FIV 90
Raspunsuri - Pagina 21
Monica-Elena spune:
Asa si trebuie Cami de acum sunteti deja doi...sau chiar trei cum o vrea Dumnezeu. Multumesc de intrebare, Mihnea s-a facut baiat mare vorbeste de toate, merge in picioare d ela 9 luni si 10 zile si nu cred ca aramas loc si sertar in casa unde el sa nu fi pus manuta. Face zilnic 2-3 boacane( scrie pe mobila, pe pereti, intra in masina de spalat sau baga diverse lucruri in ea, se catara peste tot de trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie) Nu il pot scapa din ochi nici macar o secunda. Daca il intrebi cum il cheama zice Minea si iti arata un degetel si zice ca are unu(adica un an). Cam asta face Mihnea. Ma minunez in fiecare zi de el.
venera_h spune:
Vali02, am nr de la cabinetul unde dr. Cocei e cu Dr. Niculescu, are doar martea consultatii ea(021/2231906).Are consultatii si la cabinetul dr. Marinescu, dar de acolo nu stiu nr. Nu cred ca are oricum importanta unde te duci.
betty78, ciudata reactie ai avut! Eu nu am avut nimic. Mi se spusese ca s-ar putea sa fiu mai nervoasa, dar nici macar asta. Stiam ca mai pot aparea eruptii cutanate la locul injectiei, dar pana la urma depinde de fiecare organism.Mai bine intrebi doctorul.
rubia, bafta, super productia!
dasha, imi pare ft rau pt pierderea ta, imi inchipui ca este ceva ingrozitor, dar e bine ca esti curajoasa si ai gasit puterea sa o iei de la capat.Fii optimista si sa speram ca de data asta va fi bine! Suntem alaturi de tine!
kla78, eu am avut 6 in total si la punctie doar 1, restul chisturi, deci...ai destule sanse! Bafta!!
iliuta, tu cum de ai ramas doar cu un embrion? Eu doar un ovocit am avut. Si eu i-am facut poza!! Al meu avea 6 celule, la 3 zile a fost ET. Eu stiam ca ideal ar fi fost 7-8 celule. Am citit ca americanii nu fac ET asa repede, asteapta o alta faza de blatocist, dupa vreo 6 zile. Ei spun ca multe clinici implanteaza asa repede pt a nu-si asuma responsabilitatea daca nu rezista embrionii atat, e nevoie de conditii super de laborator. Oricum, sper sa ni se prinda. Eu joi ma duc la analiza, pe 23. Tu simti ceva?? Eu nu, ma mai doare din cand in cand cam ca la ciclu, dar in rest nimic. Nu am avut sangerare, dar nu stiu daca este neaparat de bine, am intrebat despre asta, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Cele care nu ati reusit de prima data, cat de repede v-ati putut reapuca??
Pupici si numai succese!
zisaCami spune:
Monica sa-ti traiasca minunea mica si sa-ti aduca numai bucurii! Dupa cum observ nu ai timp sa te plictisesti, ba mai mult ... te distrezi zilnic!
Vreau si eu un mic, care sa faca numai boacane, vreau scris pe pereti, pe mobila, vreau vergeturi pe burta si urme de la alaptat ...
Poate suntem chiar 4, cate unul pt. fiecare incercare FIV de pana acum!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Monica-Elena spune:
Cami - Sa sti ca Mihnea ma mentine in forma si ca atare este regimul ptr cura cea mai tare de slabit. Am revenit la greutatea de acum 15 ani si nu se vad nici vergeturi si nici semne de la alaptat si a supt nu s-a jucat destul. Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul.
Sti ca de multe ori stau si ma gandesc daca se prindeau toti 4 si la mine sau ramaneau doi cati s-au prins la inceput ce ma faceam ca Mihnea are un super temperament si nu a fost un copil comod absolut deloc. Pana la 7 luni a supt zi si noapte din ora in ora, apoi pana la 9 luni manca de 2 ori pe noapte si de trezit s-a trezit intotdeauna la 5 dimineata. Si acum tot la 5 mananca biberonul d elapte. Pana la un an eu nu am stiut ce inseamna sa dormi noaptea. Dar repet este o oboseala placuta si frumoasa de care va doresc l atoate sa aveti parte.
betty78 spune:
Venera, scumpo doar ieri am avut reactia aia ciudata. Am intrebat azi si mi-a spus ca este normal. anumite persoane reactioneaza asa. Tu unde faci FIV-ul?
Nu face nimeni luna asta la MNL?
betty78
kla78 spune:
fetelor numai cat am ajuns acasa de la punctie si spre surprinderea mea mi-au scos 10 foliculisunt fff bucuroasa....acum astept ziua de maine sa vad cati au fecundat......punctia a fost tare durereoasa...nu stiu de ce dar la primul fiv nu m-a durut asa rau....acum simteam ca parca imi scoate si rinichii afara...offfdar a trecut ce a fost mai greu...
fug in pat ca ma doare burta de mor....va pup
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
rubia spune:
Sa o luam pe rand :
-am facut FIV la medsana cu Ancar si un embriolog grec Thassos parca...
-mi-au transferat 4 embrioni
-prostia mea a fost ca nu am intrebat cate celule aveau dar grecul a zis ca sunt f. f. buni
-daca celulele erau incaperile alea de la fiecare embrion at pot sa zic eu (asa cred) ca aveau peste 7 fiecare dupa cum am numarat eu(de fapt i-am memorat)
-am facut Et la 48 de ore
Acum vreau eu sa aflu cate ceva:
-ar trebui sa am simptome ca eu simt nu stiu cum sa zic parca e un viermisor cateodata care mi se invarte in burtica
-trebuie sa se mareasca sanii de la inceput ca pe mine ma dor dar nu s-au umflat inca
-ar trebui sa am scurgerea aia de nidatie si la cat timp ca la mine nu s-a intamplat nimic
-cateodata am dureri ca la ciclu dar mai putin intense ca eu la ciclu am de obicei dureri f. mari
pupici
pussi spune:
Kla 78 o productie super!!! Tinem pumnii pe maine sa vedem cati embrioni sunt!!! Imi spui te rog de ce te-a durut??? a fost cu anestezie totala??? nu din cauza faptului ca ti-a extras prea multi foliculi??? randul trecut cati ai avut??? sa stai in pat si la caldurica... sa fie pregatit bine locusorul pentru bebici
ZisaCami imi placi la maxim optimista!!!! Sa dea DD sa se lipeasca un puiut de tine, meriti din plin... !!! Ce faci daca sunt patru???
Venera cum adica :cele care nu ati reusit din primul?" ai timp sa te gandesti la sata dupa test ... acum trebuie sa fi optimista... ZisaCami te rog contamineaza si restul fetelor cu buna ta dispozitie si optimismul tau..
eu astept Cm... sa calculez data nasterii leu sau feciora!!!! nu ma prea pricep..
PUSSI
Sheritra spune:
Vali02, pe Cocei o mai gasesti si la CMU dar greu cu programarea.
Kla, felicitari, sa-ti treaca burtica.
Mey care tot intri aici si cetesti ce scriem noi? Vaz'ca care-mai-de-care ca nu-i bun ananasu', si cand colo ati golit magazinele, am fost azi pe la furnizorii mei si abia am gasit unu smochinit si prapadit cat o aluna, dupa ce i-am taiat frunzele mai ramaseses de-o nucsoara care a si cazut pe jos, ce sa mai mananci, am dat banii degeaba pe ea.
Mai lasati si la altii, nu mancati tot sa nu vi se aplece! Ca dauneaza, fermenteaza si se transforma in alcool!
Sheritra