FIV 90
Raspunsuri - Pagina 13
first_carmen spune:
dr Niculescu de fiecare imi zicea ca este bine dar atit. O sa vad la puctie daca este intradevar bine, citi din cei 9 folicui sunt buni... Si problema mea cea mai mare este existenta macar a unui gigel bun din sperma sotului cu care sa se faca ICSI.
Mai am si lista cu ce sa aduc luni la puctie. Poate s-a mai pomenit totusi o mai scriu si eu:
buletin de indentitate
adeverinta de la serviciu
trimitere de la medicul de familie
par pubian ras complet
nemincata si nebauta de dimineata
haine de acasa
consimtaminte si protocol financiar complatate si semnate
300 euro in valuta
echivalentul a 1100 euro in lei (se poate plati si cu cardul la contabilitate)
galuscuta spune:
Pupacesc toate fetele FIV-oase ca nu stiu cand mai intru pe net . Doamne da-ne la toate cadoul mult dorit de Craciun .
galuscuta
medamaya1 spune:
Fetelor vreau sa va spun de pe acum ca va tin pumnii si ma rog sa reusiti toate.Nu stiu cind voi mai putea intra pe DC, ptr ca ma mut la mine acasuca si din pacate nu o sa am net, deocamdata.
Asa ca multa multa bafta.
Fie ca de sarbatori sa primim multe vesti bune
O sa-mi fie tare dor de voi
meda rusu
Andrada.P spune:
Carmen tin pumnii pentru punctie!
Oare de ce e nevoie de adeverinta de la serviciu si de trimitere de la medicul de familie? Se deconteaza o parte a procedurii prin casa de asigurari? Sau pentru ziua de spitalizare?
Andrada
first_carmen spune:
Multumesc Andrada.P
Stiam ca banii pe care ii dam nu acopera salariile celor implicati ci numai materialele consumabile din procedura FIV . De cite ori am fost internata (chiar si pentru citeva ore) a trebuit sa aduc adeverintele astea.
Nu stiu daca am mentionat, eu fac FIV-ul la spitalul Panait Sirbu
betty78 spune:
Moniland, Rami 73 multumesc mult pentru informatie.
Lachione, scumpo multumesc din suflet pentru ajutor. Chiar, daca ai timp mi-ar face placere sa ne vedem sa imi faci "demonstratia". Stiu ca dupa ce imi fac prima injectie o sa capat mai mult curaj, iar la sotul meu nu pot sa apelez ptr ca este foarte speriat.
betty78
zisaCami spune:
Miramar mai am 11 zile de asteptat. Pe 28 nov. fac testul.
Andicu, Moniland
AndradaP parca asa am citit in protocolul financiar pe care l-am semnat, adica pretul platit de noi acopera doar instrumentele si mediile de cultura folosite - de unica folosinta; restul - asistenta medicala, ecografii, etc. sunt suportate de Spital; s-ar putea sa deconteze ceva Casa de Asigurari.
Am auzit numai de bine despre dr. Bucur!
Medmaya mutare usoara si sa-ti pui net cat mai repede!
Galuscuta, Danita
first_carmen ai rezultate excelente cu doar 2 fiole de Menogon. Mult succes la punctie si sa ai cat mai multe ovocite de calitate, care sa se fertilizeze si sa se divida corect!
Lachi si pe mine ma durea dupa ce faceam Menogonul. Presimt ca vei avea rezultate bune, la 5 Menogon / zi! Tin pumnii!
Liana iti tin pumnii sa decurga bine tratamentul, pe care tocmai l-ai inceput!
Rami73 nu-ti face griji ca nu o sa produci multe ovocite, cel mai important e sa fie de calitate! Daca proful ti-a spus sa faci 1 Diphereline in timpul stimularii, inseamna ca stie el ce spune.
betty78 eu am facut Dipherelinul la ora 18,00 si Menogonul la 18,30. Dupa schimbarea orei, le-am facut cu o ora mai devreme, respectiv la 17,00 si 17,30. Important e sa le faci la aceeasi ora. Si eu mi-am facut Dipherelinul in burta in parcarea dintr-o benzinarie si toti cei care treceau pe langa mine se uitau ciudat de parca m-as fi drogat. De emotie am stricat o fiola si mi-am si invinetit burta.
Teodoran stiu ce ai patit tu cu DP; si eu sunt patita - am pierdut 6 ani, anii cei mai fertili, ca sa nu mai vorbesc de banii cheltuiti in anii acestia si mai ales costurile financiare si psihice a 3 FIV facute pana acum, fara sa fii avut din start cea mai mica sansa de reusita, datorita septului, pe care dumneaei nu l-a vazut la histeroscopie! Mult succes de data asta, esti pe maini bune!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!