Piticodromul de sept-oct 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid uf... prin ce ati trecut .

tutror ca ne-ati laudat si admirat (pe mine in principal ).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am pus pe adresa comuna cantecelele din vol. Cleopatrei Stratan.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, of, cite-ati tras. Pupici lui Alex. Pe locul 2 dupa Danone, pe lista mea "neagra" e Milli.
Ruxandra, sa vezi tupeu pe directoarea de la gradi, a zis ca-i da link-uri sotului ca si in alte gradinite se mushca copiii. De parca eu nu bat netu' de atita timp si nu stiu; cred ca o sa scrie ea pe net ca educatoarele nu sint in stare sa supravegheze copiii mushcatori nici in alte parti. O sa fac poze la mushcaturile Mirunei si o sa le postez pe net, sa vada toata lumea "educatia" primita acolo.
Simo, o sa fac poza cu copilul studios.

I-am zis unei colege de ideea cu gradinita particulara, si ea a trecut la treaba, a luat legatura cu o educatoare, etc. Cred ca o sa scoata gradinita pe piata mai repede decit noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Casiana, multumim! Dana Lucia, cred ca o sa le placa meoldiile Cleopatrei.
LiaMia, ma bucur ca ati gasit tablitza de scris. Ce alte jucarii faine ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumesc mult pentru site Cristina (cge), o sa accesez dupa amiaza dupa ce ajung acasa sa vad daca merge si iti spun ce am reusit.

Mii de pentru voi dragelor care mi-ati raspuns atit de prompt referitor la melodiile romanesti pentru copii!
Ina (country girl) iti trimit un PM acum cu e-mailul meu si mersi mult!

Multa sanatate pentru Alex Kid si daca imi permiteti un sfat desi stiu ca s-a mai vorbit despre asta dar deh, chimistul din mine nu tace, incercati sa nu dati Danone la copilasi pina la 3 ani macar. Spun asta oarecum in cunostinta de cauza (daca vreti detalii va dau pe PM, OK?). La iaurturi, Yogolino de la Nestle e cred, unul din cele mai bune produse.
Pupici tuturor copilasilor bolnaviori si sa va faceti bine cit mai repede!

O zi buna in continuare,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, sa stii ca peste tot se musca copii, nu numai la Acorns.
N-ai ce sa faci chiar daca dam o caruta de bani, nu iti garanteaza nimeni ca nu se imbolnavi copilul sau ca nu va fi muscat.

Oricum si eu sunt de acord ca e jecmaneala pe fata, noi platim si ziua cu serbarea in care copiii nu vor putea merge: stau acasa sa se pregateasca de serbare.
Adica invatatoarea lui Victor care nu primeste un ban in plus, organizeaza sambata serbarea, dar aici, nu se poate.
Plus vacanta, plus zilele in care se imbolnavesc.

Dar Anca s-a acomodat, de dimineata batea din palme cand s-a vazut la cresa.

Victor in 4 ani de gradi numai sambata a avut serbari.

Dana, merci de sugestie, dar la noi nu este iaurt de la Nestle, eu nu am vazut.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Hilde, Locca am citit intr-o revista ca toddler-ii (12-24 luni) sunt metoda contraceptiva naturala

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Of, of, Kidutz, ce ati mai patimit si voi.... O sa se faca Alex mai mare si ai sa te razgandesti cu privire la bb2. Oricum, atunci o sa fii mai "calita".
Dana lui Alberto, la noi nu am vazut iaurt Yogolino. Dar ne-ai facut asa de curioase incat cred ca ai sa dai la "copy - paste" pe PM-uri...eu cel putin vreau. Singurul la care m-am riscat pana acum de la Danone (de vreo 2 ori) este Cremoso. Si s-a mai riscat bona odata la din ala cu capsuni . Cand mi-a zis imi venea sa o bat . Din fericire nu s-a intamplat nimic.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kid imi pare tare rau ! e cumplit
Country girl te inteleg perfect. Si eu sunt legata de Petrut fiecare secunda de cand l-am nascut, cu 2 scurte pauze cand au venit parintii mei, apoi socrii in vizita.
Cand a povestit Miflore ca sta usa in usa cu mama ei si poate s-o lase pe Ana acolo cand are nevoie, m-am socat. Uitasem ca ar exista posibilitatea asta

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by Diana30

Gabi,imi pare rau ca ti-e puiul bolnav.Despre diagnosticul de pneumonie pus dupa tuse doar,chiar nu stiu ce sa zic.Febra are copilul?

Diana si Mihnea(18.oct.2005)

Nu febra nu a facut deloc ,doar nas infundat si tuse urata.

Mergi la inceput