FIV 90
Raspunsuri - Pagina 20
Kariris spune:
Raport: ziua 7 de stimulare, endometru 9 mm, 5 foliculi intre 10-12 mm. Mai merg joi dimineata la eco.
Fug in service sa scot o masina!
Vb mai tarziu!
Moniland spune:
In primul rand, Dasha, imi pare foare rau de ce s-a intamplat. E procentul de 20-30% sanse de reusite la un FIV, dar care o fi procentul de ducere la bun sfarsit a unei sarcini obtinute in urma FIV-ului? Primul trimestru e foarte important. Asa ca fetelor aveti mare, mare grija.
In legatura cu AC eu dupa primul tratament de FIV am luat. La al 2-lea tratament nu mi-a mai dat pentru ca ovarele nu au fost foarte solicitate de data asta.
Despre toxoplasmoza eu am avut. Nu am intrat in contact cu pisicile (doar de la ele se pot lua) dar probabil am mancat carne nu foarte bine preparata.
Am facut un tratament cu "daraprim" pe care l-am suportat foarte greu . Nici nu-mi vine sa ma mai gandesc la aceea perioada. Dar am scapat de ea.
Monica
Sheritra spune:
Eu n-am nimic de raportat am intrat doar sa va sprijin.
Rubia, babana productie, bravo, acum asteptam si tinem pumnii.
ZisaCami optimista ca de obicei, sigur o sa fie bine, vine luna cadourilor, trebuie sa ne puna si noua mosii in sosetele ce ne dorim cel mai tare si mai tare!
Kitta, pregnylul din Ungary l-am primit, adica acolo s-a fabricat, mi l-a adus o pisicuta draguta.
Cristinici , ce mai faci? Te-ai intors la munca cu forte proaspete si cu somnul de frumusete pe gene.
Kla, cum a fost punctia?
M_Oana, nimic de raportat? Zi-ne si noua ceva de-nu-ma-uita!
Lachiut, mai apar foliculi pana la punctie, se mai inmultesc ei.
Eu ma vad la pranz cu Andrada si Aniast sa ma uit la gaurile din burtici, iese ciorbita pe acolo sau nu?
Eu vineri merg la prea-ddistinsul dr.Beauty and ms.Beast pt o masurare cu ciomagul pe spinare.
Fetelor, fugiti de va luati ananasi cat mai gasiti, am inceput sa intru in ei si iar ies in oras sa-l bantui dupa delicatese.
Sa nu spuneti ca nu v-am spus din timp.
Sheritra
iliuta spune:
Buna fivoaselor.......Dasha imi pare nespus de rau, tre' sa fie groaznic.......
Liana, multa bafta, am pumnii stransi.
Kla sa fie cu noroc azi la punctie.
Venera, eu un singur embrion mi-am transferat. Am fost tare dezamagita la inceput, dar cine stie, poate am noroc......
Zisacami tu cand faci testul???Eu pe 1 decembrie. Iti tin pumnii. Poate reusim amandoua.
Fetelor ma simt foarte bine, de vineri am tot stat in patut, azi m-am ridicat sa ma mai dezmortesc.......mai e putin pana pe 1.....la mine nu conteaza timpul ci rezultatul. Da Doamne sa fie pozitiv.
Va pup pe toate si scuzati-ma ca n-am zis cate cave la fiecare in parte dar nu vreau sa stau mult la calculator....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Dasha spune:
Buna fetelor ,
Va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru ca sunteti alaturi de mine.Asa a fost sa fie...Acum mi-am mai revenit si ma gandesc deja la urmatorul FIV.Partea proasta este ca nimeni nu iti poate explica de ce si iti faci mii si mii de probleme.Dar...eu sunt o luptatoare si nu ma las cu una cu doua.
Iliuta sa dea Domnul sa fie cu doua liniute iubita.
Kla ,Liana ,Andicu ,Piccaflor va pup.
Pupici la toate.
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Dasha ma bucur sa te vad puternica si pregatita pentru o noua incercare! Tu esti o luptatoare, dupa cum bine spui ... ai pierdut o batalie, nu intreg razboiul! Pana la urma tot vei reusi!
Iliuta Doamne-ajuta sa se prinda embrionasul tau ( cate celule a avut in mom. transferului? ) si sa ne dai vesti bune pe 1 decembrie! Eu fac testul pe 28 nov. Poate venim toate cu teste pozitive, asa ca la ultima strigare in toamna asta ... sa ne luam revansa pentru toate esecurile de pana acum!
Sheri mare figura esti cu ananasul ala, nu te lasi deloc de el sau nu se lasa el de tine ... oricum te va ajuta cu colacelul de pe burtica si-ti vei face injectiile mai cu precizie, vei fi cea mai candidata la titul de "mamica" ...
Lachi stai bine cu datele tehnice, pana acum ... Mult succes in continuare!
Avalon moralul asta l-am dobandit cu multe antrenamente in urma!
Kla incearca sa nu te agati de acest FIV ca de ultima sansa! Stiu e greu, dar altfel ti se accentueaza stresul!
Eu asa am facut pana acum, m-am agatat de fiecare incercare ca de ultima sansa si am facut foarte rau ... am fost cu psihicul la pamant, ajunsesem la depresie ... de data asta e prima oara cand vad lucrurile altfel: am reusit sa ma detasez si mi-am spus ca voi face FIV si tot restul vietii, daca va fi nevoie - pana nu reusesc nu renunt! Bafta la punctie!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
iliuta spune:
ZisaCami, a avut 5 celule. Am poza si ma tot uit la el. E tare frumusel.............
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
zisaCami spune:
Iliuta la cat timp s-a facut transferul, la 2 sau 3 zile?
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
zisaCami spune:
Monica-Elena Multumim frumos! Am vorbit la plural, punandu-i la socoteala si pe cei mici din burtica! Ce mai face Mihnea?
Cami