FIV 90
Raspunsuri - Pagina 15
dj_mama spune:
Venera, cam trista povestea ta pt. ca ai numai 29 de ani dar poate deveni una vesela tocmai de aceea; eu stiu doua cazuri de mamici in devenire care au ramas gravi in urma unui fiv cu un singur embrion. Sa-ti ajute dumnezeu. Sa ne tii la curent cu toate.
Kla, nu se intelege clar mesajul tau ; eu nu inteleg daca Iliuta are confirmarea ca e gravi sau nu inca? ... Dasha avea acele pierderi de sange .... poate ca e bine totusi
rubia spune:
Rezultat :din 11 ovocite 9 s-au fertilizat
Dr mi-a spus ca e f. f. bine si maine cand ma duc hotaram ce si cum transferam ci inghetam.
Parca sunt mai optimista
Va pupik
P.S.:revin cu info maine pe seara sau duminica
cristinici spune:
Rubia bafta in continuare si e f bine ca ai si ce congela.
Kla sa fie cu noroc si la tine.
Venera nu cred ca varsta este problema, dar deocamdata nu poti decat sa speri si sa te rogi la DD sa faca o minune, caci fara el nimic nu este posibil.
Cami sa fii cumintica si indata ne vei da o veste buna.
Zouzou fa analiza si atunci nu vei mai fi nelinistita. Calmezatesi nu mai intra in panica din orice.
Kitta , AC sunt pt odihnirea ovarelor , ca la stimulare sa fie productive.
fetele cu "injectoanele" va odihniti?
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
dana p. spune:
Zouzounaki, in legatura cu toxoplasma, iti pot spune ca eu am IG G pozitiv , si habar nu am cum am luat-o pentru ca eu nu am avut pisici in casa si nici nu prea ma jucam cu ele pe strada, dar sa stii ca se poate face toxoplasma si de la carnea nepreparata bine termic(eu cred ca de aici am luat-o).CAnd am descoperit ca aveam toxoplasma am facut analiza dupa ce am pierdut o sarcina , in mod inexplicabil, am facut tratament aproximativ 6 luni, timp in care valoarea a scazut de la peste 240ul/ml cat o avusesem la prima analiza(in 15.07.2002)la 44 ul/ml (in 23.04.2004). In timp valoarea a mai scazut singura.
Daca toxoplasma se descopera dupa ce ramai insarcinata ( dar sa fie IG M negativ , IG A negativ si IG G pozitiv)poti sa urmezi tratamament cu rovamicina in timpul sarcini , si nu afecteaza deloc bebelusul , am o prietena care a patit asa si acum are un baietel de 1 an si jumatate sanatos si frumos.
Venera, s-au mai prins la fete cu un singur embrion, stai linistita si incearca sa nu te gandesti prea mult la asta. Fiecare fata are sansa ei, mai devreme sau mai tarziu tot o sa avem bebelusul mult dorit. Noi sutnem aici sa ne sustinem reciproc si sa nu ne lasam cuprinse de tristete cand nu reuseste vreo fata.
Uite si Iliuta , are acum tot un singur embrion si o asteptam sa vina cu vesti bune.
Rubia, stai foarte bine cu productia si ai ce congela, asta e bine.
Meda, spor la mutat!
Mama, dar ce curajoase sunteti sa va faceti injectiile singure, eu nu cred ca o sa pot.
Azi ma duc sa-mi fac analiza de cultura de col, ureaplasma,
mycoplasma si chlamidia.Si azi imi iau analizele de sange care am vazut ca se cer la Giulesti. Eu am fost la medicul de familie si mi le-a dat sa le fac gratuit, inculsiv cele pentru hepatita.
Dana
Poze
puiramy spune:
Vai Dasha imi pare foarte rau , eu am crezut ca e o confuzie, dar se pare ca nu.Sa stii ca te inteleg prin ce treci dar ca o incurajare totusi s-a prins.Eu una m-am mai linistit chiar daca nu mi-am revenit complet, dar ma consolez cu gandul ca se poate.Eu si acum mai plang pe reprize dar ma ajuta sa ma descarc.Supararile nu duc decat la boli si nu vrei ca bebelusul care va veni pe viitor sa aiba o mama bolnava.Te pup si sper sa-ti revii cat mai curand si sa o luam amandoua de la capat.
pussi spune:
Dasha imi pare rau sper sa poti sa treci cu bine peste tot.
Puiramy ma bucur ca ai gasit o modalitate prin care sa te descarci, chiar daca e - uneori ajuta si asta. As vrea sa-ti revi cat mai repede si sa poti sa o iei de la capat
Dana P bafta la analize... sa fie totul steril
Rubia ai o productie super buna are din ce sa aleaga..
kla78 bafta la punctie pe luni...iti tinem pumnii
Venera ce conteaza cati sunt: UNUL SI BUN au fost cazuri care la care s-a prin si acel unic embrion ... asa ca BAFTA!!!
Eu maine iau ultima pastila de AC(18 in total), si pe 24 vineri incep cu suprefact si sambata cu gonal f. Ma ca, doare burtica ... ca la CM.. sper sa nu-mi vine pana maine..ca doar iau AC. Si inca nu m-am hotarta cu injectiile: sotul nu vrea sa mi le faca.. si mie mi-e fricacum sa ma intep singura..???????? As putea daca nu ar trebui sa ma uit acolo...
Va pup pe toate
PUSSI
kla78 spune:
DJ MAMA--ILIUTA a avut ieri et-ul...daca asta nu intelegi...
CRISTINICI multumesc.
VENERA bine ai venit printre noi!multa bafta
RUBIA 9 embrioni e fff bine...succes la et!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Zouzounaki si eu am pisica, diferenta e ca nu iese din casa si in plus o si vaccinez ( desi nu era cazul, atata timp cat nu iese din casa ).
Cum spunea Betty trebuie sa ai grija cand cureti cutia cu fecalele pisicii; cel mai sigur ar fi sa poti sa eviti tu sa efectuezi operatiunea.
Venera_h ai facut ET in aceeasi zi in care am facut eu punctia. Nu fii demoralizata, sunt cel putin 3 fete pe forum ( Romaniaau, Mi-ka si nu mai tin minte cine era a treia - in aceeasi perioada cu Romaniaau ), care au reusit cu un singur embrion! Multa bafta!
Rubia ai rezultate excelente! Doamne-ajuta sa fie la fel de bine in continuare!
Iliuta Te asteptam cu vestea cea buna peste 2 saptamani! Multa bafta!
Dasha nu mai am cuvinte ... Sper sa-ti revii cat mai repede si sa nu renunti; ai vazut ca se poate!
Kla78 bafta la punctie, sa ai cat mai multe ovocite de calitate care sa se fertilizeze frumos!
Cristinici sunt cumintica atat cat se poate, oricum in pat nu am stat mai mult de 2 ore in prima zi de la ET. Nu exagerez, nu fac efort fizic. Cred ca de azi incep sa ies la plimbari scurte. Pana acum ma simt foarte bine.
Pussi Daca faci inhibarea cu Suprefact si stimularea FSH doar cu Gonal, e f. simplu sa-ti faci injectiile: ambele se fac subcutanat in burtica si nu sunt dureroase ( eu am facut in Canada aceleasi injectii ). Trimite-mi un nr. de fax pe PM sau chiar o adresa de e-mail si iti trimit instructiunile pentru injectii ( sunt in engleza ).
Puiramy sper sa-ti revii cat mai curand si sa nu renunti la visul tau!
Kitta cum spunea si Cristinici probabil ca ti-a dat 2 luni de AC, ca sa se odihneasca bine ovarele si sa raspunzi bine la urmatoarea stimulare.
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
adelia alin spune:
Venera bine ai venit si multa bafta iti doresc!Stiu si eu un caz reusit,cu un singur embrion.Daca e sa fie...Iar in ceea ce priveste testul la 10 zile,sa stii ca nu e devreme,eu la primele doua fivuri l-am facut la 9 zile,asa m-a pus doctorul si a fost mai mult decat relevant.Eroare pot da testele de urina dar de sange nu cred!
Kitta si eu am luat 2 luni AC.Mi s-au recomandat pentru a pune ovarele un pic in repaus inainte de o noua stimulare.
In alta ordine de idei,va multumesc pentru urari,sper sa fie de bine de data asta.Azi dimineata am facut primul diphereline.Naspa momente injectiile astea.Nu ma pot obisnui deloc cu ideea de a le face.Dar cauza e nobila asa ca INDUR ORICE!
Pareri mari de rau pentru Dasha.Cateodata ma gandesc ca parca e mai bine sa nu se prinda deloc decat sa se prinda si apoi sa se razgandeasca.Cred ca deceptia este cu mult mai mare ,mai ales ca apuci sa te bucuri tu si toti cei de langa tine.UFFFF ce greu o fi!
Iliuta, Rubia,Cami ma rog pentru voi!
Bafta la punctie luniKla