FIV 90

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sheritade unde iti procurasi Progesteronul ca sa dau si eu sfoara prin tari straine dinainte poate mi-l aduce Mos Craciun ca sa me pregatesc pt. Ianuarie.
Fetelor, treceti-ma si pe mine la lista de Ianuarie 2007 ca sa sarbatorin intrarea in UE.
Andrada.Ppana la urma Dr. Bucur te-a trecut pe tratamentul lung?
Betty78Tu iei Dipherelin ca mie de l MNL mi-au zis ceva de Decapeptyl care e acelasi lucru numai ca vine gata in siringa cu ac subtire de utilizare si e ceva mai scump. Ca si eu mi-as lua de la farmacie tot Dipherelin daca nu se supara.
Fetelorajutati-ma si pe mine ca sunt tare in dilema. La primul FIV deviat catre a8-a ISA mi s-a spus ca sunt batrana drept pt. care se face protcolul scurt (fara prea mare productie insa!), iar la MNL nu m-a facut nimeni batrana (inca nu am schimbat prefixul de 3!) si imi vor da tratamentul lung. Oricum acolo se face lung la toata lumea, dozele difera. Voi ce stiti in acest sens?
Lachionevad ca si tu esti cam pe acelasi calapod si vei fie pe cel lung? Nu ti-au zis nimic de legatura varsta - protocol. Cred ca acolo 1 - 2 ani mai putini nu prea conteaza sau.....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Zisa Camipai cred ca si eu o sa ajung sa il fac cam tot pe strada daca mi-l fac la 11 dupa cum mi-au zis. Asa ca o sa il mut mai devreme.
Kitta decapeptyl e acelasi lucru cu Dipherelin-ul si l-am luat de la farmacia 2-na. Daca vrei iti dau nr de telefon a lui madam Oprea patroana de la 2-na si poti sa o suni si ti le da imediat.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Hop-tsop si eu pe aici,din nou cu o multime de griji...sint ingrijorata pt ca dupa fiv organismul meu parca a luat-o razna...ma refer la CM care imi venea mereu ceas dupa fiecare 28 de zile,acuma in prima luna dupa fiv,mi-a intirziat o saptamina,acum mi-a venit mai repede cu o saptamina si ceva ciudat..mi-a venit la ora 17 si a durat numai 2 ore..apoi s-a oprit o zi intraga..si acuma iara 2 picaturi..simt ca innebunesc ca eu asa ceva n-am avut pina acum..a fost tot ceas...si nu de alta dar ca sa incep urmatorul fiv este nevoie de un ciclu regulat...a mai fost cineva in situatia asta dupa un fiv nereusit???????fetelor si inca o problema care ma framinta si la care astept niste raspunsuri...fetelor ce stiti despre toxoplasmoza??/mie imi este frica pt ca...desi o viata intreaga am ingrijit animale..mai mult catei si pasarele....acum 2 saptamani am gasit un pui de pisicuta...neagra......si cum sint tare miloasa si mi-s tare dragi animalele...am hranit-o ,cu alte cuvinte am adoptat-o...nu o tin in casa,o las in curte...ii dau sa pape linga usa de la bucatarie,faruria o spal in curte la robinet nu in chiuveta,ma spal des pe maini si de fiecare data cind pisica se joaca in bucatarie dupa ce o las afara spal pe jos cu clor...dar imi este teama sa nu fi luat toxoplasmoza...mai ales ca ma pregatesc din nou de fiv...aa vaccin inca nu i-am facut...oare daca numai m-am juact cu ea,am mingaiat-o,i-am spalat farfuria..si ea s-a plimbat prin bucatarie,desi am spalat pe jos cu clor,e posibil oare sa fi luat toxoplasmoza???oare stie careva???stiu ca suna prostesc ce am scris aici,dar parca cind vad animale nu ma pot abtine...si daca am luat boala asta cum se vindeca???si sa nu va zic ca mi-a trecut prin cap ca CM s-o fi dereglat de la pisic...(ca ma gindeam ca ea isi face treburile in gradina,si apoi intra in bucatarie cu labutele cu care o sapat si si-o acoperit treburile)....off cred ca m-am prostit de cap...dar daca stiti ceva despre pisici si toxoplasmoza plsss

ZISACAMI,ILIUTA mult succes..si tuturor fetelor in pregatiri,multa rabdare si curaj cu injectiile si rezultate cit mai bune...va pupilesc pe toate fara exceptie

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Am uitat sa va spui ca am inceput AC, nu mai stiu in a cata zi sunt cu ele, dar oricum m-a durut capul de la ele. Astazi parca mai putin. O sa iau 2 cicluri si pe la inceputul lui Dec. ma suna sa imi spuna ce si cum sa incep tratamentul. Ce distractie o sa fie in dec. si ce be emotii pentru unele dintre voi ca ce de activitate vad pe aici, de-abia am putu sa ma updatez, dar nu m-am lasat.
Va pup!

Mergi la inceput

Zouzounakiscumpo stai linistita. Am si eu o pisicutza birmaneza in casa cam de 5 ani si am mai avut si altele intre timp pe care le culegeam de pe strada, dar le-am dat dupa o perioada. Mi-am facut toxoplasmoxa si Igg si IGm si mi-au iesit ambele negative. De 3 ani nu am mai vaccinat-o si nu am avut nici o problema. Am inteles ca poti sa faci toxoplasmoza daca atingi direct fecalele pisicii, dar daca folosesti o lopatica sa cureti nisipul sau un servetel nu cred ca o sa ai probleme. Si in primul rand toxoplasmoza inflameaza ganglionii...asa ca nu cred ca este este motivul ptr care ai CM neregulat

betty78

Mergi la inceput

Kitta de ce 2 luni de AC? mie mi-a dat doar cateva zile adica din ziua in care mi-a venit Cm-ul si pana pe 20 nov, iar pe 19 nov incep Diphereline-ul...
Vezi ca nu se supara nimeni daca iti iei din farmacie. Ti-am scris mai devreme

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Buna, fetelor!
Si eu noua pe aici, sper sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu cazul meu.
Am facut FIV la Giulesti,echipa Niculescu-Cocei, pe 10 nov a fost punctia iar pe 13 nov ET. Problema e ca mi s-a recoltat doar un ovocit. Am raspuns foarte greu la tratament, am facut 14 zile ed Menogon(2 fiole) si abia am avut 6 foliculi, cel mai amre de 15.Initial se selectasera 10, dar am ramas cu 6. La punctie s-a dovedit ca in afara de unul, restul erau chisturi. Mi s-a spus ca rezerva mea ovariana este foarte scazuta, anul trecut la laparoscopie tot asa iesise la analize, ca am rarisimi foliculi primordiali. De altfel, anovulatia a fost problema mea, nici nu aveam ciclu fara Duphaston. Doza pt stimulare nu a fost mare de teama hiperstimularii pt k am ovare polichistice. Si poate a contat si varsta, am aproape 29 ani.
Mi s-au returnat 500 euro pt ca nu s-a recolatta decat un ovocit si am mers inainte cu aceasta unica sansa. S-0a fertilizat puiutul, a avut 3 celule a doua zi si 6 celule in ziua ET. Mie mi se pare cam putin. Acum stau cuminte si astept rezultatul. M-a programat la test de sange dupa doar 10 zile, cam devreme mi se pare, va fi oare relevant?? Nu simt nimic, nu am nicio sangerare, lucru bun cred eu, dar cine stie... Cam care ar fi sansele mele?? Am cercetat dupa un caz similar dar nu am gasit.
Va urez tuturor bafta, sa ni se implineasca dorinta asta mare a noastra, pe care nimeni din exterior nu o poate intelege cu adevarat, considerand-o de cele mai multe ori o obsesie nejustificata. Eu de 8 ani incerc si asta e ultima solutie. Tare as vrea sa reusesc, dar sansele mele au fost minime inca de la inceput. Oare care ar fi primele semne de implant??
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mai fetelor mie mi-a spus ILIUTA miercuri seara ca Dasha a pierdut sarcina.....mai multe nu stiu ca eu personal nu am vb cu ea,eu sper sa fie totusi ok ,pana nu intra ea sa ne spuna cum este nu avem de unde stii dupa cum a spus PUYRAMI poate s.a inteles gresit ....apropo ai vb tu cu ea de 2 zile incoace???

FIRST CARMEN si eu am punctia luni dimineata si maine la 22 fac pregnylul.iti tin pumnii sa fie ok!

am vb cu ILIUTA la tel ,este bine cu un bebe la purtator,mai multe ne spune ea cand se intoarce.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Venera_hbine ai venit printrte noi, cele cu mai multa experienta sau mai putina....Eu nu pot sa te ajut prea mult caci sunt si eu destul de incepatoare pe aici desi cu fo 10 anisori mai mare ca tine, da' deh ma podidira factul copiilor mai tarziu. Cat despre varsta la cei 29 anisori nu as zice ca ai putea avea rezerva ovariana deja pe duca, dar dr. stiu mai bine care este cazul tau exact. Cat despre reusite mai sapa pe aici ca s-au prins si numai dintr-o bucata. Deci, iti doresc, cum se zice sa ai un copilas dintr-o bucata! Te vom urmari si noi pe tine caci e interesant si sa ne tii si tu la curent (nu la 220 ca nu se ard foliclulii....!)
Betty78hai nu ma speria degeaba. Eu cred ca mi-a dat 2 luni fiindca voi face in ian. iar tu faci in dec. Si ca sa nu ramn intre timp sau probabil ca nu numai asta e rolul AC. Asa a fost stabilit cu dr. de la inceput caci ma bombardasem cu tratamentul de stimulare si in octombrie si probabil sa mai fie ceva luni intre cele 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

am vb cu DASHA acum cateva minute si din pacate este adevarat ca a pierdut sarcina....mai multe va spune ea cand se va simti mai bine....mesajul despre DASHA a fost scris de mine ...pe la pagina 4-5..

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput