Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 26
godzila spune:
Multumesc mult de laude asta in numele Iuliei. Asta cu martianca m-a terminat
Roxi eu inca stau in Ploiesti si o sa mai stau....nu stiu pana cand, ca m-a terminat naveta.
Hai ca am ras cu lacrimi la discutiile mirositoare. Fii-mea zice si ea puuu- asta e invatata de la maica-mea (cica nu e indicat sa le zici ca miroase urat pt. ca nu isi dau seama de diferenta dintre produsul si propria fiinta si prin urmare tind sa le asocieze iar pe viitor li se inradacineaza ideea ca sunt persoane dezagreabile -asta in fundul, fundul constientului- c-o fi asa, ca nu o fi.....). Se screme frate cand face kk e tare haioasa. Cand vede pampersul ma intreba: "caca?" si daca cu e ii zic "nu, mama, e doar pipi" si repeta incantata dupa mine de parca ar fi cine stie ce chestie mareata. Eu nu am pus-o inca pe olita ca sunt pro scoala americana care zice ca momentul de training potty e atunci cand copilul e pregatit si cand da semne ca stie ce face. De, ce sa-i faci, deformare profesionala.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
b_irina_c spune:
Vera e o dulce Iulia
. Vladut a facut odata 'puuu' si cand am aruncat eu o branza de oaie care depasise termul de valabilitate (ca sa ma exprim cat mai inodor
) si trag eu concluzie ca s-a prins ca pute
. Si ca tot mi-am adus aminte... Eu aparatori de priza am luat de la un magazin de cartie cu "electrice". 5 bucati cu 2.5 lei (sunt cu cheita si momentan nu le poate scoate singur).
Bianca mi-am amintit si de Popesti-Leordeni
. E la iesirea dein Bucuresti spre Oltenita (am impresia ca e tot pe unde e si iesirea la autostrada soarelui).
Vladut s-a culcat azi la 9.30 si eu ma plictisesc ca sotul e la bere ![]()
Marinela nici eu n-am gasit punguta si la noi recoltarea a fost ceva de genul: dimineata cand s-a trezit l-am lasat doar in bluza de pijama si l-am pacalit cu diverse sa stea locului cu puta in recipient
. L-am tinut in brate in fundulet (cu spatele lui rezemat de mine) si i-am dat laptic, i-am citit... Cam in 10 min a facut pipi
.
Cred ca ma duc la culcare... Noapte linistita tuturor!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
OrbuGabi spune:
Buna fetelor ,nu pot sa tin pasul cu voi,ati umplut 3 pagini de dimineata.Am intrat sa va urez o noapte linistit,eu merg la nani.Martinica este mai bine,se pare ca pana la urma era vorba despre o pneumonie muta,nu stiu daca v-am mai scris sper sa nu ma repet.Va pupic
somnic usor
LiaMia spune:
offfff, iar ati scris de nu mai ajung la liman...
asa, sa raspund deocamdata pana la pag 11
:
alinam, vorbeai de niste carti de psihologia copilului in format electronic. te rog frumos sa le trimiti si pe adresa comuna 
anto, felicitari pt bb2, sarcina usoara si lasa grijile in seama altora, o sa fie totul bine
mary, sanatate multa lui andrei! imi pare rau ca treceti prin asa sperieturi si probleme
te ateptam cu vesti bune cat de curand! /// (bine ca ti-ai recuperat actele)
catush, felicitari brianei pt progrese. bravo! /// am citit ca ii dai humana 3 in continuare. eu l-am crescut pe florin tot cu humana, dar dupa un an l-am trecut pe nestle junior. ii merge la fel de bine si cu asta. asta dc te gandesti la o alternativa. laptele integral poate de la un an jumate incolo... ma mai gandesc. deocamdata cel junior e imbogatit si consider ca ii asigura copilului necesarul zilnic mai bine ca laptele de vaca. despre laptele de capra stiu de la bunici ca nu e recomandat copiilor, dar nu mai stiu de ce
. oricum, la tara, femeile erau invatate acest lucru: lapte de vaca,nu lapte de capra!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
miflore spune:
Buan seara catre zane!
Voi si Schumacher!
Ati scris un capitol in 2 zile!
Repede sa nu uit:
Kidut, LA MULTI ANI!!! SANATATE SI BUCURII!!!

Of, m-am ingrozit de ce-ai scris cu Alex, de-abia acum am citit si eu; multa multa sanatate!
Bianca, eu fac 30-35 min cu masina pana la servici, din Militari la Gara de Nord; scot timpul asta pentru ca merg pe alei, incerc sa ocolesc cozile interminabile de la semafoare si mai nou, de la mine de la bloc merg vreo 5 statii de autobuz prin parcari, ca sa evit semafoarele si aglomeratia. Fac tot felul. Sa vad ce-oi mai face dupa ce iese noul cod, asta cu puncte...![]()
Despre Danone si eu stiam numai de rau, eu nu i-am dat niciodata Anei si cred ca nici n-o sa-i dau prea curand; eu ii dau Campina, Napolact, Albalact. Si eu ma feresc de Milli.
Acum trebuie sa mai citesc.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
adrianaolimpia spune:
buna
Am citit pe sarite si printre randuri am gasit o discutie despre laptele de capre. Ei bine, m-am interesat, ptr ca si eu gasisem in formula As multe lucruri bune despre laptele de capra, insa medicul mi-a spus ca este foarte bogat in fier, dar din pacate nu se asimileaza bine la copii. Eu vroiam sa ii fac branza calcica ( pe cand o faceam) din lapte de capra iar medicul mi-a recomandat sa folosesc laptele de vaca.
O noapte linistita va doresc si fug si eu ca mor de somn.
ege spune:

chiar ca abia mai tine omul pasul cu voi!!
kid,la multi ani si multa sanatate lui elex.cand ma gandesc prin cate ati trecut!!acum e totul ok?am auzit de multe chestii de astea pe aici.copii internati cu diaree si varsaturi+febra.
jadi,l-am admirat pe vladut.sa va traiasca si sa va bucurati de el ca tare dulce mai e!mi-a placut poza cu galeata.
anto,felicitari pt bb 2!
mary,multa sanatate lui andrei.un
de la ege
catush,felicitari brianei!
sper ca nu am uitat nimic si pe nimeni
atat am retinut pt ca nu am notat ce vroiam sa zic
ege este mai bine,a inceput sa manance mai bine,doarme mai bine.
offf e asa de greu cand sunt copiii bolnavi.mai ales la varsta lor ,nu stiu sa zica ce ii doare.
va pup si va doresc o noapte linistita!!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
miflore spune:
Buna dimineazta!
Ce de vesti dar nu din cele mai bune...![]()
Gabi, si eu zic sa repeti ecografia, sa faci triplu test si dupa aceea amnio; asta daca le poti incadra pe toate in timp util; si eu am facut triplu test, mi-a iesit bine si am incheiat cercetarile. Of, bafta multa multa multa!!!

Simo, prin cate-ai trecut...numai tu stii. Uite o
de la mine si inca una pentru Luca
! 
Mary, sanatate multa Andreiutului!
Sper ca e mai bine acum.
Ioana, multumim pentru toate informatiile cu cresa.
Dupa mine este inadmisibil comportamentul personalului cu directoarea aia in frunte. Auzi, sa-ti dea link-uri...![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Zino, deci esti mare shumaharitza
. Da mai, e culmea directoarea aia; tot nu avem contract
.
Norina, jucariile sint din Home & Design Mall. Am fost ieri si la Casa Retro, unde am gasit jucarii asemanatoare - mai ieftine si de calitate mai slaba. Daca vrei ceva, zi-mi si iti pot pune pachet, sau poti sa vii pe soseaua galatiului saptamina viitoare
.
I-am luat copilului o pisica de plastic, mica, cu membrele si capul mobile; nu i-a dat drumul din mina citeva ore, nici cind s-a bagat in pat; e prima oara cind observ asa o pasiune pentru o jucarie.