
In rest mi-e somn, nimic nou!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
kid2003 spune:
Acum incerc sa recuperez....din pacate astazi am fost iesita toata ziua din birou, aseara m-am sarbatorit, asa ca am pierdut mesajele incepand cu aseara (si am vazut ca ati scris 10 pagini) 
O sa recuperez eu...acum ma grabesc sa scriu un mesaj pentru Mary ca am vazut la pag 11 ca ma intreaba de regim.
Noi mancam asa: si asa am mancat din primele zile de dupa boala: ora 8.00- lapte fara lactoza cu 2 masuri cereale de orez, ora 11: branza de vaci facuta cu calciu lactic pasata impreuna cu mar copt sau banana (banana am introdus-o dupa vreo 4 zile, la inceput doar mar copt). Ora 15.00- morcov si orez fierte bine pasate impreuna cu carnita de pui fiarta separat (neaparat, sa nu ii dai supa de carne), ora 19.00- cereale de orez cu roscove (se fac cu apa, asa e sortimentul aici, de la Nestle) sau mar copt cu cereale de orez. Dupa baie, lapte fara lactoza.
Azi nu i-am mai pus morcov pentru ca se cam saturase. Dar i-am fiert orez separat, carne separat si le-am pasat impreuna. A papat foarte bine azi. Gata, am terminat.
Dr mi-a zis sa continui cu regimul, noi avem deja 10 zile de regim. Dar mergem inainte...
nanadana spune:
mary cum este cu Andu ? 
fetelor tot va ziceam eu ca antoine este indragostit de poubelle
si ce credeti ca era azi in poubelle ??????????? "telefonul fix"![]()
poze
marinela79 spune:
Vai fetelor, cand aud cum si cat mananca bebeii vostri imi vine sa plang
Iaris azi a baut doar lapte, vreo 500ml si a baut cam 100 ml apa.Sunt disperata si ma intreb totusi de la ce poate sa aiba lipsa asta de pofta de mancare.Am plans azi cat pt o viata, nu mai pot,nu mai fac fata.Cand vede mancarea isi face greata si "cah" si pleaca sau plange sa-l dau jos din scaun.Am inceput sa-i dau vitamine Vi-sol, astea ni le-a dat dr si antibioticul pt ca a facut febra mare.Oare va mai manca?Sunt disperata in ceea ce priveste papa, noroc ca inca mai bea lapte.Ce ma fac daca nu o sa-l mai vrea nici pe asta?Va rog daca stiti vreo modalitate sa-l fac sa guste un pic spuneti-mi.Am impresia ca l-am disperat cu mancatul si acum e oripilat cand il duc uin bucatarie.
Mary cum e Andrei?Sper ca macar voi sa fiti mai bine.
Kid ma bucur ca esti pe drumul cel bun cu Alex.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Tonnia spune:
Marinela, ia-i o urocultura! Eu sunt patita, infectiile urinare dau inapetenta si uneori asta-i singurul semn. Ia-i asa macar sa excluzi.
marinela79 spune:
cum sa-l fac sa faca pipi intr-un recipient ca pe la noi nu am vazut pungute pt urocultura la copii, la noi toate-s in urma, eu stiu,poate la Sensiblu.Ma gandeam de ceva timp sa o fac si cred ca-i fac si o hemograma,asa de capul meu ca ma aduce la disperare situatia asta.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)