FIV 90

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Venera cred ca era de asteptat sa ma simt mai bin in a doua zi. Probabil pana s-a obisnuit organismul. Sper ca o sa raman la starea de astazi. Si duminica nu am luat somnifere, doar ma simteam parca am luat.
Iliuta sa te ajute Doamne Doamne sa iti iasa testul pozitiv si sa ai un bebe frumos si sanatos.
Dasha imi pare tare rau si sa ai putere sa revii cat mai curand si sa reusesti cat mai repede.
Kla felicitari pentru super productie!!! sa ai cati mai multi embrioni si sa auzim vestea cea mare cat mai curand...
la toate fetele
betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

quote:
Originally posted by pussi

vali scuzama te rog... dupa ce ai avut o fetita cu FIV ai avut una pe cale naturala???? intreb si eu....

PUSSI

Da Pussi, chiar asa. Mai este o fata pe forum care are o fetita cu FIv si acum e insarcinata natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

multumesc fetelor de urari....am tras un pui de somn de 3 ore si numai punctii si foliculi am visat

mi-a facut anestezie locala dar nu stiu care a fost problema de m-a durut asa rau.....ciudat mi se apre ca acum sangerez....o fii normal???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PUSSI randul trecut am avut 11 foliculi din care au fecundat 8 iar in ziua transferului mi-au ramas 3 exact aceeia care mi i-au transferat....n-am putut congela nici unul din pacate...erau fragmentati.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ti-am zis Cami ca sunt f dureroase. Dar asta sa fie baiul. Eu am facut unul pe saptamana pana pe la 5 luni cred.

ptr pussiSa o luam pe rand :
-am facut FIV la medsana cu Ancar si un embriolog grec Thassos parca...
-mi-au transferat 4 embrioni
-prostia mea a fost ca nu am intrebat cate celule aveau dar grecul a zis ca sunt f. f. buni
-daca celulele erau incaperile alea de la fiecare embrion at pot sa zic eu (asa cred) ca aveau peste 7 fiecare dupa cum am numarat eu(de fapt i-am memorat)
-am facut Et la 48 de ore
Acum vreau eu sa aflu cate ceva:
-ar trebui sa am simptome ca eu simt nu stiu cum sa zic parca e un viermisor cateodata care mi se invarte in burtica - nu neaparat depinde de fiecare organism in parte. eu una nu am avut nici un fel de simtom doar am baut zeama de muraturi cu polonicul -trebuie sa se mareasca sanii de la inceput ca pe mine ma dor dar nu s-au umflat inca - nici asta nu este o regula pe mine au inceput sa ma doara sanii de abia la 5 saptamani.
-ar trebui sa am scurgerea aia de nidatie si la cat timp ca la mine nu s-a intamplat nimic - nu este obligatorie acea scurgere d enidatie eu una nu am avut pe tot parcursul sarcinii nici o picatura de sange.
-cateodata am dureri ca la ciclu dar mai putin intense ca eu la ciclu am de obicei dureri f. mari - da cam dupa 8 zile au inceput acele dureri ca la ciclu ca aveam impresia mereu ca acum imi vine ciclu.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri am inceput sa merg la serviciu, desi m-am cam invatat cu statul si incepuse sa-mi placa sa fiu rasfatata, dar s-a terminat.
Lachi pana la punctie o sa cresca si o sa fie OK, ai sa vezi.
Iliuta pe 1 dec sa ne dai vestea cea buna.
Cami vad ca esti f in verva. Felicitari!
Kla bafta in continuare.
Andreea, andrada cum stati cu tratanmentele?
Dasha , capul susu si mergem inainte, important e sa treci peste ... si sa te gandesti ca intr-o zi se va intampla minunea.
Liana sa inteleg ca in sfarsit te-ai apucat de tratament. Cand mergi la Szeged?
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu cand te duci la echo? Sapt viitoare? Sper ca esti cumintica.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali minunat sa-ti traiasca!!! dar care era diagnosticul tau inainte de FIv???

Kla78 sa dea DD sa fie bine!!! iti tin pumnii

venera cu mult optimisma draga mea

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna seara fetelor, va urmaresc de pe la fiv 84,si pot spune ca am invatat multe de la voi. povestea mea pe scurt:am facut un fiv nereusit in octombrie la Giulesti(M-cocei)si acum as vrea sa incerc din nou in alta parte. nu pot spune ca la spital nu s-au purtat frumos dar prea a fost totul pe fuga, fara nici un fel de explicati-et l-am facut la 48 ore desi din 4 embrioni numai unul avea 4 celule, restul cate 2.as vrea sa merg undeva unde sa poti sta un pic mai mult de vb cu si m-am gandit la MNL dar nu stiu pe nimeni pe acolo.imi puteti recomanda un medic la care sa ma programez pt. ianuarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cristinici eu stau foarte bine cu tratamentul. Ma injectez de zor in fiecare seara si astept cu nerabdare ziua de vineri cand merg la prima eco

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput