Piticodromul de sept-oct 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 24
b_irina_c spune:
Kid uf... prin ce ati trecut . 
tutror ca ne-ati laudat si admirat (pe mine in principal
).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
alexuta2005 spune:
Am pus pe adresa comuna cantecelele din vol. Cleopatrei Stratan.
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
kid, of, cite-ati tras
. Pupici lui Alex. Pe locul 2 dupa Danone, pe lista mea "neagra" e Milli.
Ruxandra, sa vezi tupeu pe directoarea de la gradi, a zis ca-i da link-uri sotului ca si in alte gradinite se mushca copiii. De parca eu nu bat netu' de atita timp si nu stiu; cred ca o sa scrie ea pe net ca educatoarele nu sint in stare sa supravegheze copiii mushcatori nici in alte parti
. O sa fac poze la mushcaturile Mirunei si o sa le postez pe net, sa vada toata lumea "educatia" primita acolo.
Simo, o sa fac poza cu copilul studios
.
I-am zis unei colege de ideea cu gradinita particulara, si ea a trecut la treaba, a luat legatura cu o educatoare, etc. Cred ca o sa scoata gradinita pe piata mai repede decit noi
.
Ioana75 spune:
Casiana, multumim
! Dana Lucia, cred ca o sa le placa meoldiile Cleopatrei.
LiaMia, ma bucur ca ati gasit tablitza de scris. Ce alte jucarii faine ati luat?
dana_lucia spune:
Multumesc mult pentru site Cristina (cge), o sa accesez dupa amiaza dupa ce ajung acasa sa vad daca merge si iti spun ce am reusit.
Mii de
pentru voi dragelor care mi-ati raspuns atit de prompt referitor la melodiile romanesti pentru copii!
Ina (country girl) iti trimit un PM acum cu e-mailul meu si mersi mult!
Multa sanatate pentru Alex Kid si daca imi permiteti un sfat desi stiu ca s-a mai vorbit despre asta dar deh, chimistul din mine nu tace
, incercati sa nu dati Danone la copilasi pina la 3 ani macar. Spun asta oarecum in cunostinta de cauza (daca vreti detalii va dau pe PM, OK?). La iaurturi, Yogolino de la Nestle e cred, unul din cele mai bune produse.
Pupici tuturor copilasilor bolnaviori si sa va faceti bine cit mai repede!
O zi buna in continuare,
Dana Lucia si
Alberto
cge spune:
Ioana, sa stii ca peste tot se musca copii, nu numai la Acorns.
N-ai ce sa faci chiar daca dam o caruta de bani, nu iti garanteaza nimeni ca nu se imbolnavi copilul sau ca nu va fi muscat.
Oricum si eu sunt de acord ca e jecmaneala pe fata, noi platim si ziua cu serbarea in care copiii nu vor putea merge: stau acasa sa se pregateasca de serbare
.
Adica invatatoarea lui Victor care nu primeste un ban in plus, organizeaza sambata serbarea, dar aici, nu se poate.
Plus vacanta, plus zilele in care se imbolnavesc.
Dar Anca s-a acomodat, de dimineata batea din palme cand s-a vazut la cresa.
Victor in 4 ani de gradi numai sambata a avut serbari.
Dana, merci de sugestie, dar la noi nu este iaurt de la Nestle, eu nu am vazut.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
diana_n spune:
Hilde, Locca am citit intr-o revista ca toddler-ii (12-24 luni) sunt metoda contraceptiva naturala 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
karmenutza spune:
Of, of, Kidutz, ce ati mai patimit si voi...
. O sa se faca Alex mai mare si ai sa te razgandesti cu privire la bb2. Oricum, atunci o sa fii mai "calita".
Dana lui Alberto, la noi nu am vazut iaurt Yogolino. Dar ne-ai facut asa de curioase incat cred ca ai sa dai la "copy - paste" pe PM-uri...eu cel putin vreau. Singurul la care m-am riscat pana acum de la Danone (de vreo 2 ori) este Cremoso. Si s-a mai riscat bona odata la din ala cu capsuni
. Cand mi-a zis imi venea sa o bat
. Din fericire nu s-a intamplat nimic.
Catalina
diana_n spune:
Kid imi pare tare rau ! e cumplit
Country girl te inteleg perfect. Si eu sunt legata de Petrut fiecare secunda de cand l-am nascut, cu 2 scurte pauze cand au venit parintii mei, apoi socrii in vizita.
Cand a povestit Miflore ca sta usa in usa cu mama ei si poate s-o lase pe Ana acolo cand are nevoie, m-am socat. Uitasem ca ar exista posibilitatea asta ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by Diana30
Gabi,imi pare rau ca ti-e puiul bolnav.Despre diagnosticul de pneumonie pus dupa tuse doar,chiar nu stiu ce sa zic.Febra are copilul?
Diana si Mihnea(18.oct.2005)
Nu febra nu a facut deloc ,doar nas infundat si tuse urata.