FIV 90

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

betty78, la Giulesti fac. Ma bucur ca te simti mai bine.
kla78, nu ti-a facut anestezie la punctie?? Eu nu am simtit nimic, am avut o usoara jena in ziua aia. Ma bucur ca ai avut asa productie buna, sigur iti vor ramane si pt conservat! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Normal, pussica sunt optimista, dar eram curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Monica Elena si unul pentru Mihnea. Sa dea D-zeu sa reusesc si eu. Ma agat de embrionasul asta ca de un fir de ata.

ZisaCami la 48 de ore mi-au facut transeful si nu l-as fi facu daca nu mi-ar fi zis ca este de buna calitate......bla, bla....Eu am avut 7 ovocite, au fecundat 4 din care un embrion era anormal, 1 nu s-a fecundat si 1 s-a fragmentat........si mi-a mai ramas asta in care imi pun toata speranta. Explicatia: Nu a fost compatibilitate intre sperma sotului si ovulele donantei.

Venera, sa lasam America si sa lasam Romania sau alte tari. Peste tot se face altfel.Eu am vorbit cu o gramada de fete de aici si mi-au zis ca e normal sa-ti implanteze 1 sau cel mult 2 embrioni. Mai mult nu.......asa mi-au zis si la clinica de la bun inceput.....n-ar nicio legatura cu faptul c-am avut ghinion si am ramas doar cu un embrion.

Eu una ma rog la D-zeu sa fie bine, testul il voi face pe 1 decembrie si.............ce va fi va fi.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Bafta pe joi. sper sa scrii ca ai 2 liniute.

Kla, fugi in patut.Trebuie sa fii odihnita pentru miercuri

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Kla sa fie intr-un ceas bun! ai grija de tine
Iliuta unu' da' bun ...o sa fie bine,simt eu...
Dasha ma bucur ca nu te dai batuta si te admir...
Liana tin pumnii strinsiiii...bafta!!!

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kla, ma bucur ca ai avut productie asa mare! tin pumnii sa ai cat mai multi embrioni de cea mai buna calitate!
Iliuta, ma rog pt tine ca acest embrion sa fie bebele mult dorit!
Rubia, multa bafta in continuare! am vazut ca si tu ai o recolta f bogata!
Liana, multa bafta de-acum incolo! am vazut ca ai inceput AC! o sa treaca repede timpul si te vad si pe tine in asteptare, burticoasa!
Cami, ma gandesc la tine in continuare, si-ti tin pumnii!

Andreea 6+

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tocmai am facut Gravibinonul si nu pot sa va descriu cat este de dureros ... intru mai tarziu.
tuturor

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cami, gravibinonul e uleios si de asta doare asa de tare. Trebuie facut extrem de incet, in 2-3 minute, foarte, foarte lent. Am facut si eu si numai asa se poate face fara sa te doara sau sa doara cit mai incet. Dupa injectie trebuie sa masezi usor locul.

Dasha, imi pare extrem de rau. Sper sa iti gasesti puterea sa continui sa lupti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Multumesc fetele pentru informatii. Le dau si eu mai departe, la o alta aspiranta care e pe calea FIV-ului (eu mi-am indeplinit visul, cu FIV si fara am doua fetite).
Sheri draguto, spune-mi si mie ce e CMU si daca ai un nr. de tel. de acolo.
Cami, ca o sadica ce sunt, iti urez sa mai faci vreo 9 luni gravibinoane d-astea (si mie mi-au fost dragi, dar faceam numai una pe luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali scuzama te rog... dupa ce ai avut o fetita cu FIV ai avut una pe cale naturala???? intreb si eu....

PUSSI

Mergi la inceput